Tartışma Konusu | Galatasaray

Konular
6,577
Bazı maçlarda 1 puan önemlidir. Kaybetmemek ileride çok sey kazandırabilir. Telafisi vardır. Ama bu maç öyle değildi. Kazanmalıydık.

The Small Dog

Galatasaray SK
Konular
583
Becky Lynch
-
İçerde gol yedikten sonra şu reaksiyonu diğer takımlar veremedi.
Golü yedik 50 tane pozisyon verdik ama 80 den sonra takım şahlandı. Belhanda bile çılgın attı resmen 😀
İçerde hem 40 dakkada sakatlıktan 3 değişiklik yapıp, hem 1-0 yenik düşüp üstüne böyle bir reaksiyon veren takım şampiyonluğu hak ediyor.

Konular
687
Drew McIntyre
Bir sürü sıkıntıya rağmen özellikle 1-1'den sonra takım çok iyi savaştı. Yıllardır görmek istediğim Galatasaray ruhu bu işte. Fatih Terim hoca olunca her şey bambaşka. Güvenimiz tam hocamıza.

Lunatic Phenomenal

aşktan sabıkalı
Konular
1,580
Shawn Michaels
-
Aşırı ama aşırı şanssızdık. Kendi sahamızdaydı zaten maç. Kötü değildik yani. Ama daha ilk yarıdan 3 adam değiştirmek zorunda kaldık.

Konular
2,180
Minoru Suzuki
Ya allahım neler yapıyorsun bir maça bu kadar şey yazılır mı ligde 17 takım daha var. Belhanda şerefsizi bugün adam gibi oynadı. Faul yiyip ağaya kalkan bir Belhanda vardı. Umarım bunu uzun zamana yayar artık.

Konular
507
İçerde gol yedikten sonra şu reaksiyonu diğer takımlar veremedi.
Golü yedik 50 tane pozisyon verdik ama 80 den sonra takım şahlandı. Belhanda bile çılgın attı resmen 😀
İçerde hem 40 dakkada sakatlıktan 3 değişiklik yapıp, hem 1-0 yenik düşüp üstüne böyle bir reaksiyon veren takım şampiyonluğu hak ediyor.

Çok iyimser bir yorum oldu sanki. Galatasaray kaç maçtır doğru düzgün top oynayamıyor. İkinci yarı için yorum yapamam ancak ilk yarı Galatasaray'ın oyunu hiç yoktu. Herhangi bir düzgün atak göremedim ben, N'Diaye'nin orta sahada yaptığı dribbling dışında ilgi çekici bir şey yoktu. Hatta Bursaspor'un çizgiden çıkan bir topu vardı. Erzurumspor maçı da aynı şekilde. Aynı durumda Fenerbahçe olsa iyi oynayıp böyle bir kayıp olsa yerden yere vurulurdu. Galatasaray iyi oynayamıyor ve hiç eleştirilmiyor çok garip.

E: Bu arada ben beraberliğe aşırı şaşıran kitlenin içerisindeyim. Galatasaray, genelde Bursaspor'u içerde hep güle oynaya farklı yenerdi, bu kez berabere kaldı. Bursa'nın bir puan almasını hiç beklemiyordum, Galatasaray'ın bunu sorgulaması lazım.

Cigaretta

Eren Bülbül Kalbimizdesin
Konular
333
Scott Hall
Bu bir puan önemlidir, umarım çıkan oyuncular 04 maçında sorunsuz bir şekilde forma giyer.