Türkiye'de Alkol Sayfaları Yasaklandı

The MANIAC

Naber Müdür?
Konular
405
Bobby Lashley
Dijak/Christopher Wyatt
Ülkemde sıradan ''özgür '' bir gün.

Brock_Lesnar

yedim.
Konular
846
Brock Lesnar
Brock Lesnar
Yurt dışı şart oldu.

Ben Eren, Kaçıyorum. :elsalla

Bogi

Banned
Konular
571
Arkadaşlar bu yasak çok uzun süredir var. Yeni bir durum değil.

thebozbear

The Antisocial Animal
Konular
30
Taryn Terrell
-
Şimdi buna karşı çıksak yine AKP mağdur olacak ve biz dinsiz olacağız. Artık ben bu ülkede her şeyin siyasal islamcılara yaramasından bıktım. Şimdi Kemal Kılıçdaroğlu çıkıp "İçki sayfaları engellenemez" dese alkolik olacak ve bir sürü kişiyi yeniden Erdoğan'a döndürecek. Artık Erdoğan'dan bin bir zorlukla kopan seçmenin en ufak bir şeyde yine Erdoğan'a dönmesinden bıktım. Erdoğan az oy alır. "Ulan Erdoğan gitmesin CHP gelmesin" diye bir sonraki seçimde Erdoğan'ı konsolide ederler. İnsan haklarına dair bir şey paylaşılır. Bu İslami kesimin hoşuna gitmez. Yine Erdoğan etrafında birleşilir. Lütfen gidin artık gittiğiniz yere ve Erdoğancı olarak devam edin yolunuza. Erdoğan'a bu seçimde oy vermeyeceğim galiba diyip diyip "He onlar öyle mi yapmış? O zaman oyum reise" mottosundan nefret ettim. Biz bu ortamda yine de büyük oy alıyoruz bakmayın siz. Helal olsun CHP'ye cidden. %25 falan çok büyük oy oranı bu memlekette CHP gibi bir parti için. Bakın mesela Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş harbi diyorum çok büyük adamlar. Şu ülkede, şu seçmenlerle AKP'nin elinden İstanbul'u almak ciddi anlamda büyük başarı.