Son Dakika! Mariah May WWE'ye Geliyor!

Poseidon

Mauro Emanuel Icardi Rivero
Konular
2,396
-
Mariah-May-Contract.jpg

Mariah May’in WWE’ye katılmadan önce All Elite Wrestling’den ayrılmak üzere olduğu bildiriliyor.

Dave Meltzer, Wrestling Observer Radio programında WWE’deki bazı kişilerin Mariah May’in bu şirkete katılmak istediğini bildiklerini belirtti. Bryan Alvarez ise AEW içinde May’in WWE’ye gideceğine dair bir inanç olduğunu ekledi.

Meltzer: “WWE’deki bazı insanlardan biliyorum… Oraya gitmek istediğini biliyorlar. Sözleşmesinin ne zaman biteceğini bilmiyorum, herkes bu yaz biteceğini düşünüyor gibi.”

Alvarez: “İlk başta iki yıllık bir sözleşme imzaladığı izlenimini edindim, yani matematiğini yapabilirsiniz. Aynı şeyi ben de duydum. En azından AEW içinde WWE’ye gideceğine dair bir inanç var.”

Meltzer ayrıca, Mariah May All Elite Wrestling ile sözleşme imzalamadan önce onunla yakın olan kişilerle konuştuğunu ve bu kişilerin kendisine “onun hayali WWE” dediğini aktardı.

Mariah May’in geleceğiyle ilgili spekülasyonlar, Instagram’da yaptığı şu paylaşımın ardından arttı:
“Yanlış karar veremezsin çünkü her karar seni olman gereken yere götürür.”

Mariah May, Kasım 2023’te AEW ile sözleşme imzaladı ve o zamandan beri AEW televizyonunda Toni Storm ile olan ilk ittifakı ve eleştirmenlerce beğenilen rekabetiyle dikkat çeken bir yetenek oldu. Bu rekabet, Mart ayındaki Revolution adlı PPV etkinliğinde Storm’un kazandığı “Hollywood Ending” maçıyla sona erdi. May, bu mağlubiyetten bu yana AEW TV’de yer almadı.

Yılın başlarında çıkan bazı haberlere göre AEW içinden bazı isimler May’in sözleşmesinin 2025 yazında sona ereceğine inanıyor ancak anlaşmasında opsiyon yılı olup olmadığı net değil

Kaynak

elric

O fıstık, sanki ben nutella
Konular
181
Lacey Evans
Lacey Evans
Ben gayet normal görüyorum Mariah May kendini tanıttı ve buraya geliyor. Bunun olacağını düşünmüyorum ama yine eğer olursa WWE geçişlerin hızı düşmez devam eder.

DarylDiXoN

Ne yaptıysam onun için ⏱
Konular
5,013
Will Ospreay
CM Punk
Vallahi herkesi mahveder tahta oturur.

CasualWatcher

WE WANT CODY
Konular
52
CM Punk
Bence kötü bir tercih yaptı.
Gideceği zaten belliydi ama AEW'de kalması çok daha mantıklıydı onun için, ama bir yerde mantık yerine kendi istediğini düşünmüş, ben de olsam ben de öyle yapardım herhalde.

Kerem Yalçın

Kayıtlı Üye
Konular
57
CM Punk
Bryan Danielson
Valla düşününce NXT şampiyonlar ligi ama AEW süreci çok dolu doluydu. AEW için ciddi bir kayıp. NXT ve hatta ana kadro için çok ciddi şampiyon adayı.

elric

O fıstık, sanki ben nutella
Konular
181
Lacey Evans
Lacey Evans
Valla düşününce NXT şampiyonlar ligi ama AEW süreci çok dolu doluydu. AEW için ciddi bir kayıp. NXT ve hatta ana kadro için çok ciddi şampiyon adayı.
NXT yavaş yavaş boşalıyor çünkü Ana kadroya geçişler başlaması gerekiyor. Ana kadrolarda ciddi boşluklar oluşmaya başladı ve insanlar zamanla artık yeni yüzler görmek istiyoruz demeye başlayacaktır. Geçmişte ana kadrolar hep dolu dolu iken şimdi durum öyle gözükmüyor.

Poseidon

Mauro Emanuel Icardi Rivero
Konular
2,396
-
NXT yavaş yavaş boşalıyor çünkü Ana kadroya geçişler başlaması gerekiyor. Ana kadrolarda ciddi boşluklar oluşmaya başladı ve insanlar zamanla artık yeni yüzler görmek istiyoruz demeye başlayacaktır. Geçmişte ana kadrolar hep dolu dolu iken şimdi durum öyle gözükmüyor.
Roxanne dışında ana kadroya yer alacak başka bir kadın olmayacaktır. Erkek tarafında ise sadece Trick bekliyorum potansiyel olarak bu ikili var zaten yükselen.

GuntherAmca

Kayıtlı Üye
Konular
1
GUNTHER
Patilerini sevdiğim harika bir haber. AEW için büyük kayıp.

Straight Edge Savior

Those Everyday Feels
Konular
5,047
Kazuchika Okada
-
AEW'de kalması bence daha iyi olurdu ya da bir süre daha geçmesi lazımdı.