Holidead w/Dr. Dax & Gangrel def. Chik Tormenta
Octagon Jr def. King Muertes (c) vs. vs. El Dragon vs. Hijo de LA Park In A Fatal Four Way Match For The IWA Caribbean Championship
Jacob Fatu def. Bestia 666 In An Apocalypto Match
Tam anlamıyla yapılan şey müsluman mahallesinde salyangoz satmaktır.Bence de. Octagon Jr misal geleceği parlak ve o çevrede aşırı sevilen bir adam. Direkt taşı da bari fanlariyla buluşsun
Ciddi isimlerin üstüne düşülse yine bir şeyler çıkar. Yakın dönemdeki izledikleri politika beni biraz uzaklaştırdı. Bu tarz yayın işini ben çok sevemiyorum.Şu şirketin rostera ciddi 3-5 isim ekle. Bak nasıl izleniyor.
İşte tam anlamıyla neye yoneleceklerini bilmek lazım. Ellerindeki önemli isimleri dönüşümlü kullanmaktan ziyade NYD kankama dediğim gibi bir standart belirlemeleri gerekiyor.Tam anlamıyla yapılan şey müsluman mahallesinde salyangoz satmaktır.
Cesar Duran gitse onlarda gidecek.Çok meksikalı var şirkette. Bari şirketi oraya taşısalar da gerçek kitleleri ile buluşsalar.
Ondan önce de varlardı ama onunla birlikte lucha libre şirketine döndü.Cesar Duran gitse onlarda gidecek.