(SD Spo.) Dönen İsim

Imperium

if you smell what Imperium is cooking
Konular
5,691

MrSHIELD

Yüce İmparator Roman Reigns ☝🏻
Konular
1,324
Roman Reigns
-
5 kez ana kemer kazanmış biri olarak etraftan bir anda kaybolması garip gelmişti bana. Sonunda döndü. Umarım tekrar ME seviyede takılır.

elric

O fıstık, sanki ben nutella
Konular
182
Lacey Evans
Lacey Evans
5 kez ana kemer kazanmış biri olarak etraftan bir anda kaybolması garip gelmişti bana. Sonunda döndü. Umarım tekrar ME seviyede takılır.
Evlendi çocuğu falan oldu ve Bray Wyatt falan gidişatı falan derken bir türlü hikayeye sokamadılar.

MrSHIELD

Yüce İmparator Roman Reigns ☝🏻
Konular
1,324
Roman Reigns
-
Evlendi çocuğu falan oldu ve Bray Wyatt falan gidişatı falan derken bir türlü hikayeye sokamadılar.
O geri dönüş sürecini iyi idare edemediler. Evet hiç beklenilmeyen bir vefat da bunu etkiledi ama şirketin yedek/alternatif planının olmadığını, kriz dönemlerinde doğru karar verebilme yeteneğinin zayıf olduğunu görmüş olduk.

elric

O fıstık, sanki ben nutella
Konular
182
Lacey Evans
Lacey Evans
O geri dönüş sürecini iyi idare edemediler. Evet hiç beklenilmeyen bir vefat da bunu etkiledi ama şirketin yedek/alternatif planının olmadığını, kriz dönemlerinde doğru karar verebilme yeteneğinin zayıf olduğunu görmüş olduk.
Aslında zayıf değil daha çok nasıl diyebiliriz planlar içerisine sokmadılar.

thebozbear

The Antisocial Animal
Konular
41
Taryn Terrell
-
Gimmick tazelenmesine gidilmedikçe hiçbir şey olmayacak gibi. Ya Wyatt Sicks'e devam etsinler ve stable'ı bir hikaye içine soksunlar ya da herkesi serbest bıraksınlar ve gruptakiler önüne baksın. He Alexa Bliss'i kullanacaksan da farklı bir gimmickle kullanırsın. Şu anda kimseye faydası yok çünkü. Wyatt'ın falan da geçmişine saygısızlık şu anda yaşananlar çünkü.