Bence artık eski tadını vermemesinin sebebi çoğu kişiye zevk veren kesimin yani o iskeletin dağılması. Tamam sonsuza kadar güreşemezler ama böyle de dağılamazdı bence. Bana şahsen şu anki yeniler mi eski kadro mu deseler , Smackdownda Rey , Jeff , Punk , Matt , Taker , Kane , Dolph , Christian , Kofi ve RAW'da Cena , Orton , HBK , HHH , Morrison , Hart Dynasty gibilerin olduğu kadroyu izlemek isterdim.
Ayrıca yeni şeyler denemek için herşeyi birbirine karıştırdılar bence. Anlattığın zamanların kemerleri başta olmak üzere her şeyini beğenirdim baktım yeni şeyler gelince iyice izlenmez bir hal aldı ama yılların hatrıdır dedim Rumble'a kaldım yine hüsran. Bir Shield üçlüsüdür 2 yıldır kemer potasında. Kendi açımdan bakarsam çok can sıkıcı geliyor.
Aslında bu süreç benim için Del Rio yükselmesinden sonra başladı. Neden bilmiyorum beğendiğim bir isim değildi. Ama merak ettiğim bir şeyde o 2011 yılına kadar ki süreçte güreşen çoğu kişinin Roman , Seth , Dean üçlüsünden ne eksiği olduğudur. JoMo , Rey gibi sevdiğim güreşçiler başta olmak üzere çoğu kişiyi başarı olarak gölgede bıraktılar.