Son 16 | Hırvatistan - Portekiz

Son 16 | Hırvatistan - Portekiz maçını kim kazanır?

• Hırvatistan

Oy: 18 78.3%
  • Portekiz

Oy: 5 21.7%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Konular
4,468
Portekiz tur atladı şaşırdım. Hırvatistan'ın kaderinde var uzatmların sonunda kaybetmek. Nani'nin, Ronaldo'ya verdiği ara pası harikaydı. Quaresma da boş kaleye salladı golü.

The Moneymaker

Kayıtsız Üye
Konular
717
Tamam kardeşim golü de Nani'ye yazalım. Oradan topu kapıp 80 metre depar attıktan sonra o golü atması Nani'nin payıydı. Hatta biz de lig şampiyonluğunu direk size verelim.
3 oyuncu + 1 kalecinin yakınından ve yerden Ronaldo'ya öyle pas çıkartmak mı yoksa depar atmak mı? Quaresma sonradan girdi hatta, kondisyonu diğer oyunculara göre de yerindedir zaten. Ciddi olalım, Q7 sevdiğim bir futbolcu ve Fenerbahçeliyim diye demiyorum ama Nani'nin pası çok iyiydi ve bundan 10 sene sonra bir Portekizli Hırvatistan maçını hatırladığında Q7'nin vurduğu kafayı değil Nani'nin attığı pası hatırlayacak bana göre.

The Force

lynn
Konular
1,279
Ronda Rousey
3 oyuncu + 1 kalecinin yakınından ve yerden Ronaldo'ya öyle pas çıkartmak mı yoksa depar atmak mı? Quaresma sonradan girdi hatta, kondisyonu diğer oyunculara göre de yerindedir zaten. Ciddi olalım, Q7 sevdiğim bir futbolcu ve Fenerbahçeliyim diye demiyorum ama Nani'nin pası çok iyiydi ve bundan 10 sene sonra bir Portekizli Hırvatistan maçını hatırladığında Q7'nin vurduğu kafayı değil Nani'nin attığı pası hatırlayacak bana göre.

Düzgün cevap bulamayıp alıntıdan kaçmadığın için teşekkür ediyorum. :) Nani'nin pası güzel olabilir ama futbolda hep istatistiği yapan hatırlanıyor. Nani'nin pasının güzel olduğu hatırlanabilir ama ileride de Quaresma'nın turu geçirdiği hatırlanacak. Başka futbolcu olsa yine aynısını söylerdim Quaresma özelinde değil bu.

The Moneymaker

Kayıtsız Üye
Konular
717
Düzgün cevap bulamayıp alıntıdan kaçmadığın için teşekkür ediyorum. :) Nani'nin pası güzel olabilir ama futbolda hep istatistiği yapan hatırlanıyor. Nani'nin pasının güzel olduğu hatırlanabilir ama ileride de Quaresma'nın turu geçirdiği hatırlanacak. Başka futbolcu olsa yine aynısını söylerdim Quaresma özelinde değil bu.
Futbolda istatistikler değil maçı getiren anlar konuşulur bence. İstatistikler 3-5 aya unutulur ama maçı getiren hareketler hiçbir zaman unutulmaz. Mesela ŞL finalinde Ronaldo sahada yoktu ama son penaltıyı atıp formasını çıkarttı bildiğin gibi. Şimdi bundan 3-5 sene sonra bu yılki ŞL finali aklıma geldiğinde istatistikler değil de o an aklıma gelecek benim mesela.

Bir de şu an tartışıyoruz ve forumun temel amacı da tartışmak. Eski mesajlar niye silindi anlamadım. Hakaret filan da yok sonuçta, golde kimin daha fazla payı olduğunu tartışmak da mı yasak?

The Force

lynn
Konular
1,279
Ronda Rousey
Futbolda istatistikler değil maçı getiren anlar konuşulur bence. İstatistikler 3-5 aya unutulur ama maçı getiren goller hiçbir zaman unutulmaz. Mesela ŞL finalinde Ronaldo sahada yoktu ama son penaltıyı atıp formasını çıkarttı bildiğin gibi. Şimdi bundan 3-5 sene önce bu yılki ŞL finali aklıma geldiğinde istatistikler değil de o an aklıma gelecek benim mesela.

Bir de şu an tartışıyoruz ve forumun temel amacı da tartışmak. Eski mesajlar niye silindi anlamadım. Hakaret filan da yok sonuçta, golde kimin daha fazla payı olduğunu tartışmakta mı yasak?

Ama son sözü söyleyen, maçı bitiren golü atan adam Ronaldo yine orada. Mesela X, Y'ye ortayı çok güzel bir şekilde açıyor, Y de boş bir şekilde golü atıp şampiyonluğu getiriyor. 10 sene sonra Y'nin golünü bir daha izleyeyim diye açarsın, X'in ortasını görünce "bu da çok güzel ortaymış" dersin en fazla. Yani normal olarak turu getiren adam olarak Quaresma hatırlanacak bunu diyorum.

Konular
4,468

Nani hatırlanmaz Q7 hatırlanır. Mesela 2008'de ki Çek Cumhuriyeti maçında 3. golde Nihat'a o ara pasını veren kişi hatırlanmıyor. Nihat attığı için Nihat hatırlanıyor. Hamit'di sanırım ara pasını atan ama. Bu arada ben düzgün cevap veremediğim için başkalarını alıntılayamıyorum sen düzgün cevabı vermişsin.

The Moneymaker

Kayıtsız Üye
Konular
717
Ama son sözü söyleyen, maçı bitiren golü atan adam Ronaldo yine orada. Mesela X, Y'ye ortayı çok güzel bir şekilde açıyor, Y de boş bir şekilde golü atıp şampiyonluğu getiriyor. 10 sene sonra Y'nin golünü bir daha izleyeyim diye açarsın, X'in ortasını görünce "bu da çok güzel ortaymış" dersin en fazla. Yani normal olarak turu getiren adam olarak Quaresma hatırlanacak bunu diyorum.

Nani hatırlanmaz Q7 hatırlanır. Mesela 2008'de ki Çek Cumhuriyeti maçında 3. golde Nihat'a o ara pasını veren kişi hatırlanmıyor. Nihat attığı için Nihat hatırlanıyor. Hamit'di sanırım ara pasını atan ama. Bu arada ben düzgün cevap veremediğim için başkalarını alıntılayamıyorum sen düzgün cevabı vermişsin.
Ya tabi golü atan Q7 ama o pas da sıradan bir orta yada sıradan bir ara pas değildi bence. Nihat'ın golünde Nihat'a ara pas atılıyordu ama Nihat sonuçta kaleciyle karşı karşıyayken düzgün bir vuruşla topu sokuyordu kaleye. Az da olsa bir emeği vardı yani. Bu golde durum daha farklı. Nani 4 oyuncunun yakınından çok akıllı bir şekilde yerden Ronaldo'ya bırakıyor, Ronaldo kalecinin üzerine vuruyor ve seken topu Q7 bomboş kaleye tamamlıyor.

Şimdi bunu ne kadar tartışırsak tartışalım Portekizliler ileride bu maç akla gelince kimi hatırlayacak, bunun istatistiksel verisine hiçbir zaman ulaşamayacağımız için bir yere varamayız. Gerçi ben Nani daha çok hatırlanırdan ziyade Nani'nin golde Q7'den daha çok emeğinin olduğunu kast etmiştim. Bunun da halen arkasındayım.

salvation

Hall Of Famer
Konular
127
Shinsuke Nakamura
Hırvatlara çok yazık oldu. Futbolun allahı yok. Yine gördük bunu.

LeonardoAraujo

Urgan İpi
Konular
320
Raven
Adam "Hangman" Page
Hırvatlar belki de turnuvanın en iyi oynayan takımıydı.Portekiz ise berbat.Yazık oldu Hırvatlara.