Segment Çeviri | Shane-Kevin Owens-Sami Zayn

JustSayYes

gravitist of people
Konular
1,055
Renee :Pardon Kevin, Sami Zayn'in seni suçlaması hakkında ne düşünüyorsun-

KO :Ben mi suçluymuşum? Pazar günü ona olanlar için ben mi suçluyum? Bunların hepsinin Shane McMahon'un hatası olduğunu neden göremiyor? Bak eğer Sami bu kadar bencil olmasaydı Fastlane'de kazıklanan tek kişinin kendisi olmadığını fark ededi. Ben ondan da önce kazıklandım. Shane McMahon Ve işime burnumu sokması yüzünden.Şu an WWE Şampiyonu olabilirdim. Ve Sami hiçbir şekilde kazıklanmadı çünkü kazanmaya o kadar yaklaşmadı. Peki şu küçük numaraya ne demeli? Sami'nin oynadığı küçük oyuna ne demeli? Yere yatıp kazanmama izin vermiş gibi yapmasına ve sonra beni çekip kazanmaya çalışmasına? Çünkü biliyor,biliyor ki bunu kendi başına doğru yolla yapamaz. Biliyor musun Renee ben... Bundan çok sıkıldım. Sami Zayn,Sami Zayn bir yalancı, Manipülatör ve şimdi de beni suçluyor. Kendi eksikliği için beni suçluyor. Bak o eğer bu kadar hayal dünyasında yaşamasaydı bilirdi ki BEN,BEN doğru WWE Şampiyonuyum. Şuan burda WWE Kemeriyle durmam gerekiyordu ama durmuyorum.Ve bunun tek sorumlusu Shane McMahon Shane McMahon aynı... Aynı diğer McMahonlar gibi.Spot ışığının olmadığı yerde duramaz.Tam da bu yüzden bunu çaldı. Benim gibi hak eden insanlardan. Söyle bana Shane McMahon neden ring kenarındaydı Fastlane'de neden? Orada ona ihtiyacımız yoktu. Biliyor musun eğer Sami... Eğer Sami... Shane McMahon'un ne olduğunu göremiyorsa bunu ona öğretmekten, Ve gözlerini açmasına yardım etmekten hiç çekinmem. Gerçeği görmesi için.

Shane O'Mac :Bu bir sır değil geçtiğimiz aylarda... Kevin Owens ve Sami Zayn ile sayısız sorunlar yaşadım. Burada yaptıklarımdan dolayı özür dilemek için olmamakla beraber... Çünkü Kevin Owens ve Sami Zayn... Tam anlamıyla çizgiyi geçtiler. Eğer geçmişe giderseniz,her şeyi başlatan Kevin. Kevin babama saldırdı. Yalan söylemeyeceğim babam Vince dünyanın en sempatik kişiliği değil. Ancak... Düşünün ki Kevin Owens acımasızca sizin babanıza saldırıyor. Ringin tam ortasında.Siz ne yapardınız? Bu,Kevin Owens ve beni Hell In A Cell'de bir maça sürükledi. Ve tam Kevin Owens'ı istediğim yerde yakalamış nihai intikamımı alırken... Sami Zayn tarafından elimden alındı. Bu ise aylarca benim onlara baktıkça duygu karmaşası yaşamamı sağladı. Ve belki de bazen SmackDown Komisyonerliğine yakışmayacak hareketler yaptım. Evet bu sayısız konuşmalar birini daha içeriyor. O da SmackDown'un Genel Müdürü Daniel Bryan. SmackDown Live a gelecek hafta döneceğini belirtmek istediğim kişi. Ayrıca da Daniel'a Tek başına olacağını söyledim. Çünkü bu şovdan hemen sonra... Belirsiz bir süre boyunca SmackDown Live Komisyoneri olarak burada olmayacağım. Fakat bundan önce... Bir spesifik ve özel bir maç ayarlayacağım. Bu maçı Fastlane'de yaşananlara ve bu gece yorumcuların ikisi hakkında söylediği şeylere dayanarak yapacağım. Kevin Owens... Karşısında Sami Zayn WrestleMania'da!

KO :Sonunda Shane ile aynı fikirdeyiz. İzin ver sana gelecekte şans dileyen ilk kişi olayım. Sami Zayn'i her han her yerde istediğim zaman yenebilirim WrestleMania'ya kadar beklemeye gerek yok. Biliyor musun hey? Biliyor musun Shane?

SZ :Bunu yapmanın tek nedeni insanların delicesine bağırması seni mutlu ediyor çünkü Fastlane'de Kevin Owens ve ben birbirimizi paramparça ettik. Biliyor musun? Eğer bütün kararlarını bu insanlara göre vereceksen tanrıya şükürler olsun ki gidiyorsun. Beni şaşırtıyorsunuz. Az önce size... Tarihin En Büyük Arenası WrestleMania'da bir fırsat verdim. Bunu takdir ediyoruz Shane. Ve bizce sen de bunu takdir edeceksin. Hadi yapalım şunu.