1.400 TL & 1.900 TL & 2.290 TL
Chuck Bartowski Virüs, benden uzak dur! Katılım 24 Kas 2013 Konular 187 Mesajlar 1,755 Tepkime puanı 731 Puanları 930 Konum Fatih Terim'in Terli Gömleğinin Cebi Finn Bálor - Salı saat 17:53'de #1 1.400 TL & 1.900 TL & 2.290 TL
The Peep's Captain Katılım 29 Haz 2010 Konular 7,350 Mesajlar 48,307 Tepkime puanı 3,492 Puanları 1,975 Konum Alanya Christian - Salı saat 18:01'de #2 Steam'de TR'ye özel fiyat girerler yine. Umarım...
Javii Johnny Wrestlin' Katılım 2 Ara 2022 Konular 21 Mesajlar 364 Tepkime puanı 129 Puanları 75 Johnny Gargano Jay White Salı saat 18:02'de #3 Fiyatı dün belli oldu, ve bunun için tonlarca konu açıldı. Biraz takip etsek daha iyi olur bence lütfen, konu kirliliği oluyor bir de. Bu arada ucuz, alınabilir bir fiyat gayet.
Fiyatı dün belli oldu, ve bunun için tonlarca konu açıldı. Biraz takip etsek daha iyi olur bence lütfen, konu kirliliği oluyor bir de. Bu arada ucuz, alınabilir bir fiyat gayet.
Ruthless Aggression Hustle Loyalty Respect Katılım 28 Nis 2022 Konular 23 Mesajlar 433 Tepkime puanı 173 Puanları 75 John Cena John Cena Salı saat 18:06'de #4 Javii' Alıntı: Fiyatı dün belli oldu, ve bunun için tonlarca konu açıldı. Biraz takip etsek daha iyi olur bence lütfen, konu kirliliği oluyor bir de. Bu arada ucuz, alınabilir bir fiyat gayet. Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle. Malum parti yandaşları için sudan ucuz..
Javii' Alıntı: Fiyatı dün belli oldu, ve bunun için tonlarca konu açıldı. Biraz takip etsek daha iyi olur bence lütfen, konu kirliliği oluyor bir de. Bu arada ucuz, alınabilir bir fiyat gayet. Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle. Malum parti yandaşları için sudan ucuz..
Brock_Lesnar Brock Lesnar Does What Brock Lesnar Wants To Do Katılım 21 Şub 2022 Konular 565 Mesajlar 8,983 Tepkime puanı 4,105 Puanları 530 Konum Suplex City Brock Lesnar Brock Lesnar Salı saat 18:13'de #5 The Peep's' Alıntı: Steam'de TR'ye özel fiyat girerler yine. Umarım... Genişletmek için tıkla ... İnşallah. 30₺ ye mis gibi kssoslckalckslL.
The Peep's' Alıntı: Steam'de TR'ye özel fiyat girerler yine. Umarım... Genişletmek için tıkla ... İnşallah. 30₺ ye mis gibi kssoslckalckslL.
Javii Johnny Wrestlin' Katılım 2 Ara 2022 Konular 21 Mesajlar 364 Tepkime puanı 129 Puanları 75 Johnny Gargano Jay White Salı saat 18:14'de #6 Ruthless Aggression' Alıntı: Aynen öyle. Malum parti yandaşları için sudan ucuz.. Genişletmek için tıkla ... Bana ne demeye çalışıyorsun? İnan bana AKP'yi günahım kadar sevmiyorum, ama 60 dolar gayet ucuz. Olması gerektiği fiyatta, şuan çöp toplayan bile 8500 tl kazanıyor en az. Bana malum parti yandaşı demenden rahatsızlık duydum, her şey zamlandı ama maaşlar da zamlandı.
Ruthless Aggression' Alıntı: Aynen öyle. Malum parti yandaşları için sudan ucuz.. Genişletmek için tıkla ... Bana ne demeye çalışıyorsun? İnan bana AKP'yi günahım kadar sevmiyorum, ama 60 dolar gayet ucuz. Olması gerektiği fiyatta, şuan çöp toplayan bile 8500 tl kazanıyor en az. Bana malum parti yandaşı demenden rahatsızlık duydum, her şey zamlandı ama maaşlar da zamlandı.
The Peep's Captain Katılım 29 Haz 2010 Konular 7,350 Mesajlar 48,307 Tepkime puanı 3,492 Puanları 1,975 Konum Alanya Christian - Salı saat 18:17'de #7 Javii' Alıntı: Bana ne demeye çalışıyorsun? İnan bana AKP'yi günahım kadar sevmiyorum, ama 60 dolar gayet ucuz. Olması gerektiği fiyatta, şuan çöp toplayan bile 8500 tl kazanıyor en az. Bana malum parti yandaşı demenden rahatsızlık duydum, her şey zamlandı ama maaşlar da zamlandı. Genişletmek için tıkla ... Maaşınızın 1/8’ini bir bilgisayar oyununa vermeyi değer görüyorsunuz yani?
Javii' Alıntı: Bana ne demeye çalışıyorsun? İnan bana AKP'yi günahım kadar sevmiyorum, ama 60 dolar gayet ucuz. Olması gerektiği fiyatta, şuan çöp toplayan bile 8500 tl kazanıyor en az. Bana malum parti yandaşı demenden rahatsızlık duydum, her şey zamlandı ama maaşlar da zamlandı. Genişletmek için tıkla ... Maaşınızın 1/8’ini bir bilgisayar oyununa vermeyi değer görüyorsunuz yani?
Chuck Bartowski Virüs, benden uzak dur! Katılım 24 Kas 2013 Konular 187 Mesajlar 1,755 Tepkime puanı 731 Puanları 930 Konum Fatih Terim'in Terli Gömleğinin Cebi Finn Bálor - Salı saat 18:18'de #8 Javii' Alıntı: Fiyatı dün belli oldu, ve bunun için tonlarca konu açıldı. Biraz takip etsek daha iyi olur bence lütfen, konu kirliliği oluyor bir de. Bu arada ucuz, alınabilir bir fiyat gayet. Genişletmek için tıkla ... Fiyat başlığını bulamadım. Atar mısın, silelim burayı hemen.
Javii' Alıntı: Fiyatı dün belli oldu, ve bunun için tonlarca konu açıldı. Biraz takip etsek daha iyi olur bence lütfen, konu kirliliği oluyor bir de. Bu arada ucuz, alınabilir bir fiyat gayet. Genişletmek için tıkla ... Fiyat başlığını bulamadım. Atar mısın, silelim burayı hemen.
Uncle Paulie The Undertaker Katılım 31 Ocak 2013 Konular 228 Mesajlar 6,620 Tepkime puanı 401 Puanları 985 Konum Ankara/İncirli Undertaker Salı saat 18:19'de #9 Hangi oyun olursa olsun bu paralar verilmez. Zaten ülkede çoğu insanın bu paraları verecek gücü de yok. İşin oyun kısmına gelirsek 2k serisi bu paraları hak eden bir oyun da değil ok.
Hangi oyun olursa olsun bu paralar verilmez. Zaten ülkede çoğu insanın bu paraları verecek gücü de yok. İşin oyun kısmına gelirsek 2k serisi bu paraları hak eden bir oyun da değil ok.
Ruthless Aggression Hustle Loyalty Respect Katılım 28 Nis 2022 Konular 23 Mesajlar 433 Tepkime puanı 173 Puanları 75 John Cena John Cena Salı saat 18:19'de #10 Javii' Alıntı: Bana ne demeye çalışıyorsun? İnan bana AKP'yi günahım kadar sevmiyorum, ama 60 dolar gayet ucuz. Olması gerektiği fiyatta, şuan çöp toplayan bile 8500 tl kazanıyor en az. Bana malum parti yandaşı demenden rahatsızlık duydum, her şey zamlandı ama maaşlar da zamlandı. Genişletmek için tıkla ... Yok senin özelinde söylemedim genel söyledim. Durduk yere neden Akp yandaşı diyeyim. Evet 60 dolar ucuz ama bu kur ve vergilerle standart edition’ı almak bile çok zor bu ülkede. Hem maaşlar istediği kadar zamlansın hayat daha da zamlanıyor. 4 binden az kira ödeyen mi kaldı ki çıkarıp 1500 lira bayılsın şu oyuna. Zamlara bakış açından da ben rahatsızlık duydum bir tık.
Javii' Alıntı: Bana ne demeye çalışıyorsun? İnan bana AKP'yi günahım kadar sevmiyorum, ama 60 dolar gayet ucuz. Olması gerektiği fiyatta, şuan çöp toplayan bile 8500 tl kazanıyor en az. Bana malum parti yandaşı demenden rahatsızlık duydum, her şey zamlandı ama maaşlar da zamlandı. Genişletmek için tıkla ... Yok senin özelinde söylemedim genel söyledim. Durduk yere neden Akp yandaşı diyeyim. Evet 60 dolar ucuz ama bu kur ve vergilerle standart edition’ı almak bile çok zor bu ülkede. Hem maaşlar istediği kadar zamlansın hayat daha da zamlanıyor. 4 binden az kira ödeyen mi kaldı ki çıkarıp 1500 lira bayılsın şu oyuna. Zamlara bakış açından da ben rahatsızlık duydum bir tık.