Sümsük Bron Breaker

aewnxt

Deneme Moderatör
Konular
276
Malakai Black
-
Arkadaşlar aranızda cidden şu sümsük,beceriksiz,özenti ve torpilli mahlukatı seven birisi var mı? Ben şahsen hiç sevmiyorum nedenlerini hemen açıklıyorum.

-NXT'ye geldiğinden beridir adam akıllı hiç bir şey yapmamasına karşın 1 yıl boyunca NXT kemerini falan tuttu.

-Kemeri de keşke iyi tutsaydın inanılmaz sıkıcı bir saltanat izletti çünkü insanlar elinde sonunda kazanacaklarını biliyorlardı. Tıpkı erotik film'ler gibi sonunda ne olacağını bilirsin ya he işte bu da o hesap. Hatta o kadar saçma bir şekilde dominant oldu ki Ziggler ve Mahal gibi NXT ile alakasız isimler geldi.

-Kemeri hadi tutamadın ama sende ne ring içi ne de karizma ne de tip var bilader. Hiç bir şeyin yok sadece kas kütlesi o kadar ne adam akıllı güreşirsin ne adam adam akıllı mikrofondan promo kesersin hiç bir vasfın yok çünkü...

-Bu adam torpilli anasını satayım. Allah buna balı 20 liradan beleşe vermiş ama başka hiç bir şey vermemiş.

-Ayrıca bir kardeşim bas baya ergen gibi gitmişsin Goldberg'ün efsane olan dövmesini falan yaptırmışsın harbi özentisin.

-Hadi bu saydıklarıma her şey tamam olsun ama bu son madde ile kendisini hasmım ilan ettim. ULAN TİPSİZ HERİF SEN NASIL ŞU TİPİNLE CORA JADE GİBİ BİR HATUNU TAVLAYABİLİYORSUN AJDAR YANIK TİPLİ HERİF SEN HARBİ BU DÜNYAYA TORPİL İÇİN GELMİŞSİN!

bron-breakker-4-e1635543432637.jpeg

Undisputed Rising22

Undisputed Era Üyesi
Konular
820
Edge
-
BU NEFRET NE AJHAHSWJKSJDJFKWKDFJ.

Bero

şᴀᴘʟᴀᴋᴄı
Konular
1,902
Bray Wyatt
Montez Ford
Gayet iyi bir güreşçi. Ha siz illa birilerine torpili demek istiyorsanız Dominik gibi güzel bir örnek var.

Konular
37
Seth Rollins
PAC
Genelde sana güreş konularında son zamanlarda hep katılırdım ama bu sefer maalesef katılamıyorum. Ben bu reiste gelecek olduğunu düşünüyorum ve bence 8/10'u var.