Undertaker ve Sting Aslında Aynı Dönemde Karanlık İmaja Geçiş Yaptılar

WCW_Forever

Kayıtlı Üye
Konular
29
Sting
8oyyqfgwrko71.jpg

wcw_crow_sting_1996_render_by_kahdin_di5pymy-fullview.png

İkisi de 1995 sonrası dönemde tam anlamıyla karanlık / gotik tarza yöneldi.

Son düzenleme:

Kerem Yalçın

Kayıtlı Üye
Konular
58
CM Punk
Bryan Danielson
Sinematik maç güzel olabilirdi ama hayallerimde kalması da beni çok üzmüyor. WWE Sting’i güzel yatırırdı. Triple H Nick Khan TKO Vince Mchamon en iyi gününde bir araya gelse Tony Khan’ın değerlendirdiği gibi değerlendiremezdi. O yüzden teşekkürler Tony teşekkürler AEW.

WCW_Forever

Kayıtlı Üye
Konular
29
Sting
Sinematik maç güzel olabilirdi ama hayallerimde kalması da beni çok üzmüyor. WWE Sting’i güzel yatırırdı. Triple H Nick Khan TKO Vince Mchamon en iyi gününde bir araya gelse Tony Khan’ın değerlendirdiği gibi değerlendiremezdi. O yüzden teşekkürler Tony teşekkürler AEW.
Kesinlikle katılıyorum. Ama ben Sting'in AEW'de 1 tane değil en azından birkaç tane sinematik maç yapmasını beklerdim.

Kerem Yalçın

Kayıtlı Üye
Konular
58
CM Punk
Bryan Danielson
IMG_6925.jpeg
Kesinlikle katılıyorum. Ama ben Sting'in AEW'de 1 tane değil en azından birkaç tane sinematik maç yapmasını beklerdim.
Ya bence Sting’in kendisi bunu istememiş olabilir. İlk sinematik maçtan neredeyse 3 ay sonra aslında ilk normal güreş maçına çıktı. Bence bir baktılar Sting ne alemde diye. Sonra zaten zamanla seviye yavaş yavaş arttı. Bir yerden sonra hatırlıyorum FTR ve MJFTR maçlarında Sting uçuyor kaçıyor. Yeri geliyor power house güreşiyor. Valla hiç unutmuyorum FTR’la çıktığı takım maçında adam 40 yaşına dönmüştü. Suplex, Bodyslam, Spinebuster, Splash ve Top rope falan derken lan dedim bu ne. O ara güreşten feci zevk alıyordum. Maziyi anmak için efsanevi fotoyu bırakıyorum.