Tartışma Konusu | Fenerbahçe

Straight Edge Societh

FATİH SULTAN TEKKE
Konular
8,156
CM Punk
Bu camiada yeni veya genç yüzler yok mu? Neden eski başarısız isimler etrafında dönüp duruyorlar?

KingOfMysterio

BOOYAKA 619
Konular
620
Rey Mysterio
Bu camiada yeni veya genç yüzler yok mu? Neden eski başarısız isimler etrafında dönüp duruyorlar?
Kimi bekliyorsun ki. Her zaman böyle olmuştur zaten. Eski yönetimlerde görev yapan insanların başkanlığa adaylığını açıklaması kadar normal bir şey olamaz. Fikret Orman, Ertuğrul Doğan'da Ağaoğlu'nun listesindeydi, Dursun Özbek de Ünal Aysal'ın yönetimdeydi. Daha önce tecrübesi yoksa bu işlerde neden aday olsun zaten

elric

O fıstık, sanki ben nutella
Konular
183
Tiffany Stratton
Lacey Evans
Kimi bekliyorsun ki. Her zaman böyle olmuştur zaten. Eski yönetimlerde görev yapan insanların başkanlığa adaylığını açıklaması kadar normal bir şey olamaz. Fikret Orman, Ertuğrul Doğan'da Ağaoğlu'nun listesindeydi, Dursun Özbek de Ünal Aysal'ın yönetimdeydi. Daha önce tecrübesi yoksa bu işlerde neden aday olsun zaten
Aziz yıldırım bile önceki yönetimde olmuş ve sonradan başkan olmuştur. Fenerbahçe içerisinde böyle bir gelenek var diye biliyorum.

KingOfMysterio

BOOYAKA 619
Konular
620
Rey Mysterio
Aziz yıldırım bile önceki yönetimde olmuş ve sonradan başkan olmuştur. Fenerbahçe içerisinde böyle bir gelenek var diye biliyorum.
Bu her yerde böyle zaten. Sadece Fener'de olan bir durum değil ki. Dursun Özbek sokaktan mı geliyor Allah aşkına. Yukarıda da saydım. Diğer başkanlarla çalışmadan yöneticilik işinde bulunmadan başkan olan adam sayısı çok azdır.

Straight Edge Societh

FATİH SULTAN TEKKE
Konular
8,156
CM Punk
Bu adamların listesinde aday olabilecek insan yok mu? Eğer yoksa o başka bir sıkıntı.

MrSHIELD

Yüce İmparator Roman Reigns ☝🏻
Top Poster Of Month
Konular
1,594
Roman Reigns
-

"Başlık, minik bir mümin latifesiydi arkadaşlar."​