Sizce AJ Lee’nin O Yıllarda Moda Anlayışı Nasıldı?

Konular
58
CM Punk
Bryan Danielson
Yerindeydi. Şuan bu tutmaz. Maks NXT’ye yeni geldim kızı kombini olurdu.

thebozbear

The Antisocial Animal
Konular
41
Taryn Terrell
-
Bakire olmasına rağmen her yolu denemiş, olgun erkekleri baştan çıkarmayı kendine huy edinmiş 17 yaşındaki kız kombini. Severiz ama 18 olmadan içine düşmeyiz. Pedo değiliz çok şükür.

Son düzenleme:
Konular
58
CM Punk
Bryan Danielson
Bakire olmasına rağmen her yolu denemiş, olgun erkekleri baştan çıkarmayı kendine huy edinmiş 17 yaşındaki kız kombini. Severiz ama 18 olmadan için düşmeyiz. Pedo değiliz çok şükür.
Analize patladım. Söyleyecek başka sözüm yok.

MrSHIELD

Yüce İmparator Roman Reigns ☝🏻
Konular
1,324
Roman Reigns
-
Bıcır bıcır, tatlı ve çekiciliği olan bir kombin. Gayet yerindeydi. Aslında çok güzel bir kadın olmasa da kıyafetleri, tavırları falan onu güzel bir kadın gibi gösteriyordu. Yani moda anlayışı iyiydi.

Katy

Kayıtlı Üye
Konular
30
AJ Lee
Bıcır bıcır, tatlı ve çekiciliği olan bir kombin. Gayet yerindeydi. Aslında çok güzel bir kadın olmasa da kıyafetleri, tavırları falan onu güzel bir kadın gibi gösteriyordu. Yani moda anlayışı iyiydi.
Sevimli bir yüzü vardı güzellik algısına uymasada en azından insanların güzellik algısından farklı ama saçı tarzı ve makyajı görünüşünü iyileştiriyordu

Katy

Kayıtlı Üye
Konular
30
AJ Lee
Bakire olmasına rağmen her yolu denemiş, olgun erkekleri baştan çıkarmayı kendine huy edinmiş 17 yaşındaki kız kombini. Severiz ama 18 olmadan içine düşmeyiz. Pedo değiliz çok şükür.
Ne kadar tuhaf daha önce gördüğüm çoğu kadın sadece kadınsı giyiniyordu ve AJ’in tarzı daha farklı çabucak onu hatırlatıyor ama kıyafetten asla mesaj almadım o sadece sevimli duran parçaları tercih ediyor o kadar ve 17 yaşındaki biri küçükse 18 yaşındaki biri ondan pekte büyük sayılmaz yasalar onu reşit görse bile 1 yıl içinde yetişkin olunmaz işte