Ülkeniz İçin Ölür Müsünüz?

Ülkeniz için ölür müsünüz?

• Ölürüm.

Oy: 20 29.0%
  • Ölmem.

Oy: 40 58.0%
  • Kararsızım.

Oy: 9 13.0%

• Kullanılan toplam oy
    69

Caligula

lanetimi kokla bebek
Konular
132
Undertaker
Lafı eğip bükmeye gerek yok, ölmem.

Konular
374
-
-

Şaka bir yana duruma ve ortama göre değişir. Vatanı korumak durumunda kalırsak, son çare ölmekse kaçmam. Ama iktidarların kendi ideolojisi ve çıkarları için asla ölmem.

Wilder

Killer Queen
Konular
6
Benim için bu sorunun cevabı evet. Ama, sorgusuz sualsiz her savaşa destek vermem, belirli şartları olur.

Kirigaya Kazuto

Kayıtlı Üye
Konular
8
Forumda ne kadar vatan haini tiktokçu varmış ya hahahah iyi başlık açmışsınız turnusol görevi şaka la şaka bu ülkenin insanları için ölünürmü allah için, kılımı kıpırdatmam kıpırdatan olacağını da sanmıyorum ki yok zaten.

Hover Blinker

Romanım da Romanım.
Konular
19
Roman Reigns
-
Nasıl bu kadar romantik bakabiliyorsunuz olaya? Bir canlı için en önemli şey hayatta kalmaktır. Öldükten sonra vatan, millet neden umrumda olsun? Bir insanın zihni canlıysa diğer şeylerin bir anlamı vardır. Canım feda diyenler ya intihara meyilliler ya da samimi değiller bence.
Çok haklı kılımı kıpırdatmam.

Son düzenleme:

Brave Dragon

Banned
Konular
40
Randy Orton
Ölmem gerçekten bir şeyleri değiştirecekse ölürüm.

Brave Dragon

Banned
Konular
40
Randy Orton
Ben gökte dalgalanan o bayrağa bin defa doğsam, bin defa canım feda. Atalarımız o bayrak uğruna canlarını feda etti. Söz ülke ve bayrağımızsa canım feda gereksiz muhalefete gerek yok bu konuda.
Konunun en doğru yorumu. Sen, ben huzur içinde uyuyalım diye nece babalar bu vatan için kendini feda etti. "Yoo" tarzı saçma yorumları görmek çok üzüyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

LegenDWyatt

Hall Of Famer
Konular
119
The Fiend
-
"Ölürüm!" demem için oluşması gereken durumlar:

1- Hava olaylarını ve doğal afetleri tanrının gazabına bağlayan insan oranın en fazla %1 olması.
2- Ekonominin inanılmaz iyi olması. Almanya, İngiltere ayarında alım gücü ve rahatlık.
3- Seküler insan oranının %90-95'e fırlaması.
4- Ben ölmeden önce hâlâ daha devam eden geleneklerin, göreneklerin, düşünce ve fikirlerin %90-95'inin bir daha geri dönmemek üzere yok olup gitmesi.

Ben öldükten sonra bu 4 durum gerçekleşecekse seve seve ölürüm, yaşamaya zaten pek de niyetli değilim, ama durumlar oluşmayacak ve halk hâlâ daha sefaleti, cahilliği ve şükür etmeyi tercih edecekse asla ölümü seçmem.
Bir kere daha atalım imzamızı.

BEYZ4

AleminHızlıDelikanlısı
Konular
133
Web sitesi
www.makindagames.xyz
AJ Styles
-
Biraz açık bir soru gibi geldi bana, mesela eğer ülken için ölür müsün sorusundan kasıt ya sen öleceksin ya da Türkiye topraklarını hemen yunana katıyoruz ise tabiki milyonların refahı için ölürüm. Eğer soru şehit olmak gibi ise biraz zor, çoğu durumda kendi hayatıma öncelik veririm ama kurtuluş savaşı gibi kazanılması halinde gelecek nesillerin hayatını kökünden değiştireceğine inandığım bir savaş varsa ise gerektiği yerde ölümü göze alabilirim.