Tartışma Konusu | Galatasaray

Cigaretta

Eren Bülbül Kalbimizdesin
Konular
333
Scott Hall
Fenerbahçe'nin maçı pazar kardeşim. Aaaa, bir dakika evet forumumuzun Fenerbahçeli yönetici tayfasından olduğunu unutmuşum. Ortalığı karıştırma hakkınızı doğru yerde kullanmanız takdire şayan.

Ortalığı karıştırma hakkı değil savcım; kafaları karışık, ortama uyuyorlar. Takılmaya lüzum yok.

Vincent Jr

Biz Bu Ligi Bitirtmeyiz
Konular
505
Seth Rollins
-
Galatasaray tartışma konusuna küme düşmeme mücadelesi veren takım taraftarlarının yaptığı sulu yorumlara gülün geçin. Ciddiye aldığınıza değmez. Konuşulacak şey Galatasaray yönetimidir. Oturduğu koltuğun hakkını veren bir başkanımız olsaydı yarını beklemeden o tetikçiye düdüğünü astırırdı ama bizim yönetim çamaşır ipine çamaşır bile asamaz ancak badem bıyıklı saz arkadaşlarıyla millet bahçesine giderler.

Ensiferum

Днепропетровск
Konular
631
Bray Wyatt
Bray Wyatt
Bir Fenerli olarak Basaksehir'i şampiyon yapma senesi olduğu çok net görülüyor boşuna kendinizi üzmeyin.

Bir Başakşehirli olarak Kadıköy’de VAR skandalıyla gasp edilen 2 puanımızı geri verin madem şampiyon yapılma sezonumuzsa. 1-1’lik Malatya maçında son dakikada VAR’a bile bakılmayan penaltımızı da verebilirsiniz el değmişken.

6a6q20.jpg

CM Jericho

blissful
Konular
1,850
Alexa Bliss
Galatasaray tartışma konusuna küme düşmeme mücadelesi veren takım taraftarlarının yaptığı sulu yorumlara gülün geçin. Ciddiye aldığınıza değmez. Konuşulacak şey Galatasaray yönetimidir. Oturduğu koltuğun hakkını veren bir başkanımız olsaydı yarını beklemeden o tetikçiye düdüğünü astırırdı ama bizim yönetim çamaşır ipine çamaşır bile asamaz ancak badem bıyıklı saz arkadaşlarıyla millet bahçesine giderler.

Küme düşme hattıyla aranda 10 puan var dikkat et de sen de düşme. hehe

Konular
272
John Cena
-
Bir Başakşehirli olarak Kadıköy’de VAR skandalıyla gasp edilen 2 puanımızı geri verin madem şampiyon yapılma sezonumuzsa. 1-1’lik Malatya maçında son dakikada VAR’a bile bakılmayan penaltımızı da verebilirsiniz el değmişken.

6a6q20.jpg

Herkesin aleyhine pozisyonlar veriliyor keşke 2 puanınızı verme şansım olsa ben veririm. Benim düşüncem budur her takıma verilmeyen penaltılar var. Başakşehir'in oynadığı topa falan da lafım yok inşallah şampiyon olur takımınız.

LegendKiller

#OuttaNowhere
Konular
4
Ciddi ciddi 10-11 sezonunun puan durumu atılmış yukarıya.