Ülkemizde Suriyeli Kardeşlerimizin Sayısı

Cigaretta

Eren Bülbül Kalbimizdesin
Konular
333
Scott Hall
3.611.834 din kardeşimizi misafir ediyormuşuz cennet ülkemizde. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu Beyefendi açıkladı bugün. Türkiye, 54 ülkenin nüfusundan daha fazla kardeşini misafir ederek kırılması çok güç bir kardeşlik rekorunu da sahiplenmiş durumda. Kardeşlerimizi açta ve açıkta bırakmayan hükümetimize hamd olsun. Gerekirse birkaç milyon Kemal*st'in yerine biraz daha din kardeşi almalıyız.

Money Makerz

꧁ finest ꧂
Konular
2,522
Cassie Lee
Hunico
Ben ülkedeki çalışan Suriyeli'lere laf atılmasına karşıyım. Adam mesela karton topluyor, ne bileyim amelelik yapıyor adama laf atıyorlar. Git sen çalış dediğinde iş beğenmiyor halkımız ama o işi yapan suriyeliye demediklerini bırakmıyorlar. Onun dışında çalışmayan arkaün yayanları ben de sevmiyorum. Alacaksan çalışan adamı alacaksın, teşekkürler.

Uncle Paulie

The Undertaker
Konular
231
Undertaker
Ülkenin bu konuya bakış açısı fazlaca iki yüzlü ve birbiri ile çelişiyor.

Ama bunun sorumlusu sadece insanlar değil. Sen milyonlarca, senin kültürüne girdiğinde şoka uğrayacak, adapapte olamayacak insanı direk alıp bilinçsizce sokaklara salarsan olacağı bu. Mülteci almanın bir adabı vardır. Ama ülkede devlet terbiyesi nedir bilen politikacı olmadığından normal. İizi.

Konular
3,386
Chris Jericho
Evil Kana
Çalışmayıp bir yerlerini yayan Surilerden nefret ediyorum. Bize güzel kakaladılar yalnız.

Konular
0
Angelina Love
İşin siyaset kısmına girmeden yorum yapacağım. Misafir misafirliği bilmeli. Ne kadar misafirperver bir ülke olsak da :)

The Peep's

Captain
Konular
7,949
Christian Cage
-
Koskoca devlet ülkesinin vatandaşını hiçe sayıp demografik yapısıyla oynuyor. Harcanan 35 milyar dolar üzerinde para; karşılığında on binlerce toplumsal suç, hepatit gibi bağışıklık sistemini çökerten salgınlar, yarattıkları işsizlik ve daha onlarca zarar. İşin ilginci buna kimsenin sesinin çıkmıyor oluşu. Cahillik kötü şey.

Quiet Riot

YEAH!
Konular
5,646
L.A Knight
-
tenor.gif