Stonecold Tişörtü Bastıracaklara DEV Hizmet! (Stomping Mudholes Tişörtü PNG Tasarım)

OyakaBooyaka619

Sexy Boy
Konular
32
Rey Mysterio
Shawn Michaels
Benim gibi bu tişörtü çok beğenip de wweshop'un ülkemizdeki tuzlu fiyatlarından dolayı alamamış, bu tasarımın png'si de internette yok diye bastıramamışsanız size dev hizmeti getirdim, internetten bulduğum fotoğrafları photoshop'ta arkası temiz formata getirdim. Bu sayede bu tişörtü dilediğiniz gibi arkalı önlü bastırabilirsiniz. Dileyen arkadaşlar bana ulaşırsa kaliteli halini mail yoluyla atabilirim, çünkü başka atacak yöntem bulamadım.

maxresdefault.jpg

ÖN ARKA
k8s2fnr.png
c2p3syz.png

Bunlar da basmatik.com'da tasarımı tişört üstüne koyunca görüntüsü.

ndqwn4g.png
7a76017.png

Dediğim gibi bu tasarımı arkası boş tişörte baskı yapılacak şekilde bulamadım. Tişört bastıracak arkadaşlar kendi yaptığım bu görselleri kullanabilir.

Hell's Gate

Dark Side
Konular
1,868
Undertaker
Undertaker
Öz abim beleşten Taker thsirtü verir misin bana?

Kemba Walker

The New Face Of Fear
Konular
7,755
Bray Wyatt
Belediye çalışıyor. :alkış (Bana da Bray Wyatt tişörtü yapar mısın? Jey Uso’da olabilir. :LOL:)

OyakaBooyaka619

Sexy Boy
Konular
32
Rey Mysterio
Shawn Michaels
EDIT: Bastıracak arkadaşlar varsa, bu tişörtün orijinalinde sol kolun üstünde bir kurukafa baskısı var, eğer birebir gözükmesini isterseniz onu da bulmanız ve bizzat gidip bir yerden bastırmanız lazım. Basmatik kol baskılarına ekstra ücret alıyor ve websitesinde yapmana izin vermiyor.
Öz abim beleşten Taker thsirtü verir misin bana?
Hocam canın sağ olsun da bende para yok. Yalnız bu kadar uzun kariyerli adamın nasıl güzel tişörtü olmaz yav?
Belediye çalışıyor. :alkış (Bana da Bray Wyatt tişörtü yapar mısın? Jey Uso’da olabilir. :LOL:)
Hocam boş vaktim olursa ara ara beğendiklerimi kendime yetecek kadar yapmayı düşünüyorum, Jey Uso'nun tasarımlarını zaten birileri yapmış, onları alıp tişörte bastırsan hiç sırıtacağını sanmıyorum.

Kemba Walker

The New Face Of Fear
Konular
7,755
Bray Wyatt
Hocam boş vaktim olursa ara ara beğendiklerimi kendime yetecek kadar yapmayı düşünüyorum, Jey Uso'nun tasarımlarını zaten birileri yapmış, onları alıp tişörte bastırsan hiç sırıtacağını sanmıyorum.
Yok ya şaka yapıyorum zaten tasarlaması kolay. :D