WrestleMania XL - 2. Gece Spoiler | Tartışmasız WWE Evrensel Şampiyonluğu Maçı

Konular
89
Herkes ana olayı kaçırıyor, maç hiç bir zaman Cody vs Roman olmadı, SCSA'nın gelmeme durumu da bence bu yüzden. Olaya klasik Babyface vs. 90's Heel olayı gibi yaklaştılar. SCSA hiç bir zaman babyface olmadı tweener oldu. Bu yüzden Rock'a seçtikleri yüzleşme de tarihin en büyük Babyface'i ile tarihin en büyük Main Heel'i Rock arasında oldu. Ortada bir Otorite senaryosu olmadığı için SCSA yoktu. Bence gayet iyi seçim.

derion

ı have adhd feel like tony khan
Konular
15
Bray Wyatt
Bray Wyatt
Herkes ana olayı kaçırıyor, maç hiç bir zaman Cody vs Roman olmadı, SCSA'nın gelmeme durumu da bence bu yüzden. Olaya klasik Babyface vs. 90's Heel olayı gibi yaklaştılar. SCSA hiç bir zaman babyface olmadı tweener oldu. Bu yüzden Rock'a seçtikleri yüzleşme de tarihin en büyük Babyface'i ile tarihin en büyük Main Heel'i Rock arasında oldu. Ortada bir Otorite senaryosu olmadığı için SCSA yoktu. Bence gayet iyi seçim.
Zaten o son herkesin geldirip Cody'i kaldırması olayı direkt Starcade Sting vs Hulk Hogan vibe

Konular
89
Zaten o son herkesin geldirip Cody'i kaldırması olayı direkt Starcade Sting vs Hulk Hogan vibe
Bütün maç öyle. Yıllardır diyorum script maçlar WWE'nin ihtiyacı olan şeyler, WCW kafasına döneceklerdi, döndüler. Aslında tüm maç eski WWE ve WCW klasiklerine göndermelerle doluydu. Son Crosss Rhodes'un ringin ortasında olması bile WM 3 Andre The Giant vs Hogan'a gönderme. Babyface'in en sonunda binbir zorlukla heeli dövmesi. Çok çok iyiydi.

Shaure

Shaure
Konular
119
CM Punk
-
Son 13 yılın en iyi Wrestlemania main eventiydi.

Kirigaya Kazuto

Kayıtlı Üye
Konular
8
Olm çok mu iyiydi lan her yerde paylaşılmış.

IFC

ImmortalFatalCrew
Konular
463
John Cena
-
Shield müziğini duyduğumda anlık Moxley ve Rollins bekledim o kadar yukarı çıkardılar beni maçta ya muhteşem maç matematiği yazılmış...
Bende bekledim vallahi de billahi de WM 31'den sonra izlediğim en tatmin edici Main Event oldu, dışarıdan müdahaleler vs tam yerinde ve heyecan arttırıcı olmuş, Cena'yı güzel kullanmışlar, dediğin gibi WWE Ambrose'u beklenti oluşturmuş herkesin aklına gelmesi, Rollins sandalye ve Shield kıyafeti bir nevi geçmişin intikamı, Rock içinse Taker bence daha iyi bir kapatıcı oldu, SCSA çok daha iyi olabilir miydi muhtemelen olurdu ama bir tık ciddiyete oynadıkları için Taker daha iyi bir tercih gibi hissettim. Maç sonu temiz bitti, kemeri güzel sahiplendi, annesi ve face ekip gelmesiyle beraber 10/10 bir ME kapanışı, tam bir Wrestlemania sonu oldu. Cody'nin bir kaç kere kaybedecegini hissettirmisler oralarda çantada keklik olmadığını anladık. Maç hayallerimin challengeı seviyelerinde gezindi hep, Cody'ciler olarak harika günler bekliyor, o bunu sonuna kadar haketmişti.

Lunatic Phenomenal

aşktan sabıkalı
Konular
1,580
Shawn Michaels
-
Maç da çok iyiydi sonu da. Cody'nin karşısına rakip kim çıkacak merak ediyorum.

ShieldBrothers

head of the table
Konular
30
Roman Reigns
-
Şurada kalbimi bıraktım.