Human Torch maçı saçmalığın daniskasıydı. Birincisi, titantron'a tırmanmadan önce Sting'in üzerine baştan aşağı benzin dökmüştü. Buna rağmen Sting, aleve ulaşmak için Vampiro'nun ardından titantron'a çıkmaya çalıştı. Geride olduğu halde. İkincisi, Vampiro'nun yükseklik korkusu vardı. Spikerler böyle söylüyordu en azından. Spiker demişken, maç halihazırda devam ederken ve tezahüratlar gayet yüksekken Schiavone'nin "arenada derin bir sessizlik var", "kimse birinin yanmasını istemiyor" gibi şeyler söylemesi de beni çileden çıkardı. Network değil de illegal olarak izlediğim için seyircilerin tezahüratlarını açıkça duyabildiğimden insanların Sting'e Vampiro'yu yakmasını söylediğini duyabiliyordum yani. Bunun yanında internette şöyle bir yorum var. Maçın sonlarına doğru Vampiro'nun maskesi çoktan erimeye başlamıştı ama Sting'in maskesinde hiçbir bozulma yoktu. Bunun sebebi titantron'a çıktığında aleve verilecek kişinin stunt-double'ı olacağındanmış. Titantron'un tepesinde elektriklerin gitmesinin başka bir sebebi olmasa gerek?
Ha ben bu maçın davasını niye yaptım? Rekabeti izlemeden önce çok umutluydum çünkü. Birleşme hızlı oldu, rekabet oturdu oturmasına da hep maç kesintileri oldu, sürekli senaryo akışı bozuldu, hilesiz biten WCW maçı görülmedi, öldü süsü verilen Sting döndükten sonra rekabet tam anlamıyla sonlanmadı, bir türlü bellerini doğrultamadılar vesaire vesaire. First Blood maçını ve akabinindeki asılma olayını çok beğenmişimdir her zaman fakat New Blood ekibinin yardıma gelişi ve sonrasında rekabette yok olup gitmeleri, daha doğrusu rekabet boyunca sürekli Sting'in birileriyle papaz olması canımı aşırı sıktı.
Muta ile takım olma senaryosu tümüyle Sting mağlubiyetinden ötürü başlayan Vampiro'nun durumu mu üzücü, tüm bu karmaşada Demon'un heba edilişi mi üzücü, 9 yaşındaki çocuğun korkulu rüyası gimmickine sahip Dark Carnival ekibinin sessiz sedasız çöküşü mü daha üzücü bilemedim. Benim en çok üzüldüğüm şey rekabetin sağlam bir temelinin olmayışı ve yazarların felsefe yapacağım derken rezil olmaları oldu. Keşke hiç niyetlenip izlemeseydim de uzaktan hep iyi bilseydim bu rekabeti. Büyük hayal kırıklığı oldu çünkü. Her şeye rağmen Vampiro'yu çok sevdim ama. Keşke WWE'de bir süre izleyebilseymişiz.