Ali başkan hani superman punch :ROFLMAO:
bldplt Kayıtlı Üye Katılım 19 Tem 2016 Konular 106 Mesajlar 4,585 Tepkime puanı 83 Puanları 785 Konum - Roman Reigns 19 May 2024 #121 Ali başkan hani superman punch
LegenDWyatt Hall Of Famer L L Katılım 28 Ocak 2016 Konular 123 Mesajlar 18,919 Tepkime puanı 2,874 Puanları 1,145 Yaş 26 Konum Denizli - İngiltere The Fiend - 19 May 2024 #122 Kemba Walker' Alıntı: Gerçekten anlamadığım şu. Fenerbahçe neden seviniyor? Valla kızdırmak için söylemiyorum. Galatasaray’ı yendiler diye mi yoksa son hafta şampiyon olabiliriz diye mi? Genişletmek için tıkla ... Elbette ki derbi galibiyeti nedeniyle.
Kemba Walker' Alıntı: Gerçekten anlamadığım şu. Fenerbahçe neden seviniyor? Valla kızdırmak için söylemiyorum. Galatasaray’ı yendiler diye mi yoksa son hafta şampiyon olabiliriz diye mi? Genişletmek için tıkla ... Elbette ki derbi galibiyeti nedeniyle.
Rhodes_Rollin MISSION ACCOMPLISHED. Katılım 23 Ağu 2011 Konular 846 Mesajlar 13,686 Tepkime puanı 7,153 Puanları 1,790 Yaş 29 Konum Özdere Cody Rhodes 19 May 2024 #123 Reborn by Unpredictable' Alıntı: Şampiyonluğunuz kutlu olsun, biz de haftaya öylesine bir 3 puan alacağız. Genişletmek için tıkla ... Burdan hacı İsmail'in şampiyon çıkmayacağına inandın yani. 😂😂
Reborn by Unpredictable' Alıntı: Şampiyonluğunuz kutlu olsun, biz de haftaya öylesine bir 3 puan alacağız. Genişletmek için tıkla ... Burdan hacı İsmail'in şampiyon çıkmayacağına inandın yani. 😂😂
Reborn by Unpredictable Kayıtlı Üye Katılım 23 Şub 2022 Konular 16 Mesajlar 3,203 Tepkime puanı 1,627 Puanları 365 Yaş 22 Konum İzmir Jon Moxley - 19 May 2024 #124 Rhodes_Rollin' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 7227 Burdan hacı İsmail'in şampiyon çıkmayacağına inandın yani. 😂😂 Genişletmek için tıkla ... Zaten buradan şampiyonluğu verirsek güle güle Okan Buruk hocam, Mauro İcardi derim
Rhodes_Rollin' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 7227 Burdan hacı İsmail'in şampiyon çıkmayacağına inandın yani. 😂😂 Genişletmek için tıkla ... Zaten buradan şampiyonluğu verirsek güle güle Okan Buruk hocam, Mauro İcardi derim
King of Kings Austin 3:16 Katılım 6 Eki 2011 Konular 306 Mesajlar 3,693 Tepkime puanı 62 Puanları 1,660 Konum Ankara Stone Cold Steve Austin 19 May 2024 #125 İki sene üst üste galatasaray bizi yendi sahamızda. Kimse müdahale de etmedi kutladılar, gittiler. Galatasaray çirkefliği mide bulandırıyor.
İki sene üst üste galatasaray bizi yendi sahamızda. Kimse müdahale de etmedi kutladılar, gittiler. Galatasaray çirkefliği mide bulandırıyor.
Kemba Walker The New Face Of Fear Top Poster Of Month Katılım 8 Ocak 2024 Konular 11,178 Mesajlar 21,169 Tepkime puanı 5,313 Puanları 860 Yaş 23 Bray Wyatt 19 May 2024 #126 King of Kings' Alıntı: İki sene üst üste galatasaray bizi yendi sahamızda. Kimse müdahale de etmedi kutladılar, gittiler. Galatasaray çirkefliği mide bulandırıyor. Genişletmek için tıkla ... Bir Galatasaray’lı olarak bende beğendim. Sanki çok mücadele etmiş, rakibini zorlamış gibi toxiclik yapıyorsun. Keşke bu kavgacı ruhu sahada görseydik.
King of Kings' Alıntı: İki sene üst üste galatasaray bizi yendi sahamızda. Kimse müdahale de etmedi kutladılar, gittiler. Galatasaray çirkefliği mide bulandırıyor. Genişletmek için tıkla ... Bir Galatasaray’lı olarak bende beğendim. Sanki çok mücadele etmiş, rakibini zorlamış gibi toxiclik yapıyorsun. Keşke bu kavgacı ruhu sahada görseydik.
Rhodes_Rollin MISSION ACCOMPLISHED. Katılım 23 Ağu 2011 Konular 846 Mesajlar 13,686 Tepkime puanı 7,153 Puanları 1,790 Yaş 29 Konum Özdere Cody Rhodes 19 May 2024 #127 King of Kings' Alıntı: İki sene üst üste galatasaray bizi yendi sahamızda. Kimse müdahale de etmedi kutladılar, gittiler. Galatasaray çirkefliği mide bulandırıyor. Genişletmek için tıkla ... Gs çirkefliği değil fb düsmanligi, tek dertleri fb bazı kulüplerin ligde, yakın zamanda bir Karadeniz kulubü daha fazlazısını yapmıştı onları da yenmiştik, eğer haftaya bir mucize olur da fb şampiyon bitirirse ilahi adalet olur.
King of Kings' Alıntı: İki sene üst üste galatasaray bizi yendi sahamızda. Kimse müdahale de etmedi kutladılar, gittiler. Galatasaray çirkefliği mide bulandırıyor. Genişletmek için tıkla ... Gs çirkefliği değil fb düsmanligi, tek dertleri fb bazı kulüplerin ligde, yakın zamanda bir Karadeniz kulubü daha fazlazısını yapmıştı onları da yenmiştik, eğer haftaya bir mucize olur da fb şampiyon bitirirse ilahi adalet olur.
Kemba Walker The New Face Of Fear Top Poster Of Month Katılım 8 Ocak 2024 Konular 11,178 Mesajlar 21,169 Tepkime puanı 5,313 Puanları 860 Yaş 23 Bray Wyatt 19 May 2024 #128 Rhodes_Rollin' Alıntı: Haftaya konya titretir bunları asın bayrakları. Genişletmek için tıkla ... Hocam senin bugünkü yorumlara bitiyorum. (ironi değil)
Rhodes_Rollin' Alıntı: Haftaya konya titretir bunları asın bayrakları. Genişletmek için tıkla ... Hocam senin bugünkü yorumlara bitiyorum. (ironi değil)
Kemba Walker The New Face Of Fear Top Poster Of Month Katılım 8 Ocak 2024 Konular 11,178 Mesajlar 21,169 Tepkime puanı 5,313 Puanları 860 Yaş 23 Bray Wyatt 19 May 2024 #129 “Ya, sus be.” - Ali Koç
Rhodes_Rollin MISSION ACCOMPLISHED. Katılım 23 Ağu 2011 Konular 846 Mesajlar 13,686 Tepkime puanı 7,153 Puanları 1,790 Yaş 29 Konum Özdere Cody Rhodes 19 May 2024 #130 Kemba Walker' Alıntı: Hocam senin bugünkü yorumlara bitiyorum. (ironi değil) Genişletmek için tıkla ... Geliyor kardeşim biz bunu dün uydurmadık kitapta yazıyor..
Kemba Walker' Alıntı: Hocam senin bugünkü yorumlara bitiyorum. (ironi değil) Genişletmek için tıkla ... Geliyor kardeşim biz bunu dün uydurmadık kitapta yazıyor..