Triple H Saçmalıklarına Bir Yenisini Ekledi

Orton Strike

Emekli
Konular
407
Randy Orton
-

Night Of Champions’da 3 main event olacağı duyuruldu. Bunlar Seth Rollins-AJ Styles, Bloodline-Sami&KO ve Cody-Brock. Hatırlarsanız Backlash’de de çifte main event olacağı söylenmiş ve Bad Bunny-Priest, Cody-Brock maçları çift main event olarak duyurulmuş ama şovu kapatan maçı Cody-Brock yapmıştı. WWE bu saçma deyimi kullanmaya devam edecek gibi duruyor, Main Event dediğin şovu kapatan maçtır, HHH yine boş yapmış.

aewnxt

Deneme Moderatör
Konular
276
Malakai Black
-
Triple H yaza doğru çok pis Zortlayacak bu gidişle.

thebozbear

The Antisocial Animal
Konular
23
Taryn Terrell
-
Öncelikle WWE bunu senelerdir yapıyor. Ben WWE'yi güncel izlediğim zamanlarda (ki bu 4-5 sene öncesine tekabül etmekte) WM'da yine iki üç main event vardı kağıt üstünde. Pazarlama taktiği işte. Başka bir şey değil. Fakat bu tabirin yıllar önce nasıl ortaya çıktığını da irdelemek gerek. Benim bilgime göre bu durum 1986 yılına dayanıyor. Konumuzun merkezindeki şov WrestleMania 2. Bu şov tarihte çok nadir görülebilecek şekilde organize ediliyor. Madison Square Garden'daki ilk WrestleMania'nın ardından yapılan bu ikinci WM ardılından ve öncüllerinden ayrılarak üç farklı lokasyonda (Los Angeles, Chicago ve New York) düzenlenmişti ve doğal olarak şovun 3 farklı main eventi vardı. İzleyenler açısından Hulk Hogan'ın King Kong Bundy'i yenerek reignini devam ettirdiği maç tek main event olsa da üç farklı arenada üç farklı main event gerçekleşmişti. Bana göre çoklu main event tanımı buradan çıktı ve yıllar içinde anlamını kaybederek günümüzdeki şekline ulaştı.

Gentleman Villain

big daddy cool
Konular
2,520
William Regal
-
Ciddi kötü fikir bu.

Birazvodka

Kayıtlı Üye
Konular
311
John Cena
-
HHH iyi misin kardeşim?

Vincent Jr

Biz Bu Ligi Bitirtmeyiz
Konular
414
Ronda Rousey
-
Şirket kendi izleyicisinin seviye düşüklüğünün farkında olduğu için yapıyor bunu. İşe yarıyor bu şark kurnazlığı. Karar bana ait olsa asla böyle şeyler yapmam. Her zaman tutarlı, çelişkiden uzak sloganlar kullanırım.