(SD Spoiler)RESMİ: Backlash’e Duyurulan Tartışmasız WWE Şampiyonluk Kemer Maçını Kim Kazanır?

Kim Kazanır?

• Cody Rhodes(c)

Oy: 20 83.3%
  • AJ Styles

Oy: 4 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    24

King of Kings

Austin 3:16
Konular
306
Stone Cold Steve Austin
İlerde AJ'yi ciddi rakip olarak görmek isterdim. Şu an LA Knight olsaydı daha iyi olurdu gibi.

symphonies of sickness

Time heals nothing…
Konular
12
Adam Copeland
HHH farklı olduğunu göstermek istiyorsan beklenmeyeni yap ve kemeri tam bu ppvde Styles'a sal kardeşim.

Konular
27
AJ zayıf rakibine acımaz.

Kerem Yalçın

Kayıtlı Üye
Konular
56
CM Punk
Bryan Danielson
AJ bu saatten sonra anca WHC alır.

ReyMysterioKing

Follow The Buzzards
Konular
158
The Fiend
Bray Wyatt
HHH farklı olduğunu göstermek istiyorsan beklenmeyeni yap ve kemeri tam bu ppvde Styles'a sal kardeşim.
Cody'i severim ancak bunun ben de yaşanmasını istiyorum. Alıp verme meselesinin artık yavaş yavaş geri dönmesini istiyorum fakat yaşanmayacak gibi. Çünkü hâlâ Vince'den kalıntılar var, onu temizlemeye çalışıyor Triple H. Alıp verme meselelerine daha 3-4 yıl var gibi.

symphonies of sickness

Time heals nothing…
Konular
12
Adam Copeland
Cody'i severim ancak bunun ben de yaşanmasını istiyorum. Alıp verme meselesinin artık yavaş yavaş geri dönmesini istiyorum fakat yaşanmayacak gibi. Çünkü hâlâ Vince'den kalıntılar var, onu temizlemeye çalışıyor Triple H. Alıp verme meselelerine daha 3-4 yıl var gibi.
Beklenmeyeni deneyimlemeliyiz artık hocam. Cody kemeri aldı kemeri uzun süre kaybetmeyeceğini sağır sultan biliyor. Bunu bilmemeliyiz mesela, sonuçları kestirmesi zor olmalı. Şirket gerekirse haftalık şovda şampiyonun ilk defansında kemeri kaybetmesini sağlamalı, bundan çekinmemeli bence. Dediğin gibi hot potato dönemi geri gelmeli, 150 günü aşacak reign sayısı azalmalı bana göre. Eskiden kemerler Cena-HHH-Orton-Edge-Batista arasında gidip gidip geliyordu kısa sürelerde ve sarıyordu.

ReyMysterioKing

Follow The Buzzards
Konular
158
The Fiend
Bray Wyatt
Beklenmeyeni deneyimlemeliyiz artık hocam. Cody kemeri aldı kemeri uzun süre kaybetmeyeceğini sağır sultan biliyor. Bunu bilmemeliyiz mesela, sonuçları kestirmesi zor olmalı. Şirket gerekirse haftalık şovda şampiyonun ilk defansında kemeri kaybetmesini sağlamalı, bundan çekinmemeli bence. Dediğin gibi hot potato dönemi geri gelmeli, 150 günü aşacak reign sayısı azalmalı bana göre. Eskiden kemerler Cena-HHH-Orton-Edge-Batista arasında gidip gidip geliyordu kısa sürelerde ve sarıyordu.
Sonuçların belli olmasından nefret ediyorum. Çok çok çok çok çok çok ciddiyim bunaldım bu durumdan. YETER, YETER, YETER! Bazı istisnai durumlar var mı? Var. Mesela WrestleMania XL main eventi. Belliydi sonuçlar fakat keyif verdi. Bu gibi durumlar dışında hepsi canımı aşırı sıkıyor. YETER ARTIK! Sonunu bildiğim filmi izliyorum ya. Kimin kazanacağını, maçta kimin kime saldıracağını adımdan, kendi geçmişimden daha iyi, ezbere biliyorum.

ShieldBrothers

head of the table
Konular
30
Roman Reigns
-
AJ 2016'dan beri aynı tarifede.
Tam olarak bunu yazmak için konuya girmiştim, 2016' daki contender maçını da AJ alıp Roman için Rollins öncesi harika rakip olmuştu. Muhtemelen Cody için de aynı tarife olacak.