Tartışma Konusu | Galatasaray

Konular
374
-
-
210px-Galatasaray_4_Sterne_Logo.svg.png

The Fighter

gαℓαтαѕα&#11
Konular
82
Konular
374
-
-
Bursa, Fernandao'yu opsiyonlu bir şekilde satın almazsa Galatasaray Fernandao'nun takımı olan Paranaense ile masaya oturacakmış. Bana kalırsa çok boş transfer olur. Sağ ve sol bek lazım bize. Sabri en kötü 1 sene daha idare edebilir belki ama Telles saç baş yolduruyor ve gelişeceğine her maç kötüye gidiyor. Şimdi gençken para ediyorken satalım gitsin yerine sağlam birini almamız lazım. Sivas maçında gördük Aatif mal etti beklerimizi.

Konular
55
Adam Cole
-
Arkadaşlar şuan galatasarayda hoşunuza gitmeyen bir futbolcu varmı? Tartışalım.

Gentleman Villain

big daddy cool
Konular
2,941
William Regal
-
Bursa, Fernandao'yu opsiyonlu bir şekilde satın almazsa Galatasaray Fernandao'nun takımı olan Paranaense ile masaya oturacakmış. Bana kalırsa çok boş transfer olur. Sağ ve sol bek lazım bize. Sabri en kötü 1 sene daha idare edebilir belki ama Telles saç baş yolduruyor ve gelişeceğine her maç kötüye gidiyor. Şimdi gençken para ediyorken satalım gitsin yerine sağlam birini almamız lazım. Sivas maçında gördük Aatif mal etti beklerimizi.

Sağ ve sol bek lazım da, Fernandao da çok iyi olur takım için.

Konular
374
-
-
Sağ ve sol bek lazım da, Fernandao da çok iyi olur takım için.

Bu sene üçte üç yaparsak güzel para gelir ve alabiliriz ama kesinlikle bek lazım. Riera bile daha iyi oynuyordu kanat olmasına rağmen. Birde Fernandao gelirse nerede oynayacak? Bizim forvetimiz Burak ve bir değişiklik olmazsa adam bırakana kadar bizde oynayacağını söylüyor. En kötü Burak sağ tarafa geçer Fernandao geçer forvete. Ama bize hızlı bir forvet lazım Fernandao'da biraz beleş gol atıyor. Ben Bursa'da ki Bakambu'yu daha çok beğeniyorum.