World Wrestling Entertainment /// Genel Sohbet

thebozbear

The Antisocial Animal
Konular
41
Taryn Terrell
-
1200px-WWE_Logo.svg.png

Şirket hakkında belli bir başlığa bağlı kalmadan düşüncelerimizi paylaşıp tartışabileceğimiz bir genel sohbet konumuz olsun istediğim için bu konuyu açtım.

Forumumuza hayırlı olsun.​

Christian

Hit The Switch
Konular
243
Christian Cage
-
Böyle büyük bir markaya son zamanlardaki form düşüklüğü yakışmıyor. Toparlanması dileğiyle.

thebozbear

The Antisocial Animal
Konular
41
Taryn Terrell
-
SD sağlam şov olmuş yine diğerlerine nazaran ama benim yorumum geneldi usta. Aleister, Zelina, efsanevi bir ladder spear vs. derken iyiydi yalan yok.
SD After Mania'yı yeni indirdim. RAW After Mania güzeldi. Bakacağım akşam. NXT cacıktı ama bence. Sarmadı beni bu hafta.

Christian

Hit The Switch
Konular
243
Christian Cage
-
SD After Mania'yı yeni indirdim. RAW After Mania güzeldi. Bakacağım akşam. NXT cacıktı ama bence. Sarmadı beni bu hafta.
Hoca RTWM dönemi şovlar berbattı da bir zahmet After mania şovları güzel olsun. SD de iyiydi merak etme. NXT bana göre tümden cacık artık. O eski havası yok.

thebozbear

The Antisocial Animal
Konular
41
Taryn Terrell
-
Hoca RTWM dönemi şovlar berbattı da bir zahmet After mania şovları güzel olsun. SD de iyiydi merak etme. NXT bana göre tümden cacık artık. O eski havası yok.
Chelsea'nin gimmick çok iyi bence. Ana kemer alsın isterim daha güçlü bir booking ile.

Christian

Hit The Switch
Konular
243
Christian Cage
-
Chelsea'nin gimmick çok iyi bence. Ana kemer alsın isterim daha güçlü bir booking ile.
Güreşi az buçuk daha iyi olsa kadının üstüne güreşçi yok aslında. Rol yeteneği harika ötesi çünkü.

Christian

Hit The Switch
Konular
243
Christian Cage
-
WWE'nin bir an önce toparlanması dileğiyle
Karrion Kross, AJ Styles, Chad Gable gibi isimleri ciddi bir şekilde ana kemer etrafında işleyip şovların ambiyansını biraz daha karanlık yapsa ve haftalık şovlar da dahil maçlar daha sert geçse aslında toparlanır, yani yapılacak iş çok basit ama WWE yapmıyor. Storytelling demesin kimse çünkü son zamanlarda onda da batırmışlardı. o yüzden hala Cena, Rock gibi isimlere muhtaçlar. Yani tabii yerleri dolmaz ama alternatiflerini oluşturman lazım artık.