Tiffany Stratton Rüya Maçı Hakkında Konuştu

SpearByEdge

Rated R
Konular
1,329
Edge
-

Tiffany Stratton: "Charlotte Flair, dürüst olmak gerekirse güreşe başlamamın nedenlerinden biri de o. Televizyon ekranımda gördüğüm ilk kadın güreşçiydi ve onu gördüğümde çok güzel, çok güçlü ve tüm o taklaları ve jimnastiği yapabilen birinden hemen etkilenmiştim ve bunun çok havalı olduğunu düşünmüştüm. Bu yüzden Charlotte Flair'in benim için kesinlikle büyük bir rüya eşleşme olduğunu düşünüyorum."​

Imperium

if you smell what Imperium is cooking
Konular
4,653
Gigi Dolin
Bu maç her güreş severin rüyası kesinlikle ya. Bu mücadele seneye falan görme ihtimalimiz yüksek Tiffany çok ön planda isim çünkü.

Undisputed Rising

Undisputed Era Üyesi
Konular
2,629
Edge
-
Tiffany Stratton: "Charlotte Flair, dürüst olmak gerekirse güreşe başlamamın nedenlerinden biri de o. Televizyon ekranımda gördüğüm ilk kadın güreşçiydi ve onu gördüğümde çok güzel, çok güçlü, tüm o taklaları ve jimnastiği yapabilen birinden hemen etkilenmiştim bunun çok havalı olduğunu düşünmüştüm.
Bu yüzden Charlotte Flair'in benim için kesinlikle büyük bir rüya eşleşme olduğunu düşünüyorum."

The Insane Icon

𝘣𝘦𝘴𝘵 𝘪𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘸𝘰𝘳𝘭𝘥
Konular
9,413
Sting
Feud fikrine mesafeliyim ama istediği maç bir feud içerisinde gerçekleşmezse pek tadı olmaz.