Titus O'Neil Vince McMahon'ın Kapısını Tekmeliyor| RPG

Skiptomylou

Banned
Konular
16
d24wc.jpg

Görüntüler gecenin erken saatlerinde. Titus O'Neil Vince McMahon'ın kapısını tekmeliyor.

iroOHQHMyPIGV.png

O sırada McMahon içerde oldukça kötü görünüyor.

images

Ardından kameralar kapanıyor.

adszjv2.jpg

Arenada sessizlik hakim, görüntü gitmiş durumda.

WWE_Raw,_The_O2_Arena,18_April_2011_(1).jpg

0.jpg

Görüntü tekrar geldiğinde arka alanda kaçışan görevliler görünüyor. Bir kamera yere düşmüş durumda , Titus birşeyler anlatmaya çalışıyor.

d251n.jpg

Arka alandaki süperstarlar üzerinde bir huzursuzluk hakim gibi.

img_7765_wwe-backstage-fallout-exclusive-backstage-inverviews-from-raw-february-6-2012.jpg

img_183_exclusive-backstage-interviews-from-smackdown-backstage-fallout-smackdown-february-2-2012.jpg

[YOUTUBE]m8wENcGFEJw[/YOUTUBE]

Ardından Move Get In çalıyor ve arenada kulakları rahatsız edecek derecede tepki hakim.

Entrance-Of-Titus-O-Neil.jpg

Titus O'Neil girişte görünüyor ve tepki artıyor.

titus-o-neil-10.jpg

Titus ringe giriyor ve mikrofonu eline alıyor. Konuşmaya başlayacak fakat seyirciler izin vermiyor adeta. Titus seyircileri bir süre dinliyor ve İnsanlar diyor Titus. İnsanlar..

" İnsanlar, bize zarar verdikleri için değil; yaptıkları haksızlıklarla ruhumuzun ışığını söndürüp içimizdeki saldırganlığın ortaya çıkmasına sebep oldukları için tehlikeliler. "

cole.jpg

It's true diyor Michael Cole. Bilindiği üzere Titus O'Neil ile arka alanda hararetli tartışmalara girdiği konuşuluyordu. O da hak veriyor Titus'ın bu sözüne.

Titus devam ediyor.

" Yaşamım boyunca haksızlıklara karşı savaştım. 10 yaşındayken paramı çaldılar, kavga ettim. O para benim hakkımdı ve hakkım çalınmıştı. 20 yaşındayken sevgilime bir alkolik çarptı. Onu araba çarpmıştan beter ettim çünkü o aldığı hayat benim hayatımdı ve hakkım çalınmıştı. Hem de bir alkolik tarafından! "

Titus O'Neil'ın gözleri dolar.

" Şimdi 30 yaşındayım, yine hakkım yeniyor. Hem de birçoğunuzun hayal ettiği bu mevkide, bu durumda hatta ve hatta bu vücutta. Ve ben yine hakkımı arıyorum. Bunun için bana kızabilirsiniz , ama hakkımı teslim etmeniz gerekir. Ben bu arenaya her hafta kendimi ispatlamak için çıkıyorum. Bir çok saçma sapan TV programlarına yine bu evreni memnun edebilmek için çıkıyorum. Twitter'dan hepinize elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum, bunu bayıldığınız kaç süperstar yapıyor ? Sürekli antreman yapıyorum. Yediklerime dikkat ediyorum. Kaslarımı şişirmiyorum, kendime yakıştıramadığım sözleri ve davranışları birilerine yaranmak için yapmıyorum. Sonuç mu ? Bir adım öteye gidemiyorum ve bu beni rahatsız ediyor. Bu beni çok rahatsız ediyor. Arka alana gelen her güreş gözlemcisi benim hakettiğim değeri bulamadığımı söylüyor. Bunu hakettiğim değeri vermeyenler de görüyor. Ama onların hayatı zaten haksızlıklar üzerine kurulmuş. Örnek vermemi ister misiniz ? Kaç kişi Hulk Hogan'ı bulmadan önce Vince McMahon'ı tanıyordu ? Hiçkimse. Kaç kişi Vince McMahon Hulk Hogan'a ihanet edip bu şirketten yollayınca arkasını döndü ? Yine hiçkimse. Hiçkimse.

Bugün hafta boyunca hazırlandığım Great Thunder'da maça çıkamadım. Neden çıkmadım inanın bilmiyorum. Maç listesine bakınca çok istediğim US Title için bir contender maçı gördüm. O an o maçta olmayı herşeyden çok istedim. Ama yoktum. Kim vardı? Şirkete yeni gelen 2 tane süperstar. Ana olayda kim vardı dersiniz ? Haftalardır görünmeyen bir psikopat ve döner dönmez kemer almış bir Mr.Push. Vince McMahon'ın kapısını bu yüzden çaldım . Ben neredeyim diye. Çıkıp konuşma gösterisi yaptığım aptal programlardan sonra, kimsenin gelip de 2 düzgün cümle kuramadığı by ringde sizlere seslendikten sonra. Ben neredeyim ? Bu evrenin içinde herkesle eşit şartlarda rekabet halinde miyim , yoksa bazılarının önüne atılan yem mi ?

Kontratım bitmek üzere. Belki size veda etme imkanı bile bulamam. Ama bildiğim birşey var ki bu evrenin bu kadar haksızlıklarla yoğrulmasında sizin de payınız var. Haksızlık sizin hayatınızın her yerini kaplamış, havadaki azotlar ve oksijenler gibi. Onlar farkedemiyorsunuz, onlarla yaşamaya alışmışsınız. Ben bu evrenden ayrılırsam da siz evrenin dişlileri, yine ileri doğru devir atmaya devam edeceksiniz. Hiçbirşey değişmeyecek. Bunu bilmek beni yaralıyor. Elimden geleni yapmama rağmen yaralıyor. Sizlerin ortaya karakter koyması lazım. Sizler hakedene hakettiği kadar değeri bir karşılık beklemeden vermesi gereken insanlarsınız. Patron değilsiniz, CEO hiç değilsiniz. Gözünüzün önünde olan haksızlıklara tepkisiz kalmayın."

Titus girişe arkasını döner ve iplere yaslanır. Bir süre düşünür.

" Vince McMahon'ın sizleri neye benzettiğini bilmek ister misiniz ? Büyük bir çiftlikteki koyun sürüsü. Onunla bu konuyu uzun uzun tar...

O sırada seyircilerden tepkiler gelmeye başlar.

01vkmentrance.jpg

Vince McMahon girişte! Karışık bir tepki alıyor Vince, sanki Titus'ın söyledikleri sanki işe yaramış gibi. Vince'ın önünde polisler var, arkasında ise GTW evreninin bir çok süperstarı.

2600.jpg

O sırada görüntü tekrar gidiyor!

adszjv2.jpg

d2797.jpg

d27cc.jpg

Polisler Titus O'Neil'ı tutuklamış durumda. Yeni düzenlenen GTW çalışanına fiziksel şiddet yasasından olsa gerek! Vince McMahon bu yapılan saygısızlığı affetmemiş gibi.

images

Kameralar Vince'e yönleniyor ve bu senaryo dahilinde olup olmadığı belirsiz segment Vince'in anlamlı bakışları ile son buluyor.