Smackdown Part 1 (Spoiler) Açılış ve Şaşırtıcı Hadise

Undisputed Rising

Undisputed Era Üyesi
Konular
2,629
Edge
-

Endeavor'un İlk Smackdown'una hoş geldiniz! Cuma gününün eğlencesi Smackdown başlıyor!

Şov introsunu verir ve o da ne???
PAT MCAFEE DÖNÜYOR?!!

Az önce bir College Gameday yayınında olduğunu ve aşağı gelip en büyük evreni, en büyük kalabalığı hissetmek istediğini söylüyor! Herkesi şova davet ediyor ve Austin Theory geliyor.

Ringde yüz yüzeler ve Theory ona bunun SmackDown olmadığını, bunun Austin Theory live olduğunu söylüyor bakın kedi ne getirmiş. Hayranlarının onu yuhaladığını, 26 yaşında olduğunu falan söylüyor. Ama Pat 26 yaşındayken sabıka kaydı varmış.
Austin Theory ona birkaç saniye içinde onu bırakacağını, Pat'in tıpkı Aaron Rogers gibi şovuna yaralı olarak geri döneceğini söyler.

İkili birbirlerine hakaret etmeye başlarken Pat ona hiçbir şey yapmayacağını söyler.
Pat onunla dövüşmek istemediğini ama Theory'nin sorununun herkese karşı saygısız olması olduğunu söyler. Theory'ye bunun asla kendi şovu olmayacağını, bunun taraftarların şovu olduğunu söyler. Ona bunun ne anlama geldiğini bilip bilmediğini sorar ve IF ‘YA SMELL WHAT THE ROCK IS COOKING!”
.https://twitter.com/WWE/status/1702837245542080833?t=Fbgw2CYgQu-WrLF9M_9Alw&s=19

The Rock Great One Döndü!!?
Muhteşem bir reaksiyon eşliğinde taraftar çılgına döner!
The People's Champion,
The Most Electrifying Man in All of Entertainment...

Hayranlar "Rocky" ve "Holy Sh*t" tezahüratları yapıyor.
Austin Theory, The Rock'a kimin ringinde olduğunu bilip bilmediğini sorar.
Uzun zaman olduğunu söyler ama Rock onun sözünü keser ve ona "Kapa o o***pu k*çını" der.

Rock, tüm bunların nasıl işlediğini açıkça bilmediğini söylüyor.
The Rock ceketini çıkarır ve "Sonunda, The Rock Denver'a geri döndü" der ve bu kalabalıktan yüksek bir alkış alır.

Taraftarlar "Rocky" diye tezahürat yapar. Theory "Sonunda, cahil insanlar Rock ve Austin'i son bir kez daha ringde görebilecekler" der. Ancak bu sefer Stone Cold değil, gerçek bir Austin, gerçek bir k*ç tekmeleyici olduğunu söylüyor.

Rushmore Dağı'nın tamamı o olacak. Rock konuşmaya başlar ve Theory ona "Rock'ın ne söylediğinin bir önemi yok" der.

O da Theory'ye Rock'ın ne dediğinin önemli olduğunu söyler. Ve insanların ne dediği daha da önemlidir.
Stone Cold'u getirdi, o Rock'ın oğlu. Ve eğer şu anda burada olsaydı, "Eğer bu jabroni'nin kıçını tekmelememi istiyorsanız, evet deyin" dediğini duyacaktınız ve taraftarlar bir kez daha patladı.

Rock ona Austin Theory olduğunu ve A-Town'dan geldiğini söyler ve Theory ona haklı olduğunu söyler. Rock onun açıkça bir A-delik olduğunu ve bunu ona göstereceğini söyler çünkü yaklaşık üç saniye içinde arenanın sol tarafı "Sensin", sağ tarafı ise "pislik" diye tezahürat yapacaktır. Taraftarlar "Sen bir pisliksin" diye bağırıyor.
Rock onlara bunun harika olduğunu söylerken Austin Theory sinirlenir. Ama bu halkın şovu ve şimdi sağ taraftaki taraftarlara "Sensin" deme şansı verecekler ve sol taraf "bir pislik" diye tezahürat yapacak ve taraftarlar da bunu söylemeye başlayacak.

Austin Theory sinirlenir ve onlara susmalarını söyler ama taraftarlar devam eder Pat şovun iki saat olduğunu söyler, Rock ona iki saat olduğunu bildiğini ama Rock ve insanların eğlendiğini söyler.

Rock, Theory'ye kim olduğunu bilmediğini ama ne olduğunu bildiğini ve bunun bir pislik olduğunu söyler.
The Rock'ın şovuna, halkın şovuna gelir ve halkı aşağılar.
The Rock'ın teorisine göre üç saniye içinde onun şeker kıçını Denver'ın her yerinde kırbaçlayacak.
Kavga başlıyor!

The Rock onu iplere fırlatıp Spinebuster'la yere indiriyor Rock kalabalığa bakıyor.
People's Elbow'u vurur! ve Pat'i işaret ederek ona da People's Elbow yapmasını söyler!

Pat, Austin'in koluna tekme atar ve iplere koşarak Theory'nin üzerine People's Elbow'u indirir! Rock ve Pat taraftarlar alkışlarken ringin iki yanında kutlama yaparlar.

İnanılmaz bir açılış..

Sırada
AJ Styles vs Finn Balor mücadelemiz var!

Maçın sonlarında AJ Styles üstünlüğü ele geçirir. Styles Clash için hazırlanır ama Jimmy Uso dikkatini dağıtır ona vururken Balor fırsattan istifade roll up yapıp mücadeleyi kazanır!!
Kazanan: Finn Balor

The Rock ve Pat McAfee sahne arkasında açılış bölümü hakkında konuşuyorlar. Rock arkasını döner ve John Cena arkasında durmaktadır.

Rock, Cena'ya el sıkışıp sarıldıklarında onu gülümsemeye çalışırken gördüğünü söyler. Cena uzaklaşırken Rock ona teşekkür eder.

Başka bir sahne arkası bölümüne tanık ediyoruz Jimmy Uso ayakta duruyor ve Finn Balor geliyor.

Jimmy'ye ona yardım ettiği için teşekkür ediyor Jimmy ise geçen hafta onlara yardım ettiklerini bu hafta da kendisinin ona yardım ettiğini, ödeştiklerini söylüyor.

Finn, Pazartesi günü kardeşini gördüğünü ve kardeşlerini nasıl özlediğini, Jey'i de özlediğinden emin olduğunu söyler.
Jey'e Judgment Day'e katılmasını teklif ettiğini ve onun da hayır demediğini söyler bu onu düşündürür, ya ikisi de Judgement Day'e katılırsa?
Finn ona Roman diye bir şey olmadığını söyler ve uzaklaşır.
Heyman gelir ve Finn'i işaret eder ve ringe geçeriz.

LWO ringde duruyor.
Rey, taraftarlara ve LWO'ya sevgi ve saygıdan başka bir şey duymadığını söylüyor yaklaşık bir yıl önce SmackDown'a geldiğinde kişisel olarak hayatının en zor dönemlerinden birini geçiriyordu kendini yıkılmış ve kalbi kırılmış hissediyordu.
Ama LWO ona kim olduğunu ve ailenin neyi temsil ettiğini hatırlattı şimdiyse United States Şampiyonu ve her zamankinden daha güçlü bir ailesi var.
Santos ona aile olduklarını ve ailelerinin Şampiyon olduğunu söyler.

Theory ona saldırdığında Rey öne çıktı. Ve bunu yaptığı için mutlu.

Çünkü Rey onun yerini aldı, Austin'i saf dışı bıraktı ve Birleşik Devletler Şampiyonu oldu.
Santos, Rey'e kariyer hayalinin idolü Rey Mysterio ile bir unvan söz konusuyken karşılaşmak olduğunu söyler.
Rey'e Birleşik Devletler Şampiyonluğu için kendisiyle karşılaşıp karşılaşmayacağını sorar.
Rey ciddi olup olmadığını, yaşadıkları onca şeyden sonra bir unvan fırsatı isteyip istemediğini sorar. Santos ona sevgi ve saygıdan başka bir şey duymadığını söyler. Rey de aynı şekilde hissettiğini bildiğini söyler ve tabii ki sarıldıklarında kabul eder.

Bobby Lashley, Street Profits ile birlikte geliyor.
Bobby, birkaç hafta önce başa geçeceklerini söylediklerini söylüyor. Ve görünüşe bakılırsa, bu hayal ettiklerinden daha kolay olacak. Dawkins, Escobar'ın burada bir fırsat istediğini ve Rey'in ona sadece bir maç verdiğini söylüyor. Wilde ve Del Toro, Street Profits'i bir maça davet ediyor.

Joaquin Wilde & Cruz Del Toro vs
Street Profits

Reklam dönüşü Street Profits, Wilde karşısında kısa bir galibiyet alıyor.
Kazananlar: Street Profits

Bobby Lashley onlara LWO'ya saldırmalarını söyler.

Street Profits, Wilde ve del Toro'ya saldırır. Santos Escobar ve Rey engellemek için ringe girer. Lashley Escobar'a arkadan saldırır. Rey, Lashley'e saldırmaya gelir ama Street Profits Rey'e saldırır ayakta heel ekip kapatır.

Sırada,
LA Knight vs The Miz!

Maçın sonlarında BFT ile
Kazanan LA Knight! YEEEEEEAAAAH!

Hayranları "LA Knight" diye tezahürat yaparken o da onlara "Bırakın sizinle konuşayım" diyor. SmackDown'a adım attığı günden itibaren herkese altın için geldiğini söylüyor.

Dağın tepesine bakıyor ve Rey Mysterio, Gunther, Seth Rollins ya da Roman Reigns olması fark etmiyor.
Bir şeyi anlamanız gerektiğini, bunun sadece bir slogan olmadığını, kendisinin kolayca ilk iki olduğunu ve iki numara olmadığını söylüyor.
Çünkü bu herkesin LA Knight dediği bir oyun.

Paul Heyman ve Solo kuliste onu izlerken arkaya doğru yürür. Solo, Heyman'a bunu halledeceğini söylerken Heyman ona emrin Roman'dan geldiğini ve henüz o emri almadığını söyler.

Jimmy'ye konsantre olmaları gerekiyor. Heyman ona Jimmy'nin Judgment Day ile anlaşmalar yaptığını ve bu anlaşmalar bozulduğunda Solo'nun onlarla savaşmak zorunda kalacağını söyler. John Cena ile kavga ediyor ve Cena tahsilat için geldiğinde Solo onunla dövüşmek zorunda kalacak.
Ve ancak Roman onlara bu emri verdiğinde böyle hamleler yapabilirler. Solo ona ne yapması gerektiğini zaten bildiğini ve bu işi bu gece bitireceğini söyler.

Reklam dönüşü, Adam Pearce Pretty Deadly ile birlikte.

Adam, Elton'a omzunu incittiyse neden tekerlekli sandalyede olduğunu sorarken onlara yakında geri döneceklerini söyler. Elton, Adam'ın ofisinden ayrılırken bunun anlayamayacağı bir şey olduğunu söyler.

Son düzenleme:

Shaure

Shaure
Konular
109
CM Punk
-
La Knight vs Gunther veya La Knight vs Rey olur.

Imperium

if you smell what Imperium is cooking
Konular
4,653
Gigi Dolin
WWE ile Endeavor birleşmi haftasında ilk büyük sürprizini Rock'ı şova çıkartmakla yaptı. Bunlar piyasa denen birşey bırakmayacak belli oldu.

Şova gelirsek Rock ayı gibi bağırttı ön spoiler kısmını sosyal medyada almıştım zaten. Tek eleştirdiğim nokta madem Rock'ı getirdin Theory yerine Grayson Waller Effecti basmalıydı. Bu sayede sosyal medyada 2x haber malzemesi çıkardı. :)

Bu arada Rock ağabey şöyle bir uğramaya geldim ve gidiyorum havası hiç sezmedim. İleride bunun devamı gelir benden söylemesi.

Christian

ᴏɴᴇ & ᴏɴʟʏ
Konular
227
Christian
-
LA Knight'ın kestiği promo nedir aga? Bu adamın ana kemer aldığını görmek farz oldu.

Gentleman Villain

big daddy cool
Konular
2,938
William Regal
-
Hem Rock'ı hem McAfee'yi görmek güzel oldu. Özellikle McAfee keşke full time devam etse ya, muazzam eğlenceli herif harbiden.

IFC

ImmortalFatalCrew
Konular
456
John Cena
-
Rock'ı ne zaman görsem bu heyecanı veriyor, bunu yapabilecek nadir adamlardan, fizikal olarak maç çıkartıp, üzmeyecek bir hareketliliği var. A.Theory ise acaip şanslı, SCSA, Lesnar, Cena derken bir de The Rock gördü, A-Hole A-Hole'un spontane uzaması beni çok güldürdü, ee biraz haketti çünkü The Rock'ın karşısında nerede nasıl hareket edeceğini bilmeyen bir 'çaylak bebe' vardı. Keyif aldım, Roman Reigns muhabbeti biraz dengeleri sarstı maçtan önce ama Hollywood eski haline dönerse bu adamın ana işi orası.

LA Knight ise ringde üstünlük kurarak galibiyetlerine devam ediyor, girişi, ringde kullandığı dozunda güç, mikrofonu aldığında 'ulan bu adam ne diyecek' dedirtmeyi başarmasıyla geldiği noktayı takdir etmeyi sağlıyor, momentumunu çok uzatmadan mükafatlandirmak hoş bir şey olabilir, belki Survivor Series için, Seth Rollins'in WHC'sine Contender maçı ayarlanıp, 5-6 kişiden LA Knight kazanırsa, Rollins v Knight Survivor Series izleyebiliriz, en azından bir tane bu tip bir maça çıkarılması gerekiyor, Royal Rumble vermek için erken mi? kazanırsa seyircilerden iyi tepkiden başka bir şey almaz, ben bu Royal Rumble veya gelecek yazı bekleriz somut şeyler için diyordum fakat momentum hızla yükselmeye devam ediyor, bu enerjinin boşalması lazim yoksa şişer. hehe

Rhodes_Rollin

Kayıtlı Üye
Konular
632
Cody Rhodes
Çok tehlikeli bir WWE geliyor bu Endeavorla..

OyakaBooyaka619

Sexy Boy
Konular
23
Rey Mysterio
Shawn Michaels
Zaten herkes baştaki sürprizden bahsetti, ben başka bir şeye dikkat çekmek istiyorum. Şu Pretty Deadly'nin kısa segmenti çok keyifli değil miydi ya? Özellikle Pierce'ın tekerlekli sandalyeye anlam verememesi falan çok komikti.