Stephanie Vaquer, WWE ile imzaladığı sözleşmenin nasıl gerçekleştiğini ve AEW ile olan görüşmelerini detaylandırdı. Rock and Pop FM’e verdiği röportajda, WWE’den teklif aldıktan sonra yaşadığı süreci paylaştı.
Vaquer, WWE’nin kendisini arayarak iş teklifi sunduğunu belirtti: “WWE beni aradığında, ‘Bizimle çalışmak ister misin?’ dediler, ben de ‘Tabii, ne öneriyorsunuz?’ dedim.” Ardından NXT veya ana kadro seçeneği sunuldu ve Vaquer ana kadroyu tercih etti. Ancak, o dönemde CMLL ve NJPW ile sözleşmesi olduğunu ve çok büyük bir sorumluluk taşıdığını da söyledi.
Şirketinden sonra AEW ile de görüşmeye başladı. AEW, Vaquer’i Toronto’da ağırlamak istedi ancak WWE de aynı gün ona sözleşme önerdi. AEW, Vaquer’in otel masraflarını karşılamayı teklif etti, ancak WWE ona daha farklı bir yaklaşım sundu. Vaquer, bu süreçte babasıyla danışarak doğru kararı vermeye çalıştı.
WWE ile yaptığı görüşmede Shawn Michaels, Vaquer ile doğrudan iletişime geçti ve ona hayatının bu kararını verirken para dışında değerli bir şeyin olduğunu anlattı. Vaquer, Shawn Michaels’ın söyledikleriyle kararını verdi ve sonunda WWE ile sözleşme imzaladı.
Vaquer, WWE'nin sunduğu fırsatların sadece maddiyatla ilgili olmadığını, hayatını güreşe adadığını ve bu yüzden doğru kararı almak için Shawn Michaels’ın sözlerine büyük değer verdiğini belirtti.
Kaynak
Tamam