Ülkücüler Neden İktidara Geçiyor?

rap

Free Palestine
Konular
799
Matt Sydal
-
Şimdi yanlış anlaşılmasın ama dikkatimi çeken şey, bazı ülkücü liderler, örnek verirsek Bahçeli,Oğan vs gibi liderler çoğunlukla iktidara yanlıyor. Sizce bunun nedeni nedir?​

Adorably Evil

Pretty Devil
Konular
1,755
Stone Cold Steve Austin
-
Milliyetçilik adı altında koltuk sevdası çünkü hocam. İnsanların o yönünü kullanıp sonra döneklik yapmak şerefini iki paralık etmek demektir. Gerçekten ülkücü, milliyetçi olan adam davasını ve ilkelerini satmazdı. Sinan Oğan Devlet Bahçeli’yi hüdapar konusunda eleştirmişken şimdi kendisi de aynı şeyi yaptı. Ben tezatlık diyorum ama siz anlayın, bunun adı argoda başka bir şey.

Styles Clash

This Is The Way
Konular
3,108
Edge
Carlito
Milliyetçilik adı altında koltuk sevdası çünkü hocam. İnsanların o yönünü kullanıp sonra döneklik yapmak şerefini iki paralık etmek demektir. Gerçekten ülkücü, milliyetçi olan adam davasını ve ilkelerini satmazdı. Sinan Oğan Devlet Bahçeli’yi hüdapar konusunda eleştirmişken şimdi kendisi de aynı şeyi yaptı. Ben tezatlık diyorum ama siz anlayın, bunun adı argoda başka bir şey.

Katılmıyorum. Çünkü ülkü ocakları dediğimiz oluşum tam olarak son cümlenden ibarettir. Makam uğruna kendi başkanlarını bile harcarlar (Sinan Ateş).

Ghostface Killah

Şükran'ın Oğlu
Konular
649
Web sitesi
twitter.com
Trish Stratus
-
Ben, dik duruş sergilediği için sevgili Meral Akşener'e teşekkür ederim. Verdiğim oylar helal olsun.

BesirBryan

Mordecai
Konular
204
Bryan Danielson
-
Önden koltuk veriyorlar ondan.

elric

The Mad Lady
Konular
159
Lacey Evans
Lacey Evans
Geçmiş dönemleri araştırmanızı öneririm çünkü ülke siyasetinden anlamıyorsunuz.

Mark Henry Seveni

Hall of Pain
Konular
2,665
Mark Henry
-
Ülkücüler vatanı sever gibi yaparlar, bunda da başarılı olurlar ama aslında kendilerinden başka hiçbir şeyi sevmezler.

NoOne

Ünsüz Düşünür
Konular
22
Sting
-
Çünkü güç ne derse onu takip eden güçlünün yanında varolmaya alışmış bir topluluk. Milliyetçi değerleri duruma göre değersiz bile olabilir.

Adorably Evil

Pretty Devil
Konular
1,755
Stone Cold Steve Austin
-
Katılmıyorum. Çünkü ülkü ocakları dediğimiz oluşum tam olarak son cümlenden ibarettir. Makam uğruna kendi başkanlarını bile harcarlar (Sinan Ateş).
Ben ülkücünün şereflisinden ve haysiyetlisinden bahsediyorum. Rahmetli dedem keza. Olanları görse yüzüne tükürürdü hepsinin. Veya Meral Akşener. Devlet Bahçeli yuvana dön çağrısı yaptığında gidebilirdi ve istediği makamda para üstüne para alır keyfine bakardı. O yolunu ve davasını satmadı. Ben genelleme yapmam o yüzden, ben onlarla aynı görüşe sahip değilim ve bunu söylüyorum. Son yıllarda yaşananlarla bu davayı kirlettiler maalesef.

Konular
5,225
Brock Lesnar
-
4000 yıllık devlet aklını iktidara yanlamak diye yorumluyorlar da ondan. Siyaset başlı başına bir kaypaklık sanatıdır, bu bir gerçek. Türkiye’de ise bu sanat hat safhada icra ediliyor, o yüzden parti, ideoloji fark etmeksizin her siyasinin söylediklerinin ardından yaptığı hiçbir şeye şaşırmamak gerek.