Mariah May’in WWE’ye katılmadan önce All Elite Wrestling’den ayrılmak üzere olduğu bildiriliyor.
Dave Meltzer, Wrestling Observer Radio programında WWE’deki bazı kişilerin Mariah May’in bu şirkete katılmak istediğini bildiklerini belirtti. Bryan Alvarez ise AEW içinde May’in WWE’ye gideceğine dair bir inanç olduğunu ekledi.
Meltzer: “WWE’deki bazı insanlardan biliyorum… Oraya gitmek istediğini biliyorlar. Sözleşmesinin ne zaman biteceğini bilmiyorum, herkes bu yaz biteceğini düşünüyor gibi.”
Alvarez: “İlk başta iki yıllık bir sözleşme imzaladığı izlenimini edindim, yani matematiğini yapabilirsiniz. Aynı şeyi ben de duydum. En azından AEW içinde WWE’ye gideceğine dair bir inanç var.”
Meltzer ayrıca, Mariah May All Elite Wrestling ile sözleşme imzalamadan önce onunla yakın olan kişilerle konuştuğunu ve bu kişilerin kendisine “onun hayali WWE” dediğini aktardı.
Mariah May’in geleceğiyle ilgili spekülasyonlar, Instagram’da yaptığı şu paylaşımın ardından arttı:
“Yanlış karar veremezsin çünkü her karar seni olman gereken yere götürür.”
Mariah May, Kasım 2023’te AEW ile sözleşme imzaladı ve o zamandan beri AEW televizyonunda Toni Storm ile olan ilk ittifakı ve eleştirmenlerce beğenilen rekabetiyle dikkat çeken bir yetenek oldu. Bu rekabet, Mart ayındaki Revolution adlı PPV etkinliğinde Storm’un kazandığı “Hollywood Ending” maçıyla sona erdi. May, bu mağlubiyetten bu yana AEW TV’de yer almadı.
Yılın başlarında çıkan bazı haberlere göre AEW içinden bazı isimler May’in sözleşmesinin 2025 yazında sona ereceğine inanıyor ancak anlaşmasında opsiyon yılı olup olmadığı net değil
Kaynak