WM ve SS Hariç Tüm Şovların Boş Olması

Cookie

Işıklı Undertaker
Konular
83
Gran Metalik
WM ve SS hariç yılın kalan şovlarında ana kemer değişiklikleri gibi büyük olayların yaşanmaması durumu. Örneğin Cena'nın SS'e kadar kemeri kaybetmeyeceğini ve kimlerle feuda gireceğini tahmin etmek zor değilse bu seyir zevkini azaltmıyor mu?

thebozbear

The Antisocial Animal
Konular
41
Taryn Terrell
-
WM ve SS hariç yılın kalan şovlarında ana kemer değişiklikleri gibi büyük olayların yaşanmaması durumu. Örneğin Cena'nın SS'e kadar kemeri kaybetmeyeceğini ve kimlerle feuda gireceğini tahmin etmek zor değilse bu seyir zevkini azaltmıyor mu?
Sonuna kadar katılıyorum.

Cookie

Işıklı Undertaker
Konular
83
Gran Metalik
Kime göre ve neye göre boşmuş şovlar anlamadım ben?
Bana göre boş. WM ve SS hariç yılın geri kalan diğer tüm şovları (RR dahil) boş. Her PPV maç kartının yarısından fazlası şovu doldurmak için yazılmış gereksiz mid-card seviyesinde maçlarla dolu. Şovun main eventi de sonucu belli dümenden bi ana kemer maçı oluyor. Ana kemer değişiklikleri ve return gibi büyük olaylar ya da büyük maçlar sadece WM ve SS'de oluyor artık.

Mr.Pacman

Back In Purple
Konular
407
Dirt Sheet Mah., Nitro Sok., Slamtown / ABD
Johnny Gargano
Johnny Mundo
Evet öyle ama sorun yeni dönem HHH yönetimden çok genel ABD güreş sektöründe.
Sonuna kadar katılıyorum.
2016 sonrası TNA batıp Slamniversarry & BFG (bazen Lockdown da) hariç PPV'si yokken keşke TNA de WWE gibi adam akıllı 12 ppv yapabilsin diyordum ulan ABD'deki her şirket batmış TNA gibi PPV yapmaya başladı bu ne la😅 AEW da az PPV sisteminden acayip farklı değil.

Bende katılıyorum. Eskiye göre şirket çok daha tahmin edilebilir. Aslında şirketten daha çok sektör öyle bir hal aldı.
Yani eski dediğimiz yaklaşık son 8 yıl falan. Bu olaylar Vince döneminde başladı. Lesnar'ın şampiyonken 4 önemli ppv dışında (Rumble, S. Series,WM ve SS) kaç önemli PPV maçı var?

Konular
99
Sting
Kesinlikle katılıyorum.