UFC Genel Tartışma Konusu

UltimateOpportunist

the cannibal
Konular
90
Yokozuna
-
Tom Aspinall beni çok üzdü ya hala daha üzülüyorum adama. Çok büyük potansiyel taşıyordu ve muhtemelen geleceğin heavyweight şampiyonu olacaktı, lanet olası sakatlık bu kez de onu buldu. Muhtemelen dönüşü 1 seneyi bulur formdan da düşecektir, dönse bile low kick atmaya korkar olacak Anderson Silva gibi, low kick de çok fazla yiyecek sakatlanmış bacağına. Heavyweight de sanki düşük sikletlerin dövüşçüsüymüş gibi footwork yapabilen 2. isimdi Ciryl Gane'den sonra ama Ciryl Gane'in güreşi zayıftı Tom Aspinall tam paket bir dövüşçüydü hem ayakta hem güreş olarak hem de jiu jitsu olarak harikaydı Ciryl Gane bile Tom Aspinall'in kendisinden iyi olduğunu söylemişti, kariyeri bitmiş gibi çok negatif konuştum ama umarım eskisi gibi dönebilir bir şekilde. Umarım çabuk iyileşirsin Aspinall baba.

UltimateOpportunist

the cannibal
Konular
90
Yokozuna
-
UFC 277 ne kadar kötü bir PPV ya. Yılın net en kötü PPV kartı. 280'e kadar olan tüm kartlar kötü aslında. Nunes, Pena'yı yenecektir ama goatluk elden gitti artık. Belki de erkekler dahil goat olabilecek en büyük isimdi. Moreno vs. France maçını da umarım France kazanır çünkü Moreno vs. Figueiredo izlemekten gına geldi artık, Garbrandt ve Askarov maçından sonra çok iyi ivme yakaladı France umarım Moreno'yu da geçer. Moreno'nun 3. Figueiredo maçında çenesinin sandığımız kadar iyi olmadığını da gördük France da onu bitirebilecek vuruş gücü var, güreş ve jiu jitsu savunması da iyiydi Askarov maçında eğer maçı yere götürtmezse alma şansı bayağı var. Ankalaev de risk almadan sıkıcı bir maç çıkarıp Smith'i yenecektir. Eğer Jiri şampiyon kalırsa Ankalaev'e şampiyonluk şansı veriyorum ben ama Jiri, Glover ile 2. maçı ya da Jan ile maç yaparsa kemeri kaybeder Ankalaev de bu 2 ismi yenemez bence, Thiago Santos maçında çenesinin ve güreşinin o kadar da iyi olmadığını gördük, bu 2 isim öğütür gibi geliyor ama Jiri kolay lokma olur onun için. Umarım bu maçın kazananı title shot almaz Glover ve Jan bu 2 isimden daha çok hak ediyor. Lewis vs. Pavlovich maçı da bam güm geçer Lewis sağını temiz şekilde oturtursa alır yoksa Tuivasa maçında ki gibi kaybedecektir.

UltimateOpportunist

the cannibal
Konular
90
Yokozuna
-
Amanda muhteşem performans sergiledi çok acayip bir dominasyondu. Geçen maçta ki hatasını yapmayıp ilk 2 raunt defansif kaldı Pena'nın üstüne gelmesini bekledi ve soutpaw pozisyonunda durarak ölümcül sağ eliyle mükemmel counterladı, 2. rauntta 3 kez kd yaptı ve kadınlar tarihinde yine bir rekora imza attı. Pena'dan çok üstün olduğu belliydi demek ki Amanda'nın geçen maç hakkında söyledikleri doğruydu dizinin sakat olduğunu ve iyi kamp geçiremediğini söylemişti. Yeni takımı da bayağı yaramış. Pena ile 3. maç olmamalı 50-44 hatta 50-43'lerden bahsediyoruz Valentina bu maçın kazananını istediğini söylemişti siklet yükseltip 3. maçı bize izletmeliler ve kimin goat olduğunu bulmalıyız. Miras olarak Amanda çok daha üstün ama bence yine de bunu belirlemek için 3. maç şart. Demeden edemeyeceğim bu maç varken Brandon Moreno vs. Kai Kara-France maçını gecenin maçı seçen UFC'ye yazıklar olsun.

Gentleman Villain

big daddy cool
Konular
2,942
William Regal
-

Yılın dövüşüne adım adım...

UltimateOpportunist

the cannibal
Konular
90
Yokozuna
-

Yılın dövüşüne adım adım..

Cidden efsane bir maç bizi bekliyor. Bence Dustin çok rahat alacak. Chandler'a tek verdiğim şans beklenmedik bir yumruk ya da tekme çıkarıp KO etmesi ama Dustin'in boksu UFC'nin en iyilerinden 0 risk alıp kombolarla ilerki rauntlarda fişi çekecektir.
Güzel olur da yılın dövüşü, zor be hocam. Rockhold direkt bayılmazsa Costa dövüşü çok iyi geçeceğini umuyorum.
Keşke.. Ama Luke Rockhold çenesi en zayıf dövüşçülerden birisi bence ilk rauntta bayılır zaten 3 senedir de dövüşmüyor formu da yok.

Gentleman Villain

big daddy cool
Konular
2,942
William Regal
-
Güzel olur da yılın dövüşü, zor be hocam. Rockhold direkt bayılmazsa Costa dövüşü çok iyi geçeceğini umuyorum.
Ben o dövüş gerçekleşmez diyorum, umarım öyle olmaz ama 2 haftaya göreceğiz. :D Bir şekilde iptal bekliyorum.

UltimateOpportunist

the cannibal
Konular
90
Yokozuna
-
Chito Vera yine şov yaptı. Adam siklette ki herkes için ters eşleşme ya her an head kick, front kick falan yiyip bayılma şansın var aşırı unorthodox. Bence title shot alır T.J vs Sterling maçının kazananıyla karşılaşmak için. Açıkçası T.J'i rahat geçeceğini düşünüyorum hatta Sterling'e karşı da favori görüyorum çünkü Chito'nun grappling oyunu da çok iyi heel hook, armbar, triangle her şey var adamda, Cruz'a da az kalsın triangle'ı yediriyordu. Muhteşem bitirdi Cruz'un burnunun kırılışı çok net gözüktü.

Gentleman Villain

big daddy cool
Konular
2,942
William Regal
-
Cruz iyi gözüküyordu ama beklenildiği gibi Chito kazandı. Gerçekten sağlam bir yükselişte ve hayran olunası bir adam. Dominick Cruz'un hem karakterini hem de dövüşçülüğünü çok seven biri olarak sağlığı yerindeyken emekli olması daha iyi olacak gibi.

Konular
11
Kevin Owens
-
Adesanya v Pereira maçı için sabırsızlanıyorum ama o maça gelene kadar da çok güzel maçlar var bakalım Usman, Leon'a karşı da koruyabilecek mi? Leon'dan bir sürpriz bekliyorum.