WrestleDream 2024 Spoiler | AEW TNT Şampiyonluğu Maçı

Straight Edge Societh

"Finished The Story!"
Konular
7,276
CM Punk
AEW TNT Şampiyonluğu Maçı
Jack Perry (c) vs. Katsuyori Shibata

Maçın sonunda Perry, ringin dışında Shibata'ya asılı DDT vuruyor ve tuşa gidiyor ancak olmuyor. Shibata, Perry'ye Sleeper yapıyor ancak Perry bunu tuşa çeviriyor.

Kazanan ve hâlâ şampiyon: Jack Perry

GZu1KTBWgAQtBKa

Maçtan sonra Perry, Shibata'yı alt etmeye devam ediyor ve ona kemerle vuruyor. Ona ikinci kez vurmak istiyor ancak Daniel Garcia'nın müziği duyuluyor ve Perry ile yüzleşmek için ringe koşuyor. Perry ona dik dik bakıyor ancak Perry ringden kayıyor. MJF'nin müziği duyuluyor ve ringe geliyor. Ringe giriyor ve Garcia'nın dikkatini çekiyor, Perry'nin arkadan TNT Şampiyonluğu ile onu yere sermesi için sebep oluyor.

GZu3OhiXQAMUOtT

GZu0-_bXYAUOMeo

MJF, Garcia'ya sağ yumruklar yağdırıyor ve Garcia'ya onu uzun zamandır görmediğini söylüyor. Ona "Dynamite" Diamond Ring'i bulmasının biraz zaman aldığını ancak bulduğunu ve şimdi Garcia'nın onu öpeceğini söylüyor. Küçük parmağına yerleştiriyor ve Garcia'ya vurmak istiyor ancak Adam Cole'un müziği çalıyor ve geliyor. Eski takım arkadaşına bir misilleme yapmak için ringe doğru koşuyor ancak MJF kaçıyor. Cole, Garcia'ya yardım ediyor ve ona olan saygısını gösteriyor.

GZu607ZaAAMNC9c

Demon Slayer

FUTURE
Konular
4,285
Kazuchika Okada
-
Sonunu daha çok sevdim açıkçası.

Poseidon

Best In The World
Konular
1,554
Bayley
Daniel Garcia-Adam Cole ve Mjf güzel son.

Smugleaf

Kayıtlı Üye
Konular
16
Ya inanılmaz saçma Adam Cole heel turn yapıp Mjf'e saldırdı,undispited kingdom çok kötü işlendi asla domine edemediler. MJF ile uğraşırlar falan diye beklerken MJF heel oldu sonra hiçbir şey olmamış gibi adam face oldu inanılmaz saçma senaryo. Anlatamadım sinirden derdimi de he.