Tony Khan: Toni Storm'u Öve Öve Bitiremedi

Imperium

if you smell what Imperium is cooking
Konular
4,653
Gigi Dolin
tony-khan-toni-storm-768x480.jpg

Superstar Crossover'da Josh Martinez ile konuşurken Tony Khan'a Storm'un çalışmaları soruldu. O da kesinlikle övgü dolu bir yorumda bulundu.

Bence Toni Storm şu anda tüm profesyonel güreşteki en iyi işlerden bazılarını yapıyor. İki kez eski bir Kadınlar Dünya Şampiyonu. Saraya ile harika bir ortaklığı var ve gerçekten de Saraya'nın Wembley Stadyumunda çok güzel bir an yaşadığını gördük.

İngiltere'nin en büyük güreş yıldızlarından biri olan birinin ailesinin önünde Dünya Şampiyonluğunu kazanması, tüm ailesinin ve arkadaşlarının ring kenarında onu desteklemesi gerçekten harika bir andı. Bence Toni Storm zaten duygusal olarak çok ince bir ipliğe bağlıydı ve bunun çok zorlayıcı olduğunu gördük. Biliyor musun, sana katılıyorum. Son haftalarda Toni Storm'un aklını kaçırma şekli son derece eğlenceliydi ve kişisel olarak Toni Storm ile çalışmaktan gerçekten keyif alıyorum. Bence o harika bir yetenek ve bence şu anda Toni Storm ile gerçekten özel bir şey üzerindeyiz.

Kaynak

Shaure

Shaure
Konular
109
CM Punk
-
Toni Storm bence orta bir güreşçi.

Undisputed Rising

Undisputed Era Üyesi
Konular
2,629
Edge
-
Toni Storm bence orta bir güreşçi.
? Stardom'dan beri takip ediyorum ki orada normal bir Kadın güreşçi o kadar başarı sağlayamaz her konu hakkında yazınız olmak zorunda değil.
Bu Kadının tek eksiği yok AEW Kadınlar divizyonu gibi bir zor yerde dahi öne çıkarıyor kendini.

Kerem Yalçın

Kayıtlı Üye
Konular
51
CM Punk
Bryan Danielson
Toni bence tam AEW kasa güreşçi. Tony Khan’ın divizyonunda en ihtiyaç duyulan isimlerden birisi.