Tony Khan, Saraya'yı Aşk Senaryosuna Zorlamış

Imperium

if you smell what Imperium is cooking
Konular
5,691
Saraya, AEW'de Daddy Magic ile bir aşk hikayesini reddettiğini söyledi

"Onunla bir aşk hikayesi yapmamı istediler. Tüm kariyerimi bir aşk hikayesi yapmadan sürdürmeyi başardım ve buna başlamayacaktım."

"Hayır, tek yapacağı seni öpmek' diyorlardı. O sırada bir erkek arkadaşım vardı ve ben de 'Bunu yapamam, o yüzden geri çevirdim' dedim."

Herotionthend

Kayıtlı Üye
Konular
1,341
Adam Copeland
Tony Khan iyice sapıtmış olmuş Vince v2.

Yens Macabro

I'M THE HIGHEST IN THE ROOM
Konular
19
Mark Henry
Daddy Magic kim yahu. Hadi onu geçtim bu nasıl podcast ortamı aa.

elric

O fıstık, sanki ben nutella
Konular
182
Lacey Evans
Lacey Evans
Tony Khan iyice sapıtmış olmuş Vince v2.
Tony Khan mesela bir güreşçiyi zorla Bayley bir ara eglenceli hali vardı onun gibi falan ol diye zorluyordu. Tony Khan biraz WWE sevdiği bir şey varsa onu yapıyor. WWE de pandemiden bu yana aşk hikayeleri döndüğü için büyük ihtimalle kimin hikayesini gördüyse hemen onu begenip Saraya üzerinde denemeye çalışmıştır.

Herotionthend

Kayıtlı Üye
Konular
1,341
Adam Copeland
Tony Khan mesela bir güreşçiyi zorla Bayley bir ara eglenceli hali vardı onun gibi falan ol diye zorluyordu. Tony Khan biraz WWE sevdiği bir şey varsa onu yapıyor. WWE de pandemiden bu yana aşk hikayeleri döndüğü için büyük ihtimalle kimin hikayesini gördüyse hemen onu begenip Saraya üzerinde denemeye çalışmıştır.
Kopyala yapıştır senaryoları kendi şirketinde uygulamayı seven biri sanırım. Başka şirkete bakıp aaaa WWE onu yapmış bizde yapalım kafasında.

elric

Konular
182
Lacey Evans
Lacey Evans
Kopyala yapıştır senaryoları kendi şirketinde uygulamayı seven biri sanırım. Başka şirkete bakıp aaaa WWE onu yapmış bizde yapalım kafasında.
Birazcık öyle ve WWE eski şovlarında hani linkler çıkıyor ya o linkler boşa çıkınca hemen satın alıp AEW yönlendiriyor. Baya bildiğin WWE eski şovlarını da izleyip oradan birşeyler alma derdine giriyor.

Herotionthend

Kayıtlı Üye
Konular
1,341
Adam Copeland
Birazcık öyle ve WWE eski şovlarında hani linkler çıkıyor ya o linkler boşa çıkınca hemen satın alıp AEW yönlendiriyor. Baya bildiğin WWE eski şovlarını da izleyip oradan birşeyler alma derdine giriyor.
İnsan biraz orijinal olur be.

elric

Konular
182
Lacey Evans
Lacey Evans
İnsan biraz orjinal olur be.
Aman aman şimdi kalkıp EDGE ve Lita sahnesini yapmaya kalkar yani yaparlar mı yaparlar. Bu arada bir ara AEW de şey vardı bir yerlerini göstermeleri için falan sesleniyorlarmış hani kaza süsü vermiş gibi göstermek amacıyla falan baya salak saçma şeyler varya ama AEW Dark alanı bitmemiş olsaydı çok güzel gidecekti. AEW Dark alanını bitirdiler ROH geldi ve o zamandan beri şirket içerisinde KAOS var. Benim AWF gibi Kaos olsa tamam ama bu kaos bambaşka hani yeteneklerin var ama kimi nasıl kullanacaksın edeceksin anlaşılmıyor. WWE bakıyorsun kim push alır almaz anlarsın ama AEW bir bakıyorsun yok öyle bir durum mesela Moxley acil durum butonu AEW acil durum butonu bu adamdır. Kemer boşa mı çıktı hemen ona yönlendirin veya bir durum mu var hemen Moxley getirin.

MrSHIELD

Yüce İmparator Roman Reigns ☝🏻
Konular
1,324
Roman Reigns
-
Saraya bacım "Bunu yapamam." falan diyerek biraz komik olmuyor musun?