Tartışma Konusu | Galatasaray

Cigaretta

Eren Bülbül Kalbimizdesin
Konular
333
Scott Hall
Büyük resmi kimse göremiyor ki. Herkes tutturmuş tff, hakem hatası. Asıl sorun içeride.

Takım sene başı antrenman falan yapmamış, takımın yürümeye hali yok. 2. yarı için kimse bir şey beklemesin, bu sakatlıklar falan düzenli olacak.

The Small Dog

Galatasaray SK
Konular
583
Becky Lynch
-
Henry alınıp Ömer Bayram adlı sol bek alınıyor.
Değişikliklerden dolayı 2-0 dan verdik 3 puanı tebrik ediyorum.
Celil ve Atalay var sen iki tane sağ bek iki tane sol bek alıyorsun.
ÇOK NET HAK ETTİK. 1 PUAN BİLE FAZLA.

Konular
24
Takım sene başı antrenman falan yapmamış, takımın yürümeye hali yok. 2. yarı için kimse bir şey beklemesin, bu sakatlıklar falan düzenli olacak.

Elini eteğini çekmiş artık. Oyuncuları taraftarın önüne atmaktan başka yaptığı bir şey yok. Kendisinde asla hata aramaz çünkü huyu bu. Belli ki geçmiş artık kendisinden, yol yakınken istifa etsin. Yoksa ben daha fazla dayanamıyorum bu takımı izlemeye.

MoonWalkerMan

Immune To Fear
Konular
722
Jeff Hardy
Temmuz’da takımı komple temizlemek lazım -birkaçı hariç- bazıları formayı hak etmiyor.

Droi Au But

Since Day One
Konular
82
CM Punk
-
İsterse 100 penaltımız verilmesin, 2-0dan evinde dönüş yiyorsan konuşmaya hakkın yok.

Abi hakemi direkt olarak suçlamadım farkedersen bize penaltı verilmeyen pozisyon karşı takıma verilebilmesi daha muhtemeldi dedim takım berbat zaten hakemi ikinci planda eleştirdim bencede 2 0 dan 2 2 ye geliyorsa skor kesinlikle suçlusu takım ve oyuncular ayrıca taraftar da formunda değildi son dakikalar hariç özellikle 2 0 öne geçtiğimiz andan itibaren.

Cigaretta

Eren Bülbül Kalbimizdesin
Konular
333
Scott Hall
Abi hakemi direkt olarak suçlamadım farkedersen bize penaltı verilmeyen pozisyon karşı takıma verilebilmesi daha muhtemeldi dedim takım berbat zaten hakemi ikinci planda eleştirdim bencede 2 0 dan 2 2 ye geliyorsa skor kesinlikle suçlusu takım ve oyuncular ayrıca taraftar da formunda değildi son dakikalar hariç özellikle 2 0 öne geçtiğimiz andan itibaren.

Valla biz olaya geç uyandık. Hakem hakem diyerek takımın berbatlığını görmezden geldik.

Vincent Jr

Biz Bu Ligi Bitirtmeyiz
Konular
505
Seth Rollins
-
Fatih Terim'in sorumluluğu üzerine alıp artık kafasını saha içine vermesi lazım. En büyük sorumlu da zaten o aslında. Berbat bir sezon öncesi kampı geçirdi takım. Bunun üzerine leş kadro ve teknik ekibin formsuzluğu eklenince lig sonuncusuna içerde 2-0'dan maç veriyosun.