Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Smackdown Spoiler | Kapanış - Cody & Randy vs Gunther & Ludwig Kaiser
Bianca Belair (w/Jade Cargill) vs. Piper Niven (w/Chelsea Green) vs. Iyo Sky (w/Kairi Sane) vs. Lash Legend (w/Jakara Jackson)
Niven, Belair'e bir Michinoku Driver ile vurdu. Lash, Niven'a attığı pump kick ile geri döndü. Graves, Lash'in bu maçın en değerli oyuncusu olduğunu söyledi. Jade ringe çıktı ama Green ve Jackson Jade'i ringin dışına çekti. Belair Lash'i arkadan yakaladı ve Belair Lash'e KOD vuruşu yaptı. Sky tepeden atladı ve Belair'e Over the Moonsault vurdu. Cole bunun Crown Jewel'da gerçekleşebileceğini ve yeni bir unvan değişikliğine yol açabileceğini belirtirken Sky Lash'i tuşla kazandı.
Kazanan: Iyo Sky
Randy Orton soyunma odasında Cody Rhodes ile konuşuyordu ve Orton'a Cody'ye Kevin Owens'tan bir parça ayırmasını söyledi. Orton geriye bir şey kalmayabileceğini, bu yüzden şimdiden özür dilediğini söyledi. Cody, eğer durum buysa ne yapacağından emin olmadığını söyledi. Cody botlarını tamir ederken Orton WWE Unvanına baktı ve Cody'nin bir şeyler düşüneceğinden emin olduğunu söyledi. Orton onu orada göreceğini söyledi, Cody de onu göreceğini söyledi ve hepsi bu kadar.
Andrade'nin LA Knight ve Carmelo Hayes'i aynı anda nasıl yenip ABD Şampiyonu olabileceğinden bahsettiği bir video vardı. Carmelo Hayes ikisinden birini ya da ikisini birden nasıl tuş edebileceğinden bahsetti. Melo, Knight'a 7. Maçına mal olmasının bedelini ödeteceğini söyledi. ABD Şampiyonu LA Knight, Carmelo ve Andrade'nin hak ettiklerini bulduklarını söyledi. Knight, tıpkı Crown Jewel'da yapacağı gibi onları kafalarının üzerine düşürdüğünü söyledi.
Solo Sikoa kendi versiyonu olan Bloodline ile bir odadaydı. Jacob Fatu, Tama Tonga ve Tonga Loa etrafını sarmışken Solo bir masada oturuyordu. Solo, Roman ve kardeşleriyle (The Usos) yüzleşmek zorunda olduğuna inanamadığını söyledi. Solo, kendisini seven bir aile bulduğu için kötü bir adam olduğunu düşündüklerini söyledi. Solo, kardeşlerinin onun Kabile Şefi olmasını ve kendisinin olmamasını kıskandıklarını söyledi. Solo, Roman için orada olduğunu ve Roman'ın ona yardım etmek için orada olmadığını söyledi. Solo kötü adam olmadığını çünkü Kabile Şefi olduğunu söyledi. Solo, üçünüzün de onlara saygı duyacağını ve onu kabul edeceğinizi söyledi.
Cody Rhodes & Randy Orton vs. Gunther & Ludwig Kaiser
Orton Gunther'a tekme attı ve Orton Gunther'a bir DDT vurdu. Orton RKO için hazırlandı ama Gunther Orton'ı iterek onu engelledi. Cody, Kaiser'e yumruklar ve kafasına bir dirsek darbesi indirdi. Cody, Cody Cutter ile üst turnbuckle'dan atladı. Cody Cross Rhodes'u istedi, Gunther ringe girdi ve Orton onu RKO ile düşürdü.Cody, Kaiser'e Cross Rhodes vurdu ve maçı kazandı.
Kazananlar: Cody Rhodes & Randy Orton
Maçtan sonra Kevin Owens çelik bir sandalyeyle ringe girdi ve Orton'ın dizine vurdu. Owens çelik sandalyeyle Orton'ın sırtına vurdu. Rhodes, Owens'a baktı ve Gunther, Cody'nin bayılmasını sağlamak için Cody'ye korkunç bir sleeper hold bağladı. WWE Yetkilileri ve hakemler ring kenarına giderek olayı durdurmaya çalıştı. Şov bu şekilde sona erdi.
Sonda yaşananlar iyi oldu. Hem Gunther ezilmedi hem de KO ben buradayım dedi.
Japonum benim be!
Hem zaten maçın çabuk bitmesinden anlaşılmıştı böyle bir şeyin olacağı. En azından fena olmadı.
Lash Legend ve Jakara'nın ani yükselişini sevmedim açıkçası NXT'de ara segment olarak kullanılan bir takımdılar abarttılar.
Iyo Sky'in kazanmasına sevindim kapanış harika oldu gerçekten.