Tartışma Konusu | Galatasaray

Super Disaster

Hall Of Famer
Konular
1,819
Kevin Owens
-
Transfer döneminde yeterince uyudu zaten.

2013-2014 sezonunun kopyası olacak gibi ya bu yıl. Avrupa'da başarı, ligde her deplasman kayıp.

Ya aga oyun olarak kötü bir şey oynamadık Akhisar maçında. Penaltıyı atsak maç bizdeydi. O kadar pozisyon görmedik kalemizde. Penaltı desen penaltı değildi, üçüncü golde de Ozan'ın hatası var, ki o da genç çocuk, yapacak böyle hatalar. Yani şuanki sorunumuz bir Fenerbahçe, bir Beşiktaş sorunu kadar büyük değil. Deplasmanda daha hücumcu değil, kontrollü bir oyuna döndüğümüz an galibiyetler gelecektir. Ki bu doğrultuda artık hoca da aynı anda Sinan, Onyekuru, Emre ve Garry dörtlüsünü oynatmayacaktır. Eğer Sinan'ın kanadını kullanabilsek golü bulacaktık. Çare o kanadı değiştirmek. Öyle olunca da galibiyetler gelecek. Büyük ihtimal Feghouli yapacak orayı. Ki geçen sene Feghouli ve Mariano çok iyi anlaşıyordu. Deplasmanda böyle bir kadro bekliyorum.

Muslera, Mariano, Donk, Serdar, Nagatomo, Fernando, Ndiaye, Emre, Garry, Feghouli, Eren.

Cigaretta

Eren Bülbül Kalbimizdesin
Konular
333
Scott Hall
SoSo nihayet 11'de. Umarım iyi bir performans gösterir.

The Peep's

Captain
Konular
7,949
Christian Cage
-
Erzurum BB'den sürpriz bir duran top golü bekliyorum.

GS farklı kazanır.

Christian

ONE & ONLY
Konular
239
Christian Cage
-
Erzurumspor'a karşı kendi sahamızda ikinci yarıya önde giremiyoruz şaka gibi. Feghouli'yi beğenmedim. Eski halinden hiçbir farkı yok. Rodrigues'in ikinci yarıda biraz daha konsantre olması lazım. Ömer'i çıkarmak lazım kırmızı görebilir o. Beğendim Ömer'i ama bir Nagatomo değil sonuçta.

Christian

ONE & ONLY
Konular
239
Christian Cage
-
Goool bee goooool. Sonunda.

Venus_V3_5570 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konular
507
Çok kötü oynuyor Galatasaray. Oynanan futbolda ciddi bir düşüş söz konusu. Galatasaray maçları zevkli geçerdi ama gerçekten sıkıcı oyun var şu ara.