TSL 37. Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe

Maçın Sonucu Ne Olur?

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
10,958
Sting
Akıllı, futboldan anlayan insan yorumu, diğer arkadaşlara da tavsiye ederim, derbi kazanınca şampiyonluğu haketmiş olmuyorsunuz.

Derbiler şampiyonlukta önemli bir yol. Ayrıca önemli bir motivasyon kaynağı. GS ve FB gibi bu sezon kafa kafaya giden iki takım arasında ancak yorum yapmaya neden olur derbiler. Bana göre sezon genelinde FB daha iyiydi bu da bunu kanıtladı. GS da derbi dışı maçların kıymetini bildi, e şampiyonluk için bu da lazım. Gerisi sizlerin FB taraftarıyla olan ilişkilerinizde ama her iki taraftan da aksi laflar kullanılmamasını rica edeceğim. :F

LegenDWyatt

Hall Of Famer
Konular
121
The Fiend
-
GSli olsam çıldırırdım. Daha büyük psikolojik üstünlük ile kendi sahamda, 50.000 kişinin önünde, 10 kişilik takıma top oynamadan yenilsem delirirdim. Okan Buruk bence buraların tdsi değil ama o bile şaşırttı. Bir büyük takımın kendi evinde 10 kişilik takıma yenilmesi kabul edilebilir bir durum değil.

Maçı indirip izlemek istiyorum. Kim nasıl oynadı, taraftar ne tepki verdi merak ediyorum. İnternete düştüğü zaman link verebilirseniz sevinirim arkadaşlar.

Reborn by Unpredictable

Kayıtlı Üye
Konular
15
Jon Moxley
-
Hocam mantıklı bilmem neli yorumu her hafta yapıyoruz haftaya da yapıcaz bırak da bu hafta sapıtalım sağa sola sallayalım hep siz sevinin ...
Bak samimiyetin hoşuma gitti, hakettiniz sevinmek tabii ki hakkınız, maç gerginliği böyle bir şey işte.

Konular
10,958
Sting
GSli olsam çıldırırdım. Daha büyük psikolojik üstünlük ile kendi sahamda, 50.000 kişinin önünde, 10 kişilik takıma top oynamadan yenilsem delirirdim. Okan Buruk bence buraların tdsi değil ama o bile şaşırttı. Bir büyük takımın kendi evinde 10 kişilik takıma yenilmesi kabul edilebilir bir durum değil.

Maçı indirip izlemek istiyorum. Kim nasıl oynadı, taraftar ne tepki verdi merak ediyorum. İnternete düştüğü zaman link verebilirseniz sevinirim arkadaşlar.

Geniş özet hocam buyur:

main-qimg-934ee337a74caf4113fe10e51a30d7bc

Christian

ONE & ONLY
Konular
241
Christian Cage
-
Bir Galatasaray'lı olarak şu oyundan utandığım kadar hiçbir şeyden utanmadım. Ömrümde böyle rezil, temposuz, kötü bir oyun izlemedim. Belalar andım kendi takımıma izlerken. Şampiyonluğu aldıktan sonra Süper Kupa finalinde canavar gibi oynamazsa eğer faça çizik kalacak ne yazık ki. Geçtiğimiz sezon içeride dışarıda üçleyip madara ettiğimiz takıma bu sezon oynadığımız oyuna bak.

Rhodes_Rollin

MISSION ACCOMPLISHED.
Konular
846
Cody Rhodes
İcardi uyanmış mı kontrol eden oldu mu bu arada ya??

Wowbagg3r

Kayıtlı Üye
Konular
18
-
Bir Galatasaray'lı olarak şu oyundan utandığım kadar hiçbir şeyden utanmadım. Ömrümde böyle rezil, temposuz, kötü bir oyun izlemedim. Belalar andım kendi takımıma izlerken. Şampiyonluğu aldıktan sonra Süper Kupa finalinde canavar gibi oynamazsa eğer faça çizik kalacak ne yazık ki. Geçtiğimiz sezon içeride dışarıda üçleyip madara ettiğimiz takıma bu sezon oynadığımız oyuna bak.
Pugahah süper kupa finali demiş çıkmıyoz ki hoca biz o maçlara skdkskdkdk

Christian

ONE & ONLY
Konular
241
Christian Cage
-
Pugahah süper kupa finali demiş çıkmıyoz ki hoca biz o maçlara skdkskdkdk
Gerçi o maç geçmişti dimi la? Neyse artık bu intikam ateşi önümüzdeki sezona sarkacak. Fenerbahçe ahım şahım, inanılmaz büyük bir futbol oynamasa da 53.000 rakip taraftarın önünde 10 kişi ne kadar iyi oynanabilirse o kadar iyi oynadı, mükafatını da aldı. Tebrik etmek gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...