Şimdi baktım genel olarak bu maça sıkıcıydı, neden hep aynı sonla bitiyor, ring içinde bir şey göremedik, ihanet bekledim gelmedi cart curt diyenler bir hayli fazlaymış. Allah aşkınıza Reigns'in Rock'a vurduğu spearda Seth'in Cody'i itişi var bi replayden izleyin zamanlamasını. Sırf bu hareketten bile keyif almak lazım. Sonra yan yana iki pinden kurtulmaları.. Rock Bottom'dan hemen sonra gelen Spear.. Peoples Elbow counterından gelen Cutter.. Mama Rhodes - Rock olayı, Reigns'in kanayıp deliye dönmesi, Peoples Elbow'a izin vermeyince Cody'nin yuhalanması, Rock'ın hakemi tehdit etmesi ve pasifleştirmesi bir bakışta aklıma gelen detaylar.. Tekrar izlesem bir bu kadar daha bulurum.
Yani ben anlamadım daha bu adamlar ne yapabilir? 4 köşeli bir ringin var, yorumcu masan var. Bu sınırlar içinde ne yapılır ne anlatılır başka? Ringle sınırlı kalsın istiyorsan Tag Team maçında zaten muhabbet belli. Face iyi başlar sonra Heel bayağı yorar yıpratır. Face bir boşluk bulur, köşedeki de gaza gelir. Boşluk bulur bulmaz hot tag verir köşedekine böyle maç hızlanır ve karşılıklı counterlarla kickoutlar başlar sonra finish. Keşke böyle olsaydı bazılarına bu müstehak.
Asıl maç yarın. Bu maçta ihanet yapsaydın mesela yarın ne olacağını belli ederdin ve ona göre hareket etmek zorunda kalırdın. Bugün Rock ihanet etse ya da Seth diyelim, yarın maça turn yaptığı şekilde etki etmek zorundaydı ve bu gereksiz olurdu. Yapılması gereken şey yapıldı. Yanlış bir spear geldi yarına acaba dedirtti. Yarın büyük kutlama olacak. Her şeyi burada bitirmemeleri gerekiyordu öyle de oldu. Cody'nin kazanması için Seth yeterli değil onu gördük. SCSA ve Cena gerekiyor.
Yarın sonucunu bilsek de ne olacağının SCSA vs. Rock yüzleşmesinden keyif alacağım kendi adıma. Cena'yı da görmek güzel olacak.