TSL 37. Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe

Maçın Sonucu Ne Olur?

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NoOne

Smackdowncı Kitle Terbiyecisi
Konular
39
Sting
-
Benim üzüldüğüm nokta takımımın ezeli rakibine karşı puan kaybetmesi değil. Bu x bir takım olsa da üzüntüm değişmezdi. Zaten neredeyse son 10 yıldır fb de bu X olarak tanımladığım takımlardan farklı değil.

1 - Kopenhag
2 - Sparta Prag
3 - Bu maç.

Bu 3 maçın da ortak özelliği okan hocanın değişiklikleri geç yapması.

Bugün ikinci yarıya zaha-aktürkoğlu kerem ile başlasaydın belki o salakça 1 golü yemezdin bu bir.

İkincisi, 45 dakika boyunca ruhunu ortaya koyamayan takıma soyunma odasında büyü mü yapacaksın? 40-45 dakikalık süre rakibinin ve kendi oyuncularının performansını görmen için yeterli bir süre. Değiştirsene takımı. Okanın 70-75 dk sonra değişiklik inadı saçma sapan yenilgilere yol açıyor.

Bu kadar korkak oynanmaz ki. Rakibin her türlü çirkefliği yapmaya gelmiş sende ekmeğine yağ sürüyorsun. Bedavaya kaybettik üzüldüğüm nokta bu.

Ayrıca, bu gece rahat bir uyku uyuyun fb’li arkadaşlar. Tek Galatasaray zaferi içinde bulunduğunuz buhranı değiştirmiyor. Şimdilik zafer sarhoşluğuna devam edin.

Uzun lafın kısası rakip takımı tebrik ederim.

Hayırlı akşamlar dilerim.
Bu galibiyet Fenerbahçe'ye hiç yaramayacak. Ali Koç'un devam etmesini sağladı sadece. Yalancı bir zafer oldu. Bu yılı kurtardı Fenerbahçe.

NoOne

Smackdowncı Kitle Terbiyecisi
Konular
39
Sting
-
Ali Koç gereksiz gergin. Sahte kabadayı gibi durmuş.

The Future Nightmare

"Watch Her"
Konular
4,488
Seth Rollins
-
Gerçekten anlamadığım şu. Fenerbahçe neden seviniyor? Valla kızdırmak için söylemiyorum. Galatasaray’ı yendiler diye mi yoksa son hafta şampiyon olabiliriz diye mi?
Bu ülkenin futbol kültürü budur. Hatta direk geçen Djiku’nun yaptığı açıklamaya bak anlarsın. Gururumuz için Galatasarayı yenmemiz lazım demişti. Galatasaray şu an şampiyonluk için büyük avantaj sahibi. O avantajını bugün kullanıp maalesef şampiyonluğunu ilan edemedi. Hem derbi hem ezeli rekabet hem şampiyonluk yarışı derken sevinmek hakları. Bu kadar olayların olması da normal. Zaten her maç sonrası deplasman tribünü geç çıkıyor arbede yaşanmaması adına. Onlar da geç çıkış yapacak olan taraftarıyla galibiyet kutlamak istemiş. Büyük resme bakarsan GS’de Kadıköy’de şampiyon olup kupa kaldırmıştı karanlıklar içerisinde. Bugün FB belki bu maçı kazanarak şampiyonluk için önemli adım atmışta olabilir. Haftaya GS yenilirse FB yenerse şampiyon olacak. Ha bu ihtimal hala az olasılık gibi görülse de şu an matematiksel böyle. Yaşanırsa şaşmam. O yüzden çıkıp galibiyet kutlamaları ve bu şovları hakettiler. Sadece bu geceyi bu hale getiren rezil takım, taraftar, teknik hoca iyice bakıp akıllanmalı. Haftaya beraberlik bile kabul etmiyorum. Yenecek hakkıyla şampiyon olacak.

Rhodes_Rollin

MISSION ACCOMPLISHED.
Konular
846
Cody Rhodes
Haftaya konya titretir bunları asın bayrakları. 😂😂😂😂😂😂😂

Rhodes_Rollin

MISSION ACCOMPLISHED.
Konular
846
Cody Rhodes
Konya'ya para verme teklifine karşı gelmiş selo ben olsam ben de bunu yapardım başkan haklı.. En az 1 milyon dolar yatırmak lazım konya oyuncularına..

Reborn by Unpredictable

Kayıtlı Üye
Konular
17
Jon Moxley
-
Şampiyonluğunuz kutlu olsun, biz de haftaya öylesine bir 3 puan alacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...