Sonynin Yeni El Konsolu Project Q

BesirBryan

Mordecai
Konular
202
Bryan Danielson
-

PS5'i Elinizde Cloud olarak oynatıyor bana göre tamamen el konsolu olayına ters el konsolu dediğin PS Vita gibidir istediğin yerde oynarsın.

BEYZ4

AleminHızlıDelikanlısı
Konular
132
Web sitesi
www.makindagames.xyz
AJ Styles
-
Saçmalıkmış. PS4'de de remote play var, telefona yansıtıp oynayabiliyoruz, bir gamepad bağladın mı ne farkı kaldı şundan? Çok gereksiz bir cihaz olmuş. 3DS'den beri şöyle özgün, kendi sistemine göre tasarlanmış oyunlar geliştirilen el konsolu çıkmadı. Son dönem çıkan bütün el konsolları bilgisayarda/konsolda yaşadığımız deneyimin aynısını vermeye çalışıyorlar. Hayvan gibi kaba tasarımlarla tablet boyunda ekranlarla karşımıza çıkıyorlar. Yahu şöyle cebe sığan bir aletle gelseniz basacağım parayı ama nerde... Yok aga ben 3DS'den devam.

The MANIAC

Naber Müdür?
Konular
391
Bobby Lashley
-
Güzel bir şeye benziyor. Fiyatı uçurum olur ama.

The Small Dog

Galatasaray SK
Konular
583
Becky Lynch
-
Ps5 il yakın donanımı olursa efsane olur. Ekran full HD. Yani ps5teki fifayı aynı şekilde oynatırsa Ps5e gerek bile kalmaz.

elric

The Mad Lady
Konular
140
Lacey Evans
Lacey Evans
El konsolu değil remote control bu yani evinizdeki ps5 bağlanıp oynuyorsun.

Christian

Görkem
Konular
224
Christian
Ben böyle konuları görsem de heyecanlanmayı bıraktım artık çünkü para yok. Yani var ama bu konsolları almaya yok. Nintendo Switch'in bile fiyatı belli ki onun da joyconlarını ergonomik bulmadığımdan ötürü hiçbir zaman merak salmadım. :D

Extra bir düzenleme daha yapayım, eğer ki Sony, PS Vita ayarında yeni bir konsol duyurursa yer yerinden oynar agalarım.

CM Jericho

blissful
Konular
1,850
Alexa Bliss
Sony Allahın varsa bir tane modern PSP çıkartırsın şu salak şey yerine.

elric

The Mad Lady
Konular
140
Lacey Evans
Lacey Evans
Ben böyle konuları görsem de heyecanlanmayı bıraktım artık çünkü para yok. Yani var ama bu konsolları almaya yok. Nintendo Switch'in bile fiyatı belli ki onun da joyconlarını ergonomik bulmadığımdan ötürü hiçbir zaman merak salmadım. :D

Extra bir düzenleme daha yapayım, eğer ki Sony, PS Vita ayarında yeni bir konsol duyurursa yer yerinden oynar agalarım.
Boşuna bekleme gelmez böyle salakça işlemleri yapıyorlar ve şimdi önlerinde ps5 pro var. PS5 Pro ile daha iyi konsol olduğunu göstermek isteyecekler ve eski nesil olan işlemcilerini yenilemiş olacaklardır.

Christian

Görkem
Konular
224
Christian
Boşuna bekleme gelmez böyle salakça işlemleri yapıyorlar ve şimdi önlerinde ps5 pro var. PS5 Pro ile daha iyi konsol olduğunu göstermek isteyecekler ve eski nesil olan işlemcilerini yenilemiş olacaklardır.
XBOX bir türlü PS markasına rakip olamıyor. Bu nesilde exclusive oyunlar ile birlikte arayı kapatmak için Microsoft'un hala şansı var. İşte o zaman aradaki rekabeti arttırmak için böyle hamleler görebiliriz Sony tarafından. Bu arada katılıyorum, eski bileşenlerin frekans hızlarını arttırıp biraz da optimizasyon çakarak yeni bir pro konsol çıkartacaklar. :D

elric

The Mad Lady
Konular
140
Lacey Evans
Lacey Evans
XBOX bir türlü PS markasına rakip olamıyor. Bu nesilde exclusive oyunlar ile birlikte arayı kapatmak için Microsoft'un hala şansı var. İşte o zaman aradaki rekabeti arttırmak için böyle hamleler görebiliriz Sony tarafından. Bu arada katılıyorum, eski bileşenlerin frekans hızlarını arttırıp biraz da optimizasyon çakarak yeni bir pro konsol çıkartacaklar. :D
PS5 RDNA 1.5 kullanıyor ama xbox series x tam destekli RDNA 2 kullanıyor. RDNA 2 çıkış zamanında daha hazır değildi bu yüzden xbox series cihazlarında kullanıldı. PS5 geleceğe yatırım olarak PS5 PRO çıkartarak RDNA 2 veya RDNA 3 geçiş yapması bekleniyor. Bu sadece gelecekleri değil ayrıca dün akşam yaptıkları yayın ise tam anlamıyla bir fiyaskoydu ve 11 haziranda gelecek olan xbox yayını ile Microsoft piyasayı tamamıyla ele geçirebilir.