İnsandır hata yapar ya birader. Ne yüzsüz takım çıktınız öyle ya.
Cigaretta Eren Bülbül Kalbimizdesin Katılım 23 Ağu 2011 Konular 333 Mesajlar 8,607 Tepkime puanı 254 Puanları 1,530 Scott Hall 6 Ara 2018 #431 İnsandır hata yapar ya birader. Ne yüzsüz takım çıktınız öyle ya.
SMK ErDiBiase Sosyal Medya Kulübü Katılım 24 Ağu 2011 Konular 475 Mesajlar 17,040 Tepkime puanı 375 Puanları 1,400 Yaş 28 Konum Eskişehir Hiromu Takahashi Lucky Kid 6 Ara 2018 #432 Siz nasıl sıkılmadınız Türk futbolundan abi? Benim kendi takımım olan Galatasaray'ın ağlamasına bile dayanamaz oldum. Hiçbir şekilde izleyesim gelmiyor. Omurgasız takımlar topluluğundan başka bir şey değil. Yazık ya.
Siz nasıl sıkılmadınız Türk futbolundan abi? Benim kendi takımım olan Galatasaray'ın ağlamasına bile dayanamaz oldum. Hiçbir şekilde izleyesim gelmiyor. Omurgasız takımlar topluluğundan başka bir şey değil. Yazık ya.
Headlock Master Banned H H Katılım 6 Eyl 2014 Konular 6,577 Mesajlar 37,342 Tepkime puanı 567 Puanları 1,540 Konum Hatay 6 Ara 2018 #433 Her hakem hata yapabilir.
The Small Dog Galatasaray SK Katılım 23 Tem 2017 Konular 583 Mesajlar 9,906 Tepkime puanı 725 Puanları 860 Yaş 32 Becky Lynch - 6 Ara 2018 #434 Fikret başkan "herkes imza attı" diyor , Trabzon atmadım diyor ve hakemler diye ağlıyor. Bu ülkede "BİNLERCE DANSÖZ VAR". Hangisi doğru söylüyor diye anket açmak lazım.
Fikret başkan "herkes imza attı" diyor , Trabzon atmadım diyor ve hakemler diye ağlıyor. Bu ülkede "BİNLERCE DANSÖZ VAR". Hangisi doğru söylüyor diye anket açmak lazım.
Vincent Jr Biz Bu Ligi Bitirtmeyiz Katılım 20 Tem 2016 Konular 505 Mesajlar 23,918 Tepkime puanı 13,778 Puanları 1,165 Yaş 28 Konum Bursa Seth Rollins - 6 Ara 2018 #435 Ülke futbolu midemi çok bulandırıyor artık.
The Drifter Eski CM Punk fanı - yeni tony khan ve akrobat düşmanı Katılım 1 Ocak 2017 Konular 10 Mesajlar 3,334 Tepkime puanı 3,076 Puanları 850 Konum - Elias 6 Ara 2018 #436 Bu Galatasaraylılar neyin havasına girdi anlamıyorum. Bizi yıllardır doğruyorlar. Siz 2 yıl önce Trabzonspor'a destek verdiniz mi? 2 dakika düşünmek yetmemiş size bence 2 dakika daha düşünün.
Bu Galatasaraylılar neyin havasına girdi anlamıyorum. Bizi yıllardır doğruyorlar. Siz 2 yıl önce Trabzonspor'a destek verdiniz mi? 2 dakika düşünmek yetmemiş size bence 2 dakika daha düşünün.
Cigaretta Eren Bülbül Kalbimizdesin Katılım 23 Ağu 2011 Konular 333 Mesajlar 8,607 Tepkime puanı 254 Puanları 1,530 Scott Hall 6 Ara 2018 #437 The Drifter' Alıntı: Bu Galatasaraylılar neyin havasına girdi anlamıyorum. Bizi yıllardır doğruyorlar. Siz 2 yıl önce Trabzonspor'a destek verdiniz mi? 2 dakika düşünmek yetmemiş size bence 2 dakika daha düşünün. Genişletmek için tıkla ... Mesele destek değil kardeş. 2 gün önce "hakemdir hata yapar" diyen bildiriye çanak tutup bugün hakem diye gözyaşı dökmek.
The Drifter' Alıntı: Bu Galatasaraylılar neyin havasına girdi anlamıyorum. Bizi yıllardır doğruyorlar. Siz 2 yıl önce Trabzonspor'a destek verdiniz mi? 2 dakika düşünmek yetmemiş size bence 2 dakika daha düşünün. Genişletmek için tıkla ... Mesele destek değil kardeş. 2 gün önce "hakemdir hata yapar" diyen bildiriye çanak tutup bugün hakem diye gözyaşı dökmek.
Droi Au But Since Day One Katılım 14 Nis 2018 Konular 82 Mesajlar 848 Tepkime puanı 325 Puanları 480 CM Punk - 6 Ara 2018 #438 Daha bu ilki daha fazla bu tarz şeyleri görmeye hazır olun.
Minor Threat ekşi sözlük yazarı Katılım 27 Kas 2013 Konular 256 Mesajlar 21,529 Tepkime puanı 405 Puanları 0 Yaş 26 Konum İstanbul Sid Vicious Sheamus 6 Ara 2018 #439 Mete Kalkavan'dan Konyasporlular da memnun değil. Neyse hakemler beni bağlamaz olayım futbol.
The Drifter Eski CM Punk fanı - yeni tony khan ve akrobat düşmanı Katılım 1 Ocak 2017 Konular 10 Mesajlar 3,334 Tepkime puanı 3,076 Puanları 850 Konum - Elias 6 Ara 2018 #440 Cigaretta' Alıntı: Mesele destek değil kardeş. 2 gün önce "hakemdir hata yapar" diyen bildiriye çanak tutup bugün hakem diye gözyaşı dökmek. Genişletmek için tıkla ... O maçta Galatasaray'ın hakkı yendi ama bu ilk değil, son da olmayacak. Bu hakem de sezon başında bizim 2 puan kaybetmemize sebep oldu. Verdiği hatalı karar sonucu son dakikada gol yedik. Ama bak hâlâ maçlarımıza atanıyor. Protesto edilen MHK'nin kararı. Kulüpler Birliği'nin içinde bir oyun dönüyor bence. Başkanlara veya toplantıya katılanlara aktarılanların, bildiride yazanlardan daha farklı olduğunu düşünüyorum. Bazı başkanlar çıkıp açıkladılar zaten.
Cigaretta' Alıntı: Mesele destek değil kardeş. 2 gün önce "hakemdir hata yapar" diyen bildiriye çanak tutup bugün hakem diye gözyaşı dökmek. Genişletmek için tıkla ... O maçta Galatasaray'ın hakkı yendi ama bu ilk değil, son da olmayacak. Bu hakem de sezon başında bizim 2 puan kaybetmemize sebep oldu. Verdiği hatalı karar sonucu son dakikada gol yedik. Ama bak hâlâ maçlarımıza atanıyor. Protesto edilen MHK'nin kararı. Kulüpler Birliği'nin içinde bir oyun dönüyor bence. Başkanlara veya toplantıya katılanlara aktarılanların, bildiride yazanlardan daha farklı olduğunu düşünüyorum. Bazı başkanlar çıkıp açıkladılar zaten.