WrestleMania XL - 2. Gece Spoiler | Tartışmasız WWE Evrensel Şampiyonluğu Maçı

Straight Edge Societh

"Finished The Story!"
Konular
7,185
CM Punk
Tartışmasız WWE Evrensel Şampiyonluğu Maçı
Roman Reigns (c) vs. Cody Rhodes

Yıldızlar geçidi olan maçı izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Maçın son 5 dakikasında özetle şunlar yaşandı:

John Cena'nın müziği çaldı. Cena ortaya çıktı ve Sikoa'ya saldırdı. Sikoa ringin dışına gitti. Cena, Reigns'e bir Attitude Adjustment vurdu. Cena, Sikoa'ya anons masasının üzerinden bir Attitude Adjustment vurdu. The Rock'ın müziği çaldı. Rock geldi. Rock ve Cena ringde karşı karşıya geldi. Cena tişörtünü çıkardı. Anı yaşıyorlar. Cena "You Can't See Me" dedi. Rock, Cena'ya Rock Bottom vurdu. Sheild müziği çalıyor. Seth Rollins elinde bir sandalyeyle Shield kıyafetleri içinde belirdi ama Roman Reigns onu durdurmak için Superman Punch vurdu. Undertaker'ın zili çaldı. Işıklar söndü. Işıklar yandı ve motorcu Undertaker, Rock'ın arkasında belirdi. Undertaker, Rock'a Chokeslam vurdu. Işıklar söndü. Işıklar geri geldi. Taker gitti.

Reigns ve Rhodes ayağa kalkmaya çalışıyor. Reigns bir sandalye kaptı. Rollins'in 10 yıl önce Reigns'e yaptığı gibi Seth Rollins'e saldırıyor. Cody, Cross Rhodes vurdu. Cody ikinci bir Cross Rhodes vurdu. Cody üçüncüsünü de vurup tuşa gitti.

Kazanan ve yeni şampiyon: Cody Rhodes

GKnA19ZW8AErf0P

Not Your Dope

Kayıtlı Üye
Konular
232
Will Ospreay
-
Roman’a saygı duyuyorum. Neler izletti bize. Dönüp bakınca saygın 10 kat artıyor.

LoneWolf

Phenomenal One
Konular
358
AJ Styles
SCSA vs The Rock yüzleşmesi için bekledim Undertaker geldi sinirden duvarı yumrukladım. Sonuç için ise teşekkürler Şef harika bir Bloodline hikayesi izledik şimdi yeni bir başlangıç Cody ile başlıyor.

StoneColdTR

The Rattlesnake
Konular
56
Stone Cold Steve Austin
Jon Moxley
Tarihin en iyi Main Eventlerinden biri oldu.SCSA yerine Undertaker işi biraz absürt olmuş ama olsun.

Undisputed Rising

Undisputed Era Üyesi
Konular
3,810
-
İnanılmaz bir şeydi hayatım boyunca unutmayacağım bir Main Evente şahitlik ettim muhteşemdi görünüp dövdüler değil.
Jey Uso - Jimmy Uso
John Cena - Solo Sikoa
The Rock - John Cena
The Undertaker - The Rock
(Taker Babaya ayıp olmasın ama Austin isterdim sonsuz rekabet olması için)
Hepsinin dengesini o kadar harika sağlamışlardı ki bunu yaparken Cody'nin temiz kazanmasını köşeye atmamışlar yeni dönemin yüzü yeni dönemin WWE babyface ismi Cody Rhodes olacak bunu çok önceden verdiklerini ona göre yatırım yapıp pushladıklarını görüyorduk.
Cody Rhodes tam olarak Roman Reigns ayarında bir rakipti küçük görenlere inat hikaye daha yeni başlıyor şu anda ilk misyonunu tamamladı devamı kendi yolunu çizmekte olacak.
Dusty Rhodes gurur duyarak gökyüzünden ışığı ile beraber el sallıyordur.