Tartışma Konusu | Trabzonspor

Cigaretta

Eren Bülbül Kalbimizdesin
Konular
333
Scott Hall
O maçta Galatasaray'ın hakkı yendi ama bu ilk değil, son da olmayacak. Bu hakem de sezon başında bizim 2 puan kaybetmemize sebep oldu. Verdiği hatalı karar sonucu son dakikada gol yedik. Ama bak hâlâ maçlarımıza atanıyor. Protesto edilen MHK'nin kararı. Kulüpler Birliği'nin içinde bir oyun dönüyor bence. Başkanlara veya toplantıya katılanlara aktarılanların, bildiride yazanlardan daha farklı olduğunu düşünüyorum. Bazı başkanlar çıkıp açıkladılar zaten.

Tamam ama madem hakemlerin hataları mazur görülmeli, Trabzon'un itirazı neye?

Ensiferum

Днепропетровск
Konular
631
Bray Wyatt
Bray Wyatt
Türk Futbolu 101

Hakem lehimize kararlar verirse: Hakem çok iyidi abi, pozisyonlar gayet doğru. Kesinlikle doğru kararlar, hakemlerin yanındayız.

Hakem aleyhimize kararlar verirse: "Yauaa kardeşim var sistemi felan yalan zaten, arkadaki kendi adamları hep, yok abi hakemler para alıyor, haksızlık!"

GS’lileri özetlemişsin.

Da sonuna “Başakşehir şampiyon yapılıp Katarlılara satılacak” tarzı uydurma bir iddia da eklemen lazım.

The Small Dog

Galatasaray SK
Konular
583
Becky Lynch
-
Bu Galatasaraylılar neyin havasına girdi anlamıyorum. Bizi yıllardır doğruyorlar. Siz 2 yıl önce Trabzonspor'a destek verdiniz mi? 2 dakika düşünmek yetmemiş size bence 2 dakika daha düşünün.

Senelerdir doğruyorlarsa niye kulüpler birliği bildirisine imza attınız? Hadi attınız daha 2 hafta geçmemiş niye hakemler diye ağlamak ? Trabzonspor hakeme rağmen kazanacak kalitedeki hem bizi hem feneri yendiler yani.
Bir bildiriye imza atıldıysa arkasında durmak lazım. Durulmaz da 8 gün sonra gidip hakemler dersen elalem dışarda "dansöz de der çift taraflılı "da der

CMBN

prince pretty
Konular
208
CM Punk
Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamasını dinleseydi keşke konuyu açan arkadaş.

Sanki ilk defa yapıldı bu tarz açıklama. Tipik Trabzonmuş. :D

Konular
6
Matt Hardy
Öncelikle bunu atıyım kulüpler birliğinin açıklamasını okumayıp algı yaratma çabasına girilmesin.
"Kulüpler Birliği Vakfı olarak Süper Lig’deki 17 takımın görüş birliğiyle hakemlerle ilgili alınan ve tek bir kulübün gövde gösterisi anlamına gelecek taraflı bu kararlardan derhal geri adım atılmasını beklediğimizi ve geri adım atılmadığı takdirde de Süper Lig Kulüpleri olağan üstü toplanıp Türk futbolunun adil yönetilmesi için hep birlikte ortak bir adım atacağımızı belirtiriz" denildi.

Bu açıklamadan kim ne anladı ve bu açıklamanın nesi yanlış? Hakemleri koruyalım sevelim falan muhabbeti varda ben mi kaçırdım?
Hakem hataları hep var. Bazı hakemlerin bazı takımlara karşı tavrı farklı olabiliyor duygusal davranabiliyorlar. Bunu inkar edebilecek biri yok. Kulüpler birliğinin yaptığı olay bu hakem hataları veya bu hakem tutumu zaten hep vardı Galatasaray tepki verince mi kamu önünde ceza verilme gereği duyuyor? Kimi zaman bazı kötü yönetilen maçlar yüzünden hakemlere bir süre maç verilmediği de oluyor. Olay bunu kamunun önünde Galatasaraylılar fazla tepki verince bakın cezasını verdik diyerek gözümüze sokulması. Galatasaray taraftarı ve yönetimi bu tepkiyi vermeseydi kamunun önünde böyle bir hareket sergilemiyceklerdi. Bu hareket tüm hakemleri etkiler. Galatasaray'a karşı hata yaparsam benim sonum da bu olur korkusu ile tüm Galatasaray maçlarındaki tutumları değişir. Olayın özeti bu. Boş fanatikliğin lüzumu yok. Tabi ki kötü yönetilen maçlardan sonra 18 kulüpte hakemlerle ilgili isyanlarını dile getirecek. Bu başlık her hakemle ilgili yorum yapan kulübe açılacaksa kolay gelsin.

demonking19

#ThankYouTaker
Konular
616
Undertaker
-
Son yıllarda yönetimin ve teknik ekibin hatalarından dolayı lige sürekli havlu attılar ama Ünal Karaman ve Ahmet Ağaoğlu resmen takımı yeniden diriltti. Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak kadro dışı bırakılınca takım kendine geldi. Bu iki ismin takımı kötüye götürdüğü net olarak ortaya çıkmış oldu. Herkes Burak Yılmaz'a pas verme çabası içinde olduğu için takım pek etkinlik gösteremiyordu ama şimdi herkes kendi doğal yeteneğini ortaya çıkardı. Özellikle Sosa eski günlerine geri döndü. Yusuf ve Abdülkadir net olarak takıma kazandırıldı. Bu iki genç isim sezon sonunda Avrupa'dan teklif gelirse gitmeli. Hem kendi kariyerleri için iyi olur hem de Trabzonspor güzel bir gelir elde eder. Bununla birlikte iyi transferler yapılır. Zaten altyapıdan oyuncular her türlü çıkacaktır. Bu sene şampiyon olabilirler. Ama bu şekilde oynamaya devam etmeliler. Uğurcan yetenekli bir kaleci ama onu antrenmanlarda zorlayacak bir kaleci almaları gerekiyor. Yoksa şuan ki performansının üstüne koyamaz.

Konular
6,577
DvNMLXMXQAAwrtD.jpg

Her sene bize 4 atıyorlar ama haklarını vermek lazım. Muhteşem bir yönetim segiliyor Trabzonspor.

The Small Dog

Galatasaray SK
Konular
583
Becky Lynch
-

UEFA, Beşiktaş'ın FFP konusunda yaptığı anlaşmaya uyduğunu ve siyah-beyazlılar için takip periyodunun sona erdiğini açıkladı. Trabzonspor'un ise 2016'da yaptığı anlaşmaya uymadığı ve bir üst kurula sevk edildiği kaydedildi.

SON DAKİKA | UEFA'dan Beşiktaş'a müjde, Trabzon'a kötü haber!
UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu (CFCB), yapılan anlaşma çerçevesinde finansal fair play kurallarına uyduğu gerekçesiyle Beşiktaş’ı takip dönemini sona erdirirken, kurallara uymayan Trabzonspor’u ise üst kuruluna sevk etti.

UEFA’dan yapılan açıklamada, CFCB’nin araştırma komisyonu tarafından 2015’in mayıs ayında finansal fair play konusunda anlaşma yapılan Beşiktaş’ın, kurallara uygun hareket ettiğinin tespit edildiği ve takip döneminin sona erdirildiği belirtildi.

Aynı gerekçeyle İtalya temsilcisi Inter ile Kazakistan ekibi Astana’nın da takip dönemi sona ererken, 2016’ın mayıs ayında yaptığı finansal fair play anlaşmasının kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle Trabzonspor’un dosyası, CFCB’nin yargı komisyonuna sevk edildi.

Açıklamada, bordo-mavili kulübün, kural ihlallerini bu sezon gerçekleştirdiği de vurgulandı.

NOT : Eğer Trabzonspor ceza alırsa kupa finalisti Akhisar veya ligin 6.sı Avrupa'ya gidecek. Tam kuralı bilmiyorum ama 6.nın gitme ihtimali daha fazla.