WrestleMania XL - 1. Gece Spoiler | Cody Rhodes & Seth "Freakin" Rollins vs. The Bloodline

Alexander

The End Of The Way
Konular
61
Adam Copeland
Edge
Seyirci çok kötüydü. Rock 8 sene sonra ringe giriyor, seyirciden tepki yok. Maç sonu dayak sahnesi bekledim ama yarına saklamışlar. Rock'ın Cutter'e kafa atarak satmasına koptum.

Shaure

Shaure
Konular
119
CM Punk
-
Seyirci çok kötüydü. Rock 8 sene sonra ringe giriyor, seyirciden tepki yok. Maç sonu dayak sahnesi bekledim ama yarına saklamışlar. Rock'ın Cutter'e kafa atarak satmasına koptum.
İlk başlarda seyirci fena değildi ama takım maçında iyice kötüleştiler.

Ghostface Killah

Şükran'ın Oğlu
Konular
653
Web sitesi
twitter.com
Trish Stratus
-
Güzel, istediğimiz oldu. Cody'nin tuş edilmesi biraz üzdü, ben Seth'i bekliyordum ama yarın seyredin cümbüşü. Tüm roster gelecek herifleri durdurmak için, Stone Cold ve Cena dahil.

Hell's Gate

Ministry of Darkness
Konular
1,874
Undertaker
Undertaker
Vay be ile başlayalım. Kaç zamandır böyle bir maç izlememiştim. Son zamanlarda belki farkedenler vardır, sadece bu feud ve Seth'in feud'larını takip ediyorum. Kadınlar division hakkında hiçbir fikrim yok açıkçası. Yavaş yavaş bu feud'un sona gelmesi ve CM Punk etkisi beni tekrardan çekti WWE'ye. Canlı izlediğim en iyi feud budur açık ara.

Maç için gelecek olursak, ilk anları sıkıcı gəlməsi ve sonradan patlaması tag team maçlarının doğallığı. Bu maçta da gördük bunu. Bazı detaylar daha farklı kıldı bu maçı bknz; Hakem ve Seth-Rock rekabeti gibi. Seyircilerde bir yetersizlik vardı evet ama o detaylar kapadı bu yetersizliği diye düşünüyorum. Maçın kopma anı herhalde, Reigns'in Rock'a vurduğu Spear'dı. O andan sonra maç başka bir evreye geçti zaten. Ha Seth, iyi zamanladın bu arada. Yine de maç sonunda bir kırbaç şov bekledim ama olmadı sağlık olsun. Her ne kadar arada bir maç gibi gelse de benim için, Bloodline favoriydi. Beklenen oldu. Yarın için üstteki yorumlar hype'landırıyor beni. Austin Cena müdahaleleri bağırtır. Roster brawl'larına farklı bir sempatisi olan ben için de muhteşem bir hediye olur. İşte o anda Halkın Şampiyonu lakabı sahibine bulacak. Maça 9.5 verelim umarım yarınki maç bu maçın puanını düşürür benim için. :)

symphonies of sickness

Time heals nothing…
Konular
14
Adam Copeland
Kesitleden izlediğimden çok bir çıkarım yapamadım. Bir kesim kötü, sıkıcı maç diyor bir kesim en iyi tag team maçı muamelesi çekiyor.

Wolwerine

Kayıtlı Üye
Konular
0
Seth Rollins
Hikayeyi maça cok iyi yansıttılar Rock çok iyiydi harbiden sonuçta bu geceyi merak uyandırıyor.

Not Your Dope

Kayıtlı Üye
Konular
243
Will Ospreay
-
Şimdi baktım genel olarak bu maça sıkıcıydı, neden hep aynı sonla bitiyor, ring içinde bir şey göremedik, ihanet bekledim gelmedi cart curt diyenler bir hayli fazlaymış. Allah aşkınıza Reigns'in Rock'a vurduğu spearda Seth'in Cody'i itişi var bi replayden izleyin zamanlamasını. Sırf bu hareketten bile keyif almak lazım. Sonra yan yana iki pinden kurtulmaları.. Rock Bottom'dan hemen sonra gelen Spear.. Peoples Elbow counterından gelen Cutter.. Mama Rhodes - Rock olayı, Reigns'in kanayıp deliye dönmesi, Peoples Elbow'a izin vermeyince Cody'nin yuhalanması, Rock'ın hakemi tehdit etmesi ve pasifleştirmesi bir bakışta aklıma gelen detaylar.. Tekrar izlesem bir bu kadar daha bulurum.

Yani ben anlamadım daha bu adamlar ne yapabilir? 4 köşeli bir ringin var, yorumcu masan var. Bu sınırlar içinde ne yapılır ne anlatılır başka? Ringle sınırlı kalsın istiyorsan Tag Team maçında zaten muhabbet belli. Face iyi başlar sonra Heel bayağı yorar yıpratır. Face bir boşluk bulur, köşedeki de gaza gelir. Boşluk bulur bulmaz hot tag verir köşedekine böyle maç hızlanır ve karşılıklı counterlarla kickoutlar başlar sonra finish. Keşke böyle olsaydı bazılarına bu müstehak.

Asıl maç yarın. Bu maçta ihanet yapsaydın mesela yarın ne olacağını belli ederdin ve ona göre hareket etmek zorunda kalırdın. Bugün Rock ihanet etse ya da Seth diyelim, yarın maça turn yaptığı şekilde etki etmek zorundaydı ve bu gereksiz olurdu. Yapılması gereken şey yapıldı. Yanlış bir spear geldi yarına acaba dedirtti. Yarın büyük kutlama olacak. Her şeyi burada bitirmemeleri gerekiyordu öyle de oldu. Cody'nin kazanması için Seth yeterli değil onu gördük. SCSA ve Cena gerekiyor.

Yarın sonucunu bilsek de ne olacağının SCSA vs. Rock yüzleşmesinden keyif alacağım kendi adıma. Cena'yı da görmek güzel olacak.
İlk paragrafı okurken olayların hepsi kafamda döndü. Biz ne izlemişiz dedim. Kusursuza yakın bir maçtı. Bu maçtan 5 yıldız ring içi beklemek zaten saçmalık olur. Hikayeyi yansıtmak ve anları iyi sunmak önemliydi. Hepsini gayet iyi yaptılar. Özellikle Seth'in Cody'yi kurtardığı an, beklesem de çok anı bir şekilde gerçekleşti. Sonrasındaki kick outta zaten yerimden fırladım. Bu akşam aynı heyecanla ana olayı bekliyoruz.

Gentleman Villain

big daddy cool
Konular
3,111
William Regal
-
WrestleMania be kardeşim dedirtti gerçekten maç. Çok beğendim, tam bir main event ve tam bir spectacle oldu. Rock beklediğimden çok daha iyi gözüktü. Reigns, Rollins ve Rhodes zaten her zaman zirve. Gayet başarılı.

Shaure

Shaure
Konular
119
CM Punk
-
Bu maç sonrası artık Amerika'da Wrestlemania yapılması yasaklanması lazım.

ReyMysterioKing

Follow The Buzzards
Konular
163
The Fiend
Bray Wyatt
LANET OLSUN! BU HARİKAYDI ADAMIM! Tek sıkıntı seyirciydi ama bunu burada diyorum, maçı izlerken bir kere bile aklımın en ucra köşesinden geçmedi. O kadar kaliteliydi maç. İlk baştaki bakışma için "This is awesome!" tezahüratı güzel olurdu. Cody'nin Rock'a Rock Bottom'ının ve Roman'ın Seth'e Spear'ının ardından herkes yerde yatarken de bir"This is awesome!" tezahüratı patlardı.