Tartışma Konusu | Fenerbahçe

The Peep's

Captain
Konular
7,975
Christian Cage
-
Yalan olduğu çok açık. İngilizcede "giving foul" diye bir kullanım yok. Fred'in böyle ingilizce konuşuyor olması için ingilizce'den önce türkçe öğrenmesi gerekiyor. FIFA'nın ingilizce sınavından kalan adamın yazacağı bir rapor maksimum. Önceden de portekizce küfür etti denmişti.
Küfürlere özel bir ilgisi var hocanın herhal...

MrSHIELD

Yüce İmparator Roman Reigns ☝🏻
Konular
1,475
Roman Reigns
-
Fenerbahçe'li olduğumdan mıdır bilmiyorum ama Fred gibi profesyonel bir adamın cincon maçları öncesi, maç da bitiyorken boş beleş kırmızı kart yiyecek söz söyleyeceğine inanmıyorum. Tabii küfür etmişse kırmızı doğru eyvallah ama ettiyse. Hoş, küfür etse bile kırmızı yemesi ligimiz için biraz garip ve pek uygulanabilir bir kural değil, zira her küfür edeni atacak olsan maçlar tamamlanamaz hiç. Keşke hakemler konusunda bu kadar tereddütte kalacağımız olaylara düşmeseydik hiç tüm ülke olarak. Gerçekten futbol maçlarında spor dışında konuları konuşmaktan bıktım.

Wowbagg3r

Kayıtlı Üye
Konular
18
-
Küfredip ban yememek için Zorbay görmüş İrfancan gibi konudan kaçıyorum.

cenkerdem

<başçavuş
Konular
2
Randy Orton
Bray Wyatt
Okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz beyler, saçma sapan şeyler yazılmış. Hakem olsam benim suratıma s**tiğimin aptalı dese adamı kırmızıyla bırakmam, her atandığım maçında da doğrarım lavuğu. Twitterda'ki saçma sapan 3 IQ trollerin gazına gelip gerçeklikten kopmayın, toplu bir mert hakan histerisine yakalandı tüm fenerliler çok ilginç.

Konular
7,481
The Rock
Okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz beyler, saçma sapan şeyler yazılmış. Hakem olsam benim suratıma s**tiğimin aptalı dese adamı kırmızıyla bırakmam, her atandığım maçında da doğrarım lavuğu. Twitterda'ki saçma sapan 3 IQ trollerin gazına gelip gerçeklikten kopmayın, toplu bir mert hakan histerisine yakalandı tüm fenerliler çok ilginç.
Konuş hoca konuş.

MrCurbStomp

Hava Kuvvetleri Mensubu
Konular
512
İngilizce, Portekizce değilde Hititçe bile söylese atardı. :)

MrSHIELD

Yüce İmparator Roman Reigns ☝🏻
Konular
1,475
Roman Reigns
-
Kardeşim buradaki mevzu gerçekten bu küfürü etti mi yoksa hakem yanlış mı anladı veya art niyetli olarak duymadığı lafa mı kırmızı çıkarttı olasılıkları. Tabii ki bu lafları demişse kırmızı yesin eyvallah ama ya hakem yanlış anladıysa ve çok önemli maçlardan hemen önce boşa kırmızı yediyse adam? O zaman buradaki lavuk hakem olmuyor mu? Geçenlerde yumruk yiyen hakem bu işleri Emre Belözoğlu planladı, benden özür bile dilemedi falan dedi sonra kamera görüntüleri çıktı Emre gidip özür dilemiş, hakem yalan atmış falan. Ortam karışık, maalesef güvensizlik hakim. Yani öyle kesin yargılar üzerinden konuşmak tutarlı olmayabilir.

Rhodes_Rollin

MISSION ACCOMPLISHED.
Konular
846
Cody Rhodes
Doğrarsın kanka çünkü muz cumhuriyetinin futbolu bura, böyle hafif bir küfüre kırmızı sadece burada verilir.

cenkerdem

<başçavuş
Konular
2
Randy Orton
Bray Wyatt
Doğrarsın kanka çünkü muz cumhuriyetinin futbolu bura, böyle hafif bir küfüre kırmızı sadece burada verilir.

kötü örnek emsal olmaz güzel kardeşim, sana göre muz cumhuriyeti olan yerden biraz uzaklaşıp nba hakemlerine bakalım mesela, hakeme bağırarak why desen oyundan atılırsın. Şampiyonlar liginde küfür et gene atılırsın bu kadar net. Küfürün hafifi de subjektif ne diyelim simdi, s**ik hakem denebilir ana bacı kalın gelir mi, bu mu kriter olsun e yani.

Rhodes_Rollin

MISSION ACCOMPLISHED.
Konular
846
Cody Rhodes
kötü örnek emsal olmaz güzel kardeşim, sana göre muz cumhuriyeti olan yerden biraz uzaklaşıp nba hakemlerine bakalım mesela, hakeme bağırarak why desen oyundan atılırsın. Şampiyonlar liginde küfür et gene atılırsın bu kadar net. Küfürün hafifi de subjektif ne diyelim simdi, s**ik hakem denebilir ana bacı kalın gelir mi, bu mu kriter olsun e yani.
Evet hakemin biraz insiyatif alması gerekiyor, futbolu halı saha seviyesinde bile oynamış bir insan biraz anlar bunu sahadaki stresi ve duygu değişimlerini, hadi 2. sarı kart verse tamam dicem usta da direkt kırmızı nedir? en az 3 maç ceza abartı değil mi?