The Rock Yeni Bir Wrestlemania Maçı Fikrine Açık

The Insane Icon

𝘣𝘦𝘴𝘵 𝘪𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘸𝘰𝘳𝘭𝘥
Konular
9,413
Sting

"Philadelphia'da WrestleMania var, bunun da bir potansiyel olduğunu söylüyorum, bu yüzden açığım. Ama yine de bunun ne olduğunu bulalım çünkü taraftarlar inanılmaz ve eşi benzeri görülmemiş bir şeyi hak ediyor. Sadece bu da değil, her zaman soyunma odasına ve orada canla başla çalışan çocuklara ve kızlara da bir şeyler vermek istiyorum. Onları profesyonel güreş dünyasında yeni bir değişimin ve çağın parçası haline getirebilmek için ne yapabiliriz(in peşindeyim)

Dürüst olmak gerekirse dostum, endişelendiğim şey sakatlık değil çünkü bu işin bir parçası. Bu bulunduğumuz oyunun bir parçası. Sakatlanırsınız, hepimiz sakatlanırız. Bu işler böyledir. Mesele program bile değil, çünkü programı büyük ölçüde ben kontrol edebiliyorum. WWE'ye geri dönüp bir maçta güreşmem, her zaman bunun nedenine ve hayranlar için daha önce hiç yapılmamış ne yaratabileceğimize bağlı."

- The Rock, The Pat McAfee Show

The Peep's

Captain
Konular
7,734
Christian
-
Umarım bu kez savsaklamaz şovda olur. Tabii ki maçla.

Imperium

if you smell what Imperium is cooking
Konular
4,653
Gigi Dolin
Rock WM39'da sıcak bakmalıydı. WM40 olayı Cody'nin hikayesine taş koymaktan başka bir şey olmaz.

The Future Nightmare

#FinishTheStory
Konular
3,329
Seth Rollins
-
Sen hobi olarak gel ama Cody’nin hikayesinin içine etme

Wowbagg3r

Kayıtlı Üye
Konular
18
Maxwell Jacob Friedman
-
Abi yazarlar figüran kadar para alıyor çok saçma değil mi ( direnişe devam 3 5 hafta Cena-Rock izleyelim. )

elric

The Mad Lady
Konular
159
Lacey Evans
Lacey Evans
AEW yara aldığı dönemde böyle dönüşler ve haberlerin çıkması üzerine Punk serbest ve Randy Orton geri dönüyor. The Rock ve WrestleMania önümüzdeki zamanlarda WWE tüm reytingleri inanılmaz yükselmesine sebep olacaktır. Biz mutlu olmalıyız çünkü çok iyi WWE izliyor olacağız. AEW tarafından serbest kalan Punk geri dönüşü yaptığı an WWE o sevdiğimiz dönemlere dönecektir.

Straight Edge Societh

"It's Clobberin' Time!"
Konular
5,609
CM Punk
AEW yara aldığı dönemde böyle dönüşler ve haberlerin çıkması üzerine Punk serbest ve Randy Orton geri dönüyor. The Rock ve WrestleMania önümüzdeki zamanlarda WWE tüm reytingleri inanılmaz yükselmesine sebep olacaktır. Biz mutlu olmalıyız çünkü çok iyi WWE izliyor olacağız. AEW tarafından serbest kalan Punk geri dönüşü yaptığı an WWE o sevdiğimiz dönemlere dönecektir.
Bu hikayede yanan Cody olacak gibi duruyor.

Gentleman Villain

big daddy cool
Konular
2,938
William Regal
-
The Rock sever böyle işleri, adam yürüyen pazarlama. Film projelerine uymazsa kılını kıpırdatmaz WWE için, bu saatten sonra maça çıksa ne olur çıkmasa ne olur.

Orton Strike

Emekli
Konular
425
Randy Orton
-
Yav sen bela mısın be adam? Hollywood’da paralar tükendi galiba. Yıllardır istediler gelmedin, şimdi Cody’nin hikayesinin içine etmeye mi geliyorsun? Uzak dur, istemiyoruz seni.