TSL 37. Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe

Maçın Sonucu Ne Olur?

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wowbagg3r

Kayıtlı Üye
Konular
18
-
Gerçi o maç geçmişti dimi la? Neyse artık bu intikam ateşi önümüzdeki sezona sarkacak. Fenerbahçe ahım şahım, inanılmaz büyük bir futbol oynamasa da 53.000 rakip taraftarın önünde 10 kişi ne kadar iyi oynanabilirse o kadar iyi oynadı, mükafatını da aldı. Tebrik etmek gerek.
Mastermind Ali Koç seneye de çıkmıyoruz hatta bundan sonra lig maçlarına da kafamızın keyfine göre çıkıyoruz yok öyle her hafta uzay takımı izlemek

Konular
7,568
CM Punk
Hem GS'nin hevesi kursağında kaldı hem de FB bir hafta daha umut edip haftaya üzülecekler. Üstüne de Koç ile 3 yıl daha devam ederler. Benim için bu maç gayet verimli bitti.

Christian

ONE & ONLY
Konular
239
Christian Cage
-
Mastermind Ali Koç seneye de çıkmıyoruz hatta bundan sonra lig maçlarına da kafamızın keyfine göre çıkıyoruz yok öyle her hafta uzay takımı izlemek
Vallahi ben ne kadar ana avrat söverek izlediysem bu maçı sen de o kadar zevk ala ala izlemişsindir. Ne mutlu sana aga. Hoca takımı derbiye hazırlamamış. Yapacak bir şey yok ama ben GS'li olsam da Aziz Yıldırım'cıyım be hoca. Aziz Yıldırım'ın ağırlığı başka bir seviye.

Christian

ONE & ONLY
Konular
239
Christian Cage
-
Ya tabii insan maçın hemen ardından bir sinirle geliyor ama öyle ya da böyle bu maç çok üzdü. Hoca ve oyuncular sene başından beridir mükemmel işler çıkarttılar ama şu maç finale yakın süreçte yapılacak iş değildi. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık ne diyelim. Fenerli arkadaşları da tebrik ederim. Yapacak bir şey yok. Oynadık, kaybettik.

Rhodes_Rollin

MISSION ACCOMPLISHED.
Konular
846
Cody Rhodes
Aziz başkanın fener şampi olsun diye Konya'ya para verdiği senaryo..

elric

O fıstık, sanki ben nutella
Konular
163
Lacey Evans
Lacey Evans
Aziz başkanın fener şampi olsun diye Konya'ya para verdiği senaryo..

3 yıl daha ali koç devam edeceği gerçeğini görmüyorsunuz.

Bu arada kasıtlımı oynamadı oyuncular yoksa gerçekten mi kötüydüler onu bilemiyorum ama Ali koç şimdi kalkıp 3 yıl daha Fenerbahçe başında kalacak olması gerçeği gözümde canlanıyor.

Rhodes_Rollin

MISSION ACCOMPLISHED.
Konular
846
Cody Rhodes
3 yıl daha ali koç devam edeceği gerçeğini görmüyorsunuz.

Bu arada kasıtlımı oynamadı oyuncular yoksa gerçekten mi kötüydüler onu bilemiyorum ama Ali koç şimdi kalkıp 3 yıl daha Fenerbahçe başında kalacak olması gerçeği gözümde canlanıyor.
Ali Koç her türlü favori zaten seçimde, kongre tarafında çok fazla destekçisi var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...