WrestleMania XL - 2. Gece Spoiler | Dünya Ağırsıklet Şampiyonluğu Maçı

Straight Edge Societh

FATİH SULTAN TEKKE
Konular
8,049
CM Punk
Dünya Ağırsıklet Şampiyonluğu Maçı
Seth "Freakin" Rollins (c) vs. Drew McIntyre

Maçın sonunda McIntyre ringden çıktı ve anons masasını temizledi. Punk, McIntyre'ın ringde yapamadığını ve "mobilyaları kullanması gerektiğini" söyledi. McIntyre bir powerbomb deniyor ama Rollins karşı koyuyor. Rollins bir superkick vurdu. Rollins, McIntyre'ın anons masasını bir Stomp için hazırlandığını fark etti. Rollins anons masasına bir Stomp vurdu. Rollins, McIntyre'ı ringe geri döndürdü ama McIntyre bir Claymore Kick vurdu. McIntyre bir Claymore Kick daha vurup tuşa gitti.

Kazanan ve yeni şampiyon: Drew McIntyre

GKmXncPWYAEG45B

Maçtan sonra Rollins, McIntyre'a yeni şampiyonun galibiyetine saygı duyduğunu söyledi. McIntyre ring kenarına gitti ve karısıyla sevindi. McIntyre daha sonra anons masasına doğru yürüdü ve CM Punk'a baktı. McIntyre masaya tırmanırken Punk'ı tehdit etti. Punk alaycı bir şekilde alkışladı. Punk ve McIntyre birbirlerine laf attılar. Punk, McIntyre'ı masanın üzerine fırlattı ve ardından kol desteğiyle McIntyre'a saldırdı. Punk, McIntyre'ı dövüyor. Damian Priest elinde Money In The Bank çantasıyla ringe koşuyor. Priest çantayı kullanacağını söyledi ve anons yapıldı.

GKmY_l4W4AABlas

Dünya Ağırsıklet Şampiyonluğu Maçı
Drew McIntyre (c) vs. Damian Priest

Priest hemen South of Heaven vurup tuşa gitti.

Kazanan ve yeni şampiyon: Damian Priest

GKmZAkQXUAAIUxu

Not Your Dope

Kayıtlı Üye
Konular
243
Will Ospreay
-
Punk o kadar büyük ki hem Drew ezilmedi hem de cash-in gerçekleşti.

Konular
7,481
The Rock
Maçta ardı ardına finisherlar gelince ve maç erken bitince sonda bir muhabbet olacağı belliydi. Drew'un hep aklı başından beri Punk'ta. Kafasından çıkartamadı. Maç sonu da tuzağa düştü Priest'i hiç akıl edemedi Punk obsesifliğinden. Hem kemerinden oldu hem de Punk ona bir ders vermiş oldu. Güzel başlangıçtı.

DarylDiXoN

Ne yaptıysam onun için ⏱
Konular
5,022
Will Ospreay
CM Punk
Yaa.. sen o kadar git finisher ye defalarca ve bir şey olmasın, finisher at defalarca tuş edeme; Punk'a bulaş, dayak ye ve hemen tek finisher'a tuş ol.. Ben bu şaklabana tuş olacaktım 2 dk şirkette kalmazdım. Eğer adamsan istifa edersin ve sözleşme uzatmazsın. LŞİKASDĞKADS Yoksa Punk seni daha çok rezil edecek.

The Future Nightmare

"Watch Her"
Konular
4,488
Seth Rollins
-
Damien Priest’i seven, bir şeyleri hakettiğini düşünen birisi olarak doğru bulmadım kararı. Aylardan beri elinde çanta olan adam çantanın yanından bile geçmedi, 0 momentum, 0 ciddiyetle ilerledi. Sırf şova 2 ay kaldı ne yapacağız yav demişler gidip WM’de cash in yazmışlar. CM Punk’ı nasıl ikna ettiniz baba ? Kusura bakmasın ama acayip bir random karar olarak görüyorum. Aylardan beri karakterini işlenen adam kazanmış. Sal babacım da.

M3te

MTB
Konular
463
Randy Orton
Yazılacak en iyi cashin senaryosuydu kimse ezilmedi.

Ghostface Killah

Şükran'ın Oğlu
Konular
653
Web sitesi
twitter.com
Trish Stratus
-
Drew'ın, Punk düşmanlığı, kemer alma isteğinin önüne geçmişti. Hani gerçek hayatta ne yaşadılar onu da bilmiyorum bu kadar nefretin sebebi olarak. Punk da en sonunda nefret etmesi için gerçekten bir sebep verdi Drew'a. Helal olsun.

Sana da helal olsun, Biseksüel Undertaker. Durdu, durdu, turnayı gözünden vurdu. Bakalım ne kadar tutabilecek o kemeri.