WrestleMania XL - 1. Gece Spoiler | WWE Kıtalararası Şampiyonluğu Maçı

DarylDiXoN

Ne yaptıysam onun için ⏱
Konular
4,973
Will Ospreay
CM Punk
Nasıl işlendiğiyle problemim yok fakat bana çok kısa geldi maalesef. Sami yolunu kaybetti, WM'de ne yapacak tarzı Gunther öncesi bir hikaye işlendi ama bu izleyicide underdog yerine jobber havası yarattı. Forumda kimse Gunther'ın reignini bitirecek demezdi. Bir anda kendini burada buldu ama.

Chad Gable daha mantıklıydı, çünkü öncesinde zaten bir hikayeleri vardı. Gunther'i pinlemeden yenmeyi başardı. Bu hikayeyi o hakediyordu. Sami böyle gelseydi bana geçebilirdi bu reigni bitirmesi.
Gable'ın kemeri almasını isterdim.

MrSHIELD

Yüce İmparator Roman Reigns ☝🏻
Konular
1,086
Roman Reigns
-
Hak etti. Tekli kariyerinde böyle bir başarı için geç bile kalmıştı.

Alexander

The End Of The Way
Konular
61
Adam Copeland
Edge
Sami, geçen sene kemeri kazandığında rezil booklandı bu sene aynısı olmaz umarım. Gunther bu saatten sonra ana kemere oynamalı. Imperium ekibini maçta görememek üzücü oldu.

Ghostface Killah

Şükran'ın Oğlu
Konular
653
Web sitesi
twitter.com
Trish Stratus
-
Gecenin büyük sürprizi. Ben de Sami'yi beklemiyordum ama helal olsun. Güzel de maçtı.

Wolwerine

Kayıtlı Üye
Konular
0
Seth Rollins
Maç cok güzeldi Gunther burdan ana kemere oynar.Sami vs Gable sağlam maçlar bizi bekliyor işin sonunda kemer Gable gidecek.

Gentleman Villain

big daddy cool
Konular
3,107
William Regal
-
Maç öncesini görünce doğdu içime kazanacağı. Gunther'ı çok sevmeme rağmen sevindim de Zayn için. Ciddi bir feel-good moment yaşattılar. Maç daha uzun olabilirdi, Zayn'in canlanıp kontrolü ele alışını biraz daha uzun süre içinde görebilirdik, tek eleştirim bu olur.

ReyMysterioKing

Follow The Buzzards
Konular
158
The Fiend
Bray Wyatt
Nasıl işlendiğiyle problemim yok fakat bana çok kısa geldi maalesef. Sami yolunu kaybetti, WM'de ne yapacak tarzı Gunther öncesi bir hikaye işlendi ama bu izleyicide underdog yerine jobber havası yarattı. Forumda kimse Gunther'ın reignini bitirecek demezdi. Bir anda kendini burada buldu ama.

Chad Gable daha mantıklıydı, çünkü öncesinde zaten bir hikayeleri vardı. Gunther'i pinlemeden yenmeyi başardı. Bu hikayeyi o hakediyordu. Sami böyle gelseydi bana geçebilirdi bu reigni bitirmesi.
Ben diyordum. Bana kalırsa çok belliydi kazanacağı. Gunther'ın daha tepelere çıkması için bunu yaptılar.