WWE: Extreme Rules 2022

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The Small Dog

Galatasaray SK
Konular
583
Becky Lynch
-
Ana kemer piyasada yok, mid card kemerler Allaha emanet, bu da demek oluyor ki en az 2 sağlam dönüş var şovda. Yoksa büyük rezillik.

LegenDWyatt

Hall Of Famer
Konular
123
The Fiend
-
Reigns beyefendinin maçı yok mu?

Bero

Banned
Konular
1,917
Bray Wyatt
Montez Ford
Ana kemer maçı olmadan Mid Card kemer maçları olmadan güncelde yapılabilecek en iyi maç kartı bu olurdu herhalde. Lumis vs. The Miz de bekliyorum. Beklediğimiz büyük Return da olursa yılın en iyi şovu bile olabilir.

Kevin Steen

Gypsy
Konular
1,377
Roman Reigns
Bray Wyatt
MS2
MS2
MS2
MS2
MS2
MS2

Not Your Dope

Kayıtlı Üye
Konular
243
Will Ospreay
-
Kart bence rezalet. Geri dönüş olmazsa haftalık şov kartı.

Kevin Steen

Gypsy
Konular
1,377
Roman Reigns
Bray Wyatt
MS2
MS2
MS2
MS2
MS2
MS2
JD denilen şarlatan ekibin Beth'i kullanarak Edge'e I Quit çektireceği ve Arabistan'daki şova Riddle vs. Cormier maçının temelinin atılacağını düşünüyorum. Rollins ve Balor galibiyetleri gözümde kesin görünüyor. Balor'un ı Quit çekmesi JD ekibi için büyük bozgun olur ama buna daha vakit vardır. Riddle ise Bobby Lashley'in üzerine oynamaya başlamışken Riddle'i bu maçla aradan çıkaracaktır. Imperium'un momentumunu koruması için buradan galibiyetle çıkması şaşırtmaz. Imperium'un sıradaki hedefi Bloodline olacaktır. Geçenlerde konusu vardı, Roman Reigns vs. Gunther şeklinde. Bu maçın gerçekleşeceğini bu yüzden Imperium ve özel Gunther'in tam gaz ilerleyeceğini düşünüyorum. Damage Control en son Belair'i takım maçında pinlemişti. Bayağı yüksekten uçuyorlar. Dışarıdan gelecek yardımla Bayley'in kemeri alması çok kolay olacaktır. Merakla beklenen Fiend'in gelişini McIntyre üzerinde bekliyorum. Ha Fiend gelse gelmese bile Kross her şekilde alacaktır. Büyük sükseyle giriş yaptırdığı öz oğlunu bu maçta pinletmez Hunter. McIntyre için zor günler bekliyor. Eğer bir return olmazsa yüksek ihtimalle Ronda Rousey kemerle ayrılır. Emin olamadığım tek maç o. PPV öncesi son haftalık şovlara 5 dakika bakarak yaptığım analiz bu yönde. Tarihin en görkemli PPV'si Crown Jewel konusuna kadar güreş konuşmak istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...